13 Mayıs 2013, Pazartesi 16:23:54

SÜRPRİZ GÖRÜŞME... THY'DE GREV ZİRVESİ

THY ile Hava İş Sendikası, grev öncesi bir kez daha masaya oturuyor. İşte sürpriz görüşmenin ayrıntıları...
  • Sendika temsilcilerinden basak.bi yazisinda thy yi bugunlere kabin ve kokpit ekibi getirdi demis.dispech teknik ve operasyon daha adini bile bilmedigin bircok bolum olmasa nasil getiricekti kabin kokpit bugunlere.bende k.m lugu yaptim ALlah askina bukadarda buyutmeyin...brifinglerde en onemli emergency dersiniz sonra herkez ikramdan baska bisi dusunmez.kime aNlatiyosunuz.gelinde bi balans yapin plan alin elektronik bir arizayi cozun ekip planlayin yolcu bordlayin bilet kesin de gorelim....ayip yaaa
  • Haklarinizi koruyun arkadaslar. Grevi uygulayin birlik olun. Sizi somurmek isteyenlere boyun eymeyin. Greve katilmassaniz butun haklarinizi kaybedersiniz bu acik ve net.. bu hukumet neler demedi. Bedelli askerlik asla cikmayacak dediler 2 gun sonra hayirlisiyla bedelli askerligide cikariyoruz dediler bunun orbekleri o kadar cok ki.. o yuzden inanmayin sizi kandiramasinlar..
  • 305 kişi için greve hayır, dinlenme özlük hakları için evet, Atilay ve hamdi ikiside istifa etmeli. Öocuk oyuncağımı bu, 15 nde çok zarar edeceğiz. Her açıdan...
  • Ya anlasin artik ne sinir kaldi ne stress...
  • Birak musti bu isleri feyk musti....
  • bu işin bu şekilde tatlıya baglanamayacagını herkes tahmin etmiştir.hükümetin yönettiği bir şirket muhalefetin girişimleri ile sozleşme imzalayacak. komik olmayın.
  • Greve iştirak etmeyecek olanlarla Perşemde sabah seferlerini bir şekilde yapabilirsiniz. Sonrası, hele ertesi günü çok risklidir. Allah kazadan korusun. Derdinizi kimseye anlatamazsınız. Herkes sizden ve TSHS' dan nefret eder. Böyle bir riske nasıl girebilirsiniz? Ne sizin, ne Sendikanın ortadan kalkması için böyle bir riske girmek akıllı işi değil. Lütfen böyle bir kumarın tarafı olmayın. Dediğim dedik tarzını benimsediğinize inanıyor herkes. Bu kadar insanın, ailenin geleceği ile oynamak müslümanlığa sığar mı? Siz bir adım atsanız, Sendikada da atacaktır. Bırakın çalışanlar onları iki İki adım atmaya zorlasın. sonrasını da düşünün. THY çalışanları bir de greve iştirak edenler, etmeyenler diye bölünmesin. O da olursa, başka şeyler de yapmaya mecbur olacaksınız. İyi düşünün. Toplum baskısına dayanmanız zor olacaktır. Siz böyle davranıırsanız toplumu oluşturmak zor olmayacaktır. Yer kısıtlı olmasa söyleceğim daha çok şey var. Allah herkese doğru yolu göstersin. Size de Sendikaya da.
  • Bu görüşme olumlu biterse iki ihtimalden biri olacak. Ya 305 kişi alınmayacak ama personele %5 verilecek ya da 305 alınacak ama 16000 kişi avucunu yalayacak.
  • SAdece şunu söyleyeyim. Tüm planlar yapıldı. gerekli uçuş ekibi ve hat teknisyeni planlamaları yapıldı. Sendika greve çıksada uçuşlar aksamayacak şekilde devam edecek. Sendikaya yazık olacak. Ve tabiiki greve katılanlara...
  • ay nolur anlaşın yaaa :( Grev istemiyorum :( haklarım da kaybolsun istemiyorum.

Hava İş Sendikası ile THY arasında gerilen ipler 16 bin çalışanı grevin eşiğine getirirken az önce sürpriz bir görüşme haberi geldi. 

CHP'li Süleyman Çelebi'nin aracılığıyla Hava İş Sendikası Başkanı Atilay Ayçin ve Simay Çekem, THY Genel Müdürlüğü'ne davet edildi. 

Sendikacı kimliğiyle bilinen Çelebi'nin, Ayçin ve Topçu arasındaki görüşmeyi organize ettiği belirtilirken, sürpriz görüşmeden ne çıkacağı merakla bekleniyor.

Görüşmenin ayrıntıları Airporthaber'de olacak.

SÜRPRİZ GÖRÜŞME... THY'DE GREV ZİRVESİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (106)

İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Sendika temsilcilerinden basak.bi yazisinda thy yi bugunlere kabin ve kokpit ekibi getirdi demis.dispech teknik ve operasyon daha adini bile bilmedigin bircok bolum olmasa nasil getiricekti kabin kokpit bugunlere.bende k.m lugu yaptim ALlah askina bukadarda buyutmeyin...brifinglerde en onemli emergency dersiniz sonra herkez ikramdan baska bisi dusunmez.kime aNlatiyosunuz.gelinde bi balans yapin plan alin elektronik bir arizayi cozun ekip planlayin yolcu bordlayin bilet kesin de gorelim....ayip yaaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 11 yıl önce
Haklarinizi koruyun arkadaslar. Grevi uygulayin birlik olun. Sizi somurmek isteyenlere boyun eymeyin. Greve katilmassaniz butun haklarinizi kaybedersiniz bu acik ve net.. bu hukumet neler demedi. Bedelli askerlik asla cikmayacak dediler 2 gun sonra hayirlisiyla bedelli askerligide cikariyoruz dediler bunun orbekleri o kadar cok ki.. o yuzden inanmayin sizi kandiramasinlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
305'e hayır. ~ 11 yıl önce
305 kişi için greve hayır, dinlenme özlük hakları için evet, Atilay ve hamdi ikiside istifa etmeli. Öocuk oyuncağımı bu, 15 nde çok zarar edeceğiz. Her açıdan...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Ya anlasin artik ne sinir kaldi ne stress...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Birak musti ~ 11 yıl önce
Birak musti bu isleri feyk musti....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
akp-chp ~ 11 yıl önce
bu işin bu şekilde tatlıya baglanamayacagını herkes tahmin etmiştir.hükümetin yönettiği bir şirket muhalefetin girişimleri ile sozleşme imzalayacak. komik olmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SN.TOPCU ~ 11 yıl önce
Greve iştirak etmeyecek olanlarla Perşemde sabah seferlerini bir şekilde yapabilirsiniz. Sonrası, hele ertesi günü çok risklidir. Allah kazadan korusun. Derdinizi kimseye anlatamazsınız. Herkes sizden ve TSHS' dan nefret eder. Böyle bir riske nasıl girebilirsiniz? Ne sizin, ne Sendikanın ortadan kalkması için böyle bir riske girmek akıllı işi değil. Lütfen böyle bir kumarın tarafı olmayın. Dediğim dedik tarzını benimsediğinize inanıyor herkes. Bu kadar insanın, ailenin geleceği ile oynamak müslümanlığa sığar mı? Siz bir adım atsanız, Sendikada da atacaktır. Bırakın çalışanlar onları iki İki adım atmaya zorlasın. sonrasını da düşünün. THY çalışanları bir de greve iştirak edenler, etmeyenler diye bölünmesin. O da olursa, başka şeyler de yapmaya mecbur olacaksınız. İyi düşünün. Toplum baskısına dayanmanız zor olacaktır. Siz böyle davranıırsanız toplumu oluşturmak zor olmayacaktır. Yer kısıtlı olmasa söyleceğim daha çok şey var. Allah herkese doğru yolu göstersin. Size de Sendikaya da.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ya 305 ya zam ~ 11 yıl önce
Bu görüşme olumlu biterse iki ihtimalden biri olacak. Ya 305 kişi alınmayacak ama personele %5 verilecek ya da 305 alınacak ama 16000 kişi avucunu yalayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazik olur.. ~ 11 yıl önce
SAdece şunu söyleyeyim. Tüm planlar yapıldı. gerekli uçuş ekibi ve hat teknisyeni planlamaları yapıldı. Sendika greve çıksada uçuşlar aksamayacak şekilde devam edecek. Sendikaya yazık olacak. Ve tabiiki greve katılanlara...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk ~ 11 yıl önce
ay nolur anlaşın yaaa :( Grev istemiyorum :( haklarım da kaybolsun istemiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000