30 Mayıs 2012, Çarşamba 08:45:58

TARTIŞILACAK KARİKATÜR!

İktidara yakınlığıyla bilinen Sabah Gazetesi çizeri Salih Memecan, THY’deki eylemi ilginç şekilde karikatürize etti.
  • Değerli Hava Emekçileri, İşini layığı ile yapmaya çalışan her ne yaşarsa yaşasın çalıştığı işyeri ve ülkesinin değeri için güler yüzünü eksik etmeyen emekçiler; her zaman yanınızdayız ve destekçiniziz. Büyük ve saygın camianızın cemaatleştirme çalışmaları için sizleri hükümetin yıldırmasına izin vermeyin. ülkemizin menfaat uğruna satıldığı bu günlerde bu tarz kendini rüzgarın yönüne göre çeviren insanlara prim vermeyelim...
  • MEMECANIN EŞİ ARTIK BİR DMÖNEM DAHA MİLLETVEKİLİ OLUR
  • Yahu arkadaş; Rumuzun Latince. Konuşman Arapça. Felsefen yerlerde. Konumuz başbakanın da bahsettiği üzere tasmalı gazete çalışanları. CHP sana ne yaptı?
  • Yahu arkadaş; Rumuzun latince, konuşman arapça, felsefen yerlerde. Ayrıca, konumuz tasmalı gazete çalışanları (başbakanın bahsettiği şekiiyle) Ne diye mix yaparsın? Çıkarın ne?
  • Sendika büyük bir sorumsuzluk örneği göstererek hem avrupanın en kaliteli havayolu thy yi iflasın eşiğine sürükledi ve hemde yüzlerce insanı işsiz bıraktı ve ilerde bu sayı belki binleri bulacaktır. Peki ne için ? El cevap; atılay ayçinin politik ve siyasi kaprisleri ve kuru muhalefeti için . Peki değermiydi,? El cavap chp zihniyetinden başaka ne beklenir....
  • Salih Memecanın çizdiği kağıdı ve gazeteyi Tuvalet kağıdı bile yapmam.
  • muhalefete muhaolefet eden memecan. eşi akp'den vekil ne çizmesini bekliyorsunuz. 100 den fazla sefer iptal olmuş adam grev kırıcılık peşinde.
  • gün olur devran döner. şimdi tuzun kuru belli, ama emeği için hakları için mücadele ederken işinden olanları bu şekilde Tİ' ye almak ayıptır.
  • Değersiz olup bir de kendini sanatçı zannetmek, kalemini satmak işte böyle bir şey. Günün birinde kendisi yasal hakkını aramak zorunda kalırsa o zaman çizsin bakalım.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

 

Salih Memecan’ın bugün Sabah Gazetesi’ndeki karikatürü THY çalışanlarının tepkisini çekti.  THY çalışanlarının kendini iyi hissetmeme hakkını kullanması sonucu 150’nun üzerinde uçuşun iptal edilmesine rağmen, Memecan’ın karikatüründe eylemin bir işe yaramadığı ve THY’yi durduramadığı anlatılıyor.

İşte çok tartışılacak o karikatür:

TARTIŞILACAK KARİKATÜR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Giden Yolcu ~ 12 yıl önce
Değerli Hava Emekçileri, İşini layığı ile yapmaya çalışan her ne yaşarsa yaşasın çalıştığı işyeri ve ülkesinin değeri için güler yüzünü eksik etmeyen emekçiler; her zaman yanınızdayız ve destekçiniziz. Büyük ve saygın camianızın cemaatleştirme çalışmaları için sizleri hükümetin yıldırmasına izin vermeyin. ülkemizin menfaat uğruna satıldığı bu günlerde bu tarz kendini rüzgarın yönüne göre çeviren insanlara prim vermeyelim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YAĞDANLIK ~ 12 yıl önce
MEMECANIN EŞİ ARTIK BİR DMÖNEM DAHA MİLLETVEKİLİ OLUR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
panthera tigris'e... ~ 12 yıl önce
Yahu arkadaş; Rumuzun Latince. Konuşman Arapça. Felsefen yerlerde. Konumuz başbakanın da bahsettiği üzere tasmalı gazete çalışanları. CHP sana ne yaptı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
panter tiflis'e... ~ 12 yıl önce
Yahu arkadaş; Rumuzun latince, konuşman arapça, felsefen yerlerde. Ayrıca, konumuz tasmalı gazete çalışanları (başbakanın bahsettiği şekiiyle) Ne diye mix yaparsın? Çıkarın ne?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
panthera tigris ~ 12 yıl önce
Sendika büyük bir sorumsuzluk örneği göstererek hem avrupanın en kaliteli havayolu thy yi iflasın eşiğine sürükledi ve hemde yüzlerce insanı işsiz bıraktı ve ilerde bu sayı belki binleri bulacaktır. Peki ne için ? El cevap; atılay ayçinin politik ve siyasi kaprisleri ve kuru muhalefeti için . Peki değermiydi,? El cavap chp zihniyetinden başaka ne beklenir....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AKP benim düşmanımdır ~ 12 yıl önce
Salih Memecanın çizdiği kağıdı ve gazeteyi Tuvalet kağıdı bile yapmam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
murat ~ 12 yıl önce
muhalefete muhaolefet eden memecan. eşi akp'den vekil ne çizmesini bekliyorsunuz. 100 den fazla sefer iptal olmuş adam grev kırıcılık peşinde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 12 yıl önce
gün olur devran döner. şimdi tuzun kuru belli, ama emeği için hakları için mücadele ederken işinden olanları bu şekilde Tİ' ye almak ayıptır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 12 yıl önce
Değersiz olup bir de kendini sanatçı zannetmek, kalemini satmak işte böyle bir şey. Günün birinde kendisi yasal hakkını aramak zorunda kalırsa o zaman çizsin bakalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000