18 Ocak 2012, Çarşamba 11:14:21

SÜRPRİZ LİSTEDE KİMLER VAR?

Talpa genel kuruluna ikinci listeyle katılan Gürcan Mantı'nın listesindeki isimler belli oldu.
  • Bu TALPA listesi mi THY listesi mi? Bu adamlar THY'nin aleyhine olan bir konuyu (pilot mesai saatleri, havacılık kanunu, vs. gibi) nasıl savunacaklar, nasıl lobi yapıp siyasi baskı oluşturacaklar. O koltukta oturup zaman doldurma dışında bir faydaları olacağını düşünmüyorum. Havayollarından bağımsız insanların yönetmediği bir dernek bağımsız sivil toplum kuruluşu olamaz.
  • Kimse kimseye kafa tutmaz modern toplumlarda. Siyaset uzlaşma sanatıdır. Ne insanlar var bu ülkede ya. O zaman Talpa'ya cüsseli adamlar toplayalım işvereni dövsünler :)
  • TALPA kurumunun pilotlar arasında hiçbir hükmü yoktur. Ne mesai yönetmeliğine ne de pilotların hakları konusunda yıllardır bir arpa boyu yol katedemeyen bir dernektir.Hepsi iş korkusuyla çalışan faal kaptanlardan oluşan yönetimlerin biz pilotlara hiçbir faydasının olmadığı zaten bilindiği halde hala aynı yolda devam etmektedirler. İster şu liste ister bu liste fark etmez. İşini kaybetme riskini bilen bir kaptan hiçbir şirkete,hiçbir patrona haklarımızla ilgili kafa tutamaz.
  • bu cemiyetin pilotlar arasında herhangi bir değeri de anlamı da yoktur.mesleği gerçekten pilotluk olanlarıda asla bu dernek temsil etmez.burada görev alanların büyük bir çoğunluğu ya evinde yada şirket merkezinde olduğu zamanlar da olay çıkartan tiplerdir. bunları bir mesleki kaza da bile hiç kimse kaale almamaktadır.tırışkadan adamlara bile görüş soran basın-medya ve mahkemeler bunların varlığından bile habersizdir.
  • Be ne listesi talpa listesi mi yoksa thy listesi mi?
  • ESKİ YÖNETİMİN BİZ İSTEMİYORUZ AMA YÖNETİME ADAY YOK DİYEMEZLER EN AZINDAN.KALİTELİ ÇALIŞKAN BİR EKİP KURMUŞSUNUZ BAŞARILAR
  • PİLOTLAR VAKFINDA OLDUGU GİBİ TALPANINDA ÜYE SAYISINI ARTIRACAGINIZA İNANIYORUM.SİZ PEKİ EFENDİMCİDEGİLSİNİZ,
  • Genel kurula kaç kişi katılmış haberi olan varmı. Hayatın her alanında "vatan kurtaran şabanlar" görevini yüklenmiş bulunan pilotlarımız acaba kaç kişiyle genel kurul yaptılar çok merak ediyorum. Eminimki THY'de çalışan Yunan Pilotların sayısından daha az bir sayıdır. Yaklaşık Bulgar Pilotların sayısı kadardır diye tahmin ediyrum.
 Muzaffer Özacar'ın listesine karşı liste çıkaran Kaptan pilot Gürcan Mantı'nın listesi şu isimlerden oluştu:

- Gökten Gürel (THY
- İlyas Karagülle (Pegasus)
- Erol Murathan (THY)
- Hakan Yurdakul (Sunexpress)
- Tayfun Hacıoğlu (İZair)
- Özcan Önal (THY)
- Barış Baranoğlu (THY)
- Levent Akyol (THY)
- Mehmet Atakan ( THY)
- Evren Zenginyürek ( THY)
SÜRPRİZ LİSTEDE KİMLER VAR?

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 12 yıl önce
Bu TALPA listesi mi THY listesi mi? Bu adamlar THY'nin aleyhine olan bir konuyu (pilot mesai saatleri, havacılık kanunu, vs. gibi) nasıl savunacaklar, nasıl lobi yapıp siyasi baskı oluşturacaklar. O koltukta oturup zaman doldurma dışında bir faydaları olacağını düşünmüyorum. Havayollarından bağımsız insanların yönetmediği bir dernek bağımsız sivil toplum kuruluşu olamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kimse kimseye kafa tutmaz modern toplumlarda. Siyaset uzlaşma sanatıdır. Ne insanlar var bu ülkede ya. O zaman Talpa'ya cüsseli adamlar toplayalım işvereni dövsünler :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
TALPA kurumunun pilotlar arasında hiçbir hükmü yoktur. Ne mesai yönetmeliğine ne de pilotların hakları konusunda yıllardır bir arpa boyu yol katedemeyen bir dernektir.Hepsi iş korkusuyla çalışan faal kaptanlardan oluşan yönetimlerin biz pilotlara hiçbir faydasının olmadığı zaten bilindiği halde hala aynı yolda devam etmektedirler. İster şu liste ister bu liste fark etmez. İşini kaybetme riskini bilen bir kaptan hiçbir şirkete,hiçbir patrona haklarımızla ilgili kafa tutamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu cemiyetin pilotlar arasında herhangi bir değeri de anlamı da yoktur.mesleği gerçekten pilotluk olanlarıda asla bu dernek temsil etmez.burada görev alanların büyük bir çoğunluğu ya evinde yada şirket merkezinde olduğu zamanlar da olay çıkartan tiplerdir. bunları bir mesleki kaza da bile hiç kimse kaale almamaktadır.tırışkadan adamlara bile görüş soran basın-medya ve mahkemeler bunların varlığından bile habersizdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Be ne listesi talpa listesi mi yoksa thy listesi mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ESKİ YÖNETİMİN BİZ İSTEMİYORUZ AMA YÖNETİME ADAY YOK DİYEMEZLER EN AZINDAN.KALİTELİ ÇALIŞKAN BİR EKİP KURMUŞSUNUZ BAŞARILAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
PİLOTLAR VAKFINDA OLDUGU GİBİ TALPANINDA ÜYE SAYISINI ARTIRACAGINIZA İNANIYORUM.SİZ PEKİ EFENDİMCİDEGİLSİNİZ,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Genel kurula kaç kişi katılmış haberi olan varmı. Hayatın her alanında "vatan kurtaran şabanlar" görevini yüklenmiş bulunan pilotlarımız acaba kaç kişiyle genel kurul yaptılar çok merak ediyorum. Eminimki THY'de çalışan Yunan Pilotların sayısından daha az bir sayıdır. Yaklaşık Bulgar Pilotların sayısı kadardır diye tahmin ediyrum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000