18 Kasım 2009, Çarşamba 12:00:11

TALPA YENİ GÖNÜLLÜLER ARIYOR

Türkiye Havayolları Pilotları Derneği, havacılık olay ve kazaları, doğal afetler sonrasında görev yapacak Psikolojik Destek Birimleri oluşturma kararı aldı.
  • Kardeş yaratık sensin.İnşaallah senin böyle bir desteğe ihtiyacın olmaz.Bu talpa insanca adım atma derneğimi.Asli işi dışında işleredemi bakıyor.Varsın baksın.İnsanca adım atma derneği ise işsiz Türk pilotları varken ,yabancı çalıtıranlara karşı birtakım girişimlerde bulunsun.Sen alırsın thy den binlerce tl para millete maval okursun.Gözlerinizden öptüm.Bu işlere bakan Pilotlar vakfı diye bir Vakıf var bilmem duydun mu?Şunu düşündün mü insani duyguları benimkinden fazla olabilir mi bu hava iş yasası isteyen adamın diye.Eee sayın editör bu yorumuda yayınla artık.
  • İnsanca bir adım atmak isteyen bir derneğe yazan yorumcuyu kutluyorum. Başlığa bakın, "İşini Yap" Belli ki bir acısı var yorumcunun... Ayıptır, terbiyesizliktir... Elbette bu yasa için dernek elinden geleni yapmalıdır da bu işleri bırak, beni de ilgilendiren, benim çıkarımı gözetmesi gereken yasayı ilk önce ele al demek nasıl bir yaratığa yakışır? İnşaallah bu denli bir yardıma ihtiyacın olur da anlarsın ne demek istediğimi...
  • SADECE TALPA,YA ÜYE OLANLARMI DİĞER HAVACILIK UÇUŞ VE YER HİZMETLERİ ŞİRKETLERİNDE ÇALIŞANLAR VEYA ÇALIŞMIŞ OLANLAR KATILAMAZMI BU DESTEĞE SAYIN TALPA ?
  • TALPA HAVA-İŞ YASASINI ÇIKARMAK İÇİN UĞRAŞ.

İşte TALPA tarafından yapılan konuya ilişkin o duyuru:

Psikolojik Destek Birimi’ne gönüllüler aranıyor

TK1951 sayılı THY uçağının Amsterdam’da kazaya uğramasının ardından THY Aile Destek birimlerinin üstün başarı ve gayret dolu çalışmaları TALPA üyeleri tarafından da takdirle karşılandı.

Bunun üzerine TALPA, kendi bünyesinde de havacılık olay ve kazaları, doğal afetler sonrasında görev yapacak Psikolojik Destek Birimleri oluşturmaya karar verdi. Üyelerimiz arasından gönüllülük esasına göre oluşturulacak Psikolojik Destek Birimi, TALPA’nın önemli girişimlerinden biri olacak.

Bu önemli birimde verilecek kursları takiben görev almak isteyen değerli üyelerimizin TALPA’ya müracaatlarını rica ediyoruz.

TALPA YENİ GÖNÜLLÜLER ARIYOR

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Kardeş yaratık sensin.İnşaallah senin böyle bir desteğe ihtiyacın olmaz.Bu talpa insanca adım atma derneğimi.Asli işi dışında işleredemi bakıyor.Varsın baksın.İnsanca adım atma derneği ise işsiz Türk pilotları varken ,yabancı çalıtıranlara karşı birtakım girişimlerde bulunsun.Sen alırsın thy den binlerce tl para millete maval okursun.Gözlerinizden öptüm.Bu işlere bakan Pilotlar vakfı diye bir Vakıf var bilmem duydun mu?Şunu düşündün mü insani duyguları benimkinden fazla olabilir mi bu hava iş yasası isteyen adamın diye.Eee sayın editör bu yorumuda yayınla artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İnsanca bir adım atmak isteyen bir derneğe yazan yorumcuyu kutluyorum. Başlığa bakın, "İşini Yap" Belli ki bir acısı var yorumcunun... Ayıptır, terbiyesizliktir... Elbette bu yasa için dernek elinden geleni yapmalıdır da bu işleri bırak, beni de ilgilendiren, benim çıkarımı gözetmesi gereken yasayı ilk önce ele al demek nasıl bir yaratığa yakışır? İnşaallah bu denli bir yardıma ihtiyacın olur da anlarsın ne demek istediğimi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SADECE TALPA,YA ÜYE OLANLARMI DİĞER HAVACILIK UÇUŞ VE YER HİZMETLERİ ŞİRKETLERİNDE ÇALIŞANLAR VEYA ÇALIŞMIŞ OLANLAR KATILAMAZMI BU DESTEĞE SAYIN TALPA ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TALPA HAVA-İŞ YASASINI ÇIKARMAK İÇİN UĞRAŞ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000