25 Ekim 2008, Cumartesi 08:29:55

Tarkim, THY ile işbirliği yapacak

Pilotaj eğitiminde Türkiye’nin önde gelen uçuş okullarından biri olan Tarkim Uçuş Akademisi, eğitimdeki kalite standartlarını yükselterek THY Eğitim A.Ş. ile bir anlaşma yaptı.
  • paşaların ve emekli albayların eşleri cocukları hatta kızlarının erkek arkadaşları nasıl iş bulurlar arka bahce olmasa.yıllardır alınan personele bir bakın kimlerin akrabaları tanıdıkları sorun işi bilmemekten kaynaklanıyor.emret komutanımla bu işler yürümez.hele ilhan albayla hiç yürümez.önce kendine hayırı dokunsun ayık gezsin insanlıktan nasibini alsın
  • THK ile siyasetçilerin nasıl alakası yok.Evet, THK denilince akla kurban derisi geliyor ve kanuni olarak toplama yetkisi de THK da.Peki gerçekte ne oluyor.Siyasetle iç içe geçmiş dini vakıflar, dernekler sözde yardım kuruluşları THK na kurban derisi verilmemesi için her şeyi yapıyor.Kendileri toplayıp siyaseti finanse ediyorlar.Kendimizi kandırmayalım.
  • Paşalarımız dürüstte vizyon sorunu var.THK ile siysetcilerin uzaktan yakından alakası yok.THK yaşı cumhuriyetimizle nerdyse yaşıt.THK denince vatandaşın aklına ilk gelen kurban derileri ama hem derileri topla hemde imamları suçla.İyi ki özel sektör var.Ellerindeki uçakları yatırmaktan çürüttüler sonra tay havacılık diye özel bir şirket biraz uçurmaya başladı.Paşalarımızda baktılar uçaklar uçuyormuş tay'ın elinden aldılar.İstanbuldaki okullar olabilir de THK kalesi ankarada uçuş okulu var.Onun şimdiye kadar var olabilmesı bile THK için yeterlidir yönetimi a çısından.
  • THK hakkında yazan arkadaşlar, kurumun iç yapısını bilmeden ve yöneten insanları tanımadan yorum yapıyorsunuz.THK son derece çağdaş ve çok NAMUSLU insanlar tarafından yönetilmektedir.Ancak yıllardır önü politikacılar tarafından kesilmektedir.Siz pilota 2000 YTL maaş vermek zorunda kalırsanız elbette THK gelişemez.Yani sorun paşalarda değil, bizi yöneten imamlarda.
  • THK dendi de Ankara da birde sindel siye bir okul vardı ondan hiç ses yok en son muhsin hoca ercan hoca ayrılmışlar.THK uyumasaydı yanı başında sindelde olmazdı.Bu okulu da çok merak ediyoruz.
  • THK uçuş okulu memur zihniyeti ile yönetilmeseydi, böyle uçuş okulları şimdi sinek avlıyor olurdu.Ama THK nın başındaki paşalar uyumaya devam ettikçe Tarkimler, Duhalar yaşamaya devam edecektir
  • Degerli Arkadasim, fazla umutlanma THY'nin kendi Uçuş Akademisi var. Önce THY de hangi kurumla anlaşma yaptığınıza bakın. Eğer anlaşma Uçuş Eğitim Başkanlığı birimiyle yapılsaydı, bir anlamı olurdu. Şu anda sadece teknisyen eğitimi alabilirsiniz.
  • THY A.Ş.de; THY Eğitim ile THY Uçuş Eğitim ayrı birimleridir.Pilot eğitim THY Uçuş Eğitim Başkanlığı sorumluluk konusudur.Burada geçen kurum THY Eğitim A.Ş. diye adlandıran kısım teknik(TEKNİSYEN) ve yer personelini eğitir. Yani TARKIM pilotlukla ilgili bir birimle anlaşma yapmamış !.... YANİ HABERİNİZ HATALI. THY DE BİZİM BİLGİMİZ 2 AYRI EĞİTİM BAŞKANLIĞI VAR. Uçuş Eğitim, UÇUŞ EĞİTİM BAŞKANLIĞINDAN SORULUR. THY yi bilmeyen herzaman bu iki kurumu birbiriyle karıştır. Bizce THY Eğitim birimini ismini THY teknik Eğitim olarak değiştirmesi daha iyi olur.
  • 8-10 yıl öncesine kadar uçuş okulu denince akla THK geliyordu.Bugün özel okulların sayısı arttı ve aralarında kıyasıya rekabet başladı.Evet rekabet her zaman kaliteyi getirmiyor ama getirmeli.Birileri kalitesini arttırmaya çalışıyor birileride engel olmak için caba sarfediyor.İşci rumuzlu arkadaşın yazdıklarına katılıyorum.Türkiye deki her okul bizim için çok önemli milli servet bunlar.Bu okulların kalitesinin daha da artması için sektörün lokomotifi THY'na daha fazla iş düşüyor.Uçuş okullarımız dünya çapında adından söz ettirmeli.THY'nın bazı uygulamalarında hataları olabilir ama siz bu ülke için çok önemli bir degersiniz. Eğitim konusunda çok daha fazla verici olmalısınız.Dünya da en önemli servet bilgi ve birikimdir.Sizde bu fazlasıyla var.
  • Konuyla pek ilgili değil ama yazmak istedim.Nuri Demirag uçak üretmek için çok ugraşlar vermişti ve başarmıştı ama ne yaptılar adamı yaptıgına yapaçagına bin pişman ettiler.Bugun bir uçak üretim sanayimiz malesef yok.Kaybeden bu ülke oldu.Aradan 60 yıl geçmişküçük çapta bile olsa birşeyler yapmak isteyen insanların önüne takoz koymaktan vazgeçmeliyiz.İSTER KÜÇÜK OLSUN İSTER BÜYÜK OLSUN BU SEKTÖRE KATKISI OLAN HERKESİ DESTEKLİYORUM.Boş gereksiz ve kindar insanlara tahammül edemiyoruz.TARKİM THY VEYA DİĞER UÇUŞ OKULLARI SİZDEN DAHA YENİ VE BU ÜLKE ADINA GÜZEL PROJELER BEKLİYORUZ.

Yer dersi eğitimlerini, Florya’daki yeni tesisinde vermeye devam eden Tarkim, öğrencilerine kendi öğretmen kadrosunun yanı sıra THY’nin tecrübeli kadrosuyla da eğitim verecek. THY bu anlaşma ile Tarkim’in yurt dışından getireceği öğrencilerine de destek olacak. 

Tarkim Uçuş Akademisi Genel Müdür’ü ve Uçuş Okulları Derneği Başkanı Faruk Bayındır yapılan bu anlaşmanın pilot adaylarına çok büyük fayda sağlayacağını belirterek; “ THY kalitesi tartışılmaz, biz Türkiye’nin ilk özel uçuş okulu olarak bir anlamda THY Eğitim A.Ş. ile güç ortaklığı yaptık. Yurt dışından gelecek yabancı öğrencilerimize Avrupa standartlarında eğitim verdiğimizi göstererek, dünya çapında ülkemizi pilot eğitim merkezi yapma adına çok büyük bir adım atmış bulunmaktayız” dedi.

Tarkim, THY ile işbirliği yapacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

hadi lan ~ 15 yıl önce
paşaların ve emekli albayların eşleri cocukları hatta kızlarının erkek arkadaşları nasıl iş bulurlar arka bahce olmasa.yıllardır alınan personele bir bakın kimlerin akrabaları tanıdıkları sorun işi bilmemekten kaynaklanıyor.emret komutanımla bu işler yürümez.hele ilhan albayla hiç yürümez.önce kendine hayırı dokunsun ayık gezsin insanlıktan nasibini alsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cızz ~ 16 yıl önce
THK ile siyasetçilerin nasıl alakası yok.Evet, THK denilince akla kurban derisi geliyor ve kanuni olarak toplama yetkisi de THK da.Peki gerçekte ne oluyor.Siyasetle iç içe geçmiş dini vakıflar, dernekler sözde yardım kuruluşları THK na kurban derisi verilmemesi için her şeyi yapıyor.Kendileri toplayıp siyaseti finanse ediyorlar.Kendimizi kandırmayalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
beyaz karga ~ 16 yıl önce
Paşalarımız dürüstte vizyon sorunu var.THK ile siysetcilerin uzaktan yakından alakası yok.THK yaşı cumhuriyetimizle nerdyse yaşıt.THK denince vatandaşın aklına ilk gelen kurban derileri ama hem derileri topla hemde imamları suçla.İyi ki özel sektör var.Ellerindeki uçakları yatırmaktan çürüttüler sonra tay havacılık diye özel bir şirket biraz uçurmaya başladı.Paşalarımızda baktılar uçaklar uçuyormuş tay'ın elinden aldılar.İstanbuldaki okullar olabilir de THK kalesi ankarada uçuş okulu var.Onun şimdiye kadar var olabilmesı bile THK için yeterlidir yönetimi a çısından.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
medyum ~ 16 yıl önce
THK hakkında yazan arkadaşlar, kurumun iç yapısını bilmeden ve yöneten insanları tanımadan yorum yapıyorsunuz.THK son derece çağdaş ve çok NAMUSLU insanlar tarafından yönetilmektedir.Ancak yıllardır önü politikacılar tarafından kesilmektedir.Siz pilota 2000 YTL maaş vermek zorunda kalırsanız elbette THK gelişemez.Yani sorun paşalarda değil, bizi yöneten imamlarda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
meraklı ~ 16 yıl önce
THK dendi de Ankara da birde sindel siye bir okul vardı ondan hiç ses yok en son muhsin hoca ercan hoca ayrılmışlar.THK uyumasaydı yanı başında sindelde olmazdı.Bu okulu da çok merak ediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
THK uçuş okulu memur zihniyeti ile yönetilmeseydi, böyle uçuş okulları şimdi sinek avlıyor olurdu.Ama THK nın başındaki paşalar uyumaya devam ettikçe Tarkimler, Duhalar yaşamaya devam edecektir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KALDER E CEVAP ~ 16 yıl önce
Degerli Arkadasim, fazla umutlanma THY'nin kendi Uçuş Akademisi var. Önce THY de hangi kurumla anlaşma yaptığınıza bakın. Eğer anlaşma Uçuş Eğitim Başkanlığı birimiyle yapılsaydı, bir anlamı olurdu. Şu anda sadece teknisyen eğitimi alabilirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ADLAR KARIŞTIRILMASIN ~ 16 yıl önce
THY A.Ş.de; THY Eğitim ile THY Uçuş Eğitim ayrı birimleridir.Pilot eğitim THY Uçuş Eğitim Başkanlığı sorumluluk konusudur.Burada geçen kurum THY Eğitim A.Ş. diye adlandıran kısım teknik(TEKNİSYEN) ve yer personelini eğitir. Yani TARKIM pilotlukla ilgili bir birimle anlaşma yapmamış !.... YANİ HABERİNİZ HATALI. THY DE BİZİM BİLGİMİZ 2 AYRI EĞİTİM BAŞKANLIĞI VAR. Uçuş Eğitim, UÇUŞ EĞİTİM BAŞKANLIĞINDAN SORULUR. THY yi bilmeyen herzaman bu iki kurumu birbiriyle karıştır. Bizce THY Eğitim birimini ismini THY teknik Eğitim olarak değiştirmesi daha iyi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
8-10 yıl öncesine kadar uçuş okulu denince akla THK geliyordu.Bugün özel okulların sayısı arttı ve aralarında kıyasıya rekabet başladı.Evet rekabet her zaman kaliteyi getirmiyor ama getirmeli.Birileri kalitesini arttırmaya çalışıyor birileride engel olmak için caba sarfediyor.İşci rumuzlu arkadaşın yazdıklarına katılıyorum.Türkiye deki her okul bizim için çok önemli milli servet bunlar.Bu okulların kalitesinin daha da artması için sektörün lokomotifi THY'na daha fazla iş düşüyor.Uçuş okullarımız dünya çapında adından söz ettirmeli.THY'nın bazı uygulamalarında hataları olabilir ama siz bu ülke için çok önemli bir degersiniz. Eğitim konusunda çok daha fazla verici olmalısınız.Dünya da en önemli servet bilgi ve birikimdir.Sizde bu fazlasıyla var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
işci ~ 16 yıl önce
Konuyla pek ilgili değil ama yazmak istedim.Nuri Demirag uçak üretmek için çok ugraşlar vermişti ve başarmıştı ama ne yaptılar adamı yaptıgına yapaçagına bin pişman ettiler.Bugun bir uçak üretim sanayimiz malesef yok.Kaybeden bu ülke oldu.Aradan 60 yıl geçmişküçük çapta bile olsa birşeyler yapmak isteyen insanların önüne takoz koymaktan vazgeçmeliyiz.İSTER KÜÇÜK OLSUN İSTER BÜYÜK OLSUN BU SEKTÖRE KATKISI OLAN HERKESİ DESTEKLİYORUM.Boş gereksiz ve kindar insanlara tahammül edemiyoruz.TARKİM THY VEYA DİĞER UÇUŞ OKULLARI SİZDEN DAHA YENİ VE BU ÜLKE ADINA GÜZEL PROJELER BEKLİYORUZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000