29 Mart 2015, Pazar 17:24:59

SUNEXPRESS'TEN PİLOTLARA DUYURU

Lufthansa ve Türk Hava Yolları'nın ortak kuruluşu SunExpress de kokpitte en az iki kişinin bulunması ile ilgili pilotlara bildiri yayınladı.
  • Sevgili Melina ne oldu senin holly molly oyunlarin tespit edemediniz mi canavari, burda sunex'e girmeye calisan kuzu gibi pilotlari sis kebap yapmaya devam. Turk pilotlarini gazoz gibi icmeye geldin degil mi ?
  • Bonuslar (yan) yatmış!!!
  • Gördük ne saglamış DLR hepisi hava mış
  • HEY GIDI SUNEX..BI ZAMANLAR EMNIYETIN TEK ADRESI IKEN SIMDI 3YORUMDAN BIRI BONUSLAR.. EKIP AC..
  • Su bonuslar yatsa da milletin psikolojisi bir duzelse:))
  • Biz bunu senelerdir uyguluyoruz
  • Yalana gerek yok ,bonuslar yatması.
  • 20:28 Kabin Acil durumda kapı switch ile uğraşacağına kapı koluyla kapıyı açıver de kaptan içeri girsin:))
  • bu eğitimin kabin ve cockpit ekibine en detaylı şekilde anlatılması gerek.Tuvalete gitmesi gereken pilot interphone la bildirir,tuvalet kapısı kilitlenir,ön taraftaki perde kapatılır,kabin ekibinden minimum 2 kişi ön tarafta bekler,1 kişi cockpite girer diğer kabin ekibi üyesi kaptan tuvaletteyken ve diğer kabin ekibi üyesi COCKPITteyken tuvalet kapısı önünde bekler,yolculardan hiçkimseyi ön tarafa almaz.Kaptan COCKPITE girene kadar.Bu kadar basit bir prosedür..ve ölen onca insan..
  • Kabin destekli olursa son derece yerinde olacaktır.kaptanlardan biri dışarıya çıkacaksa interphone la kabine bildirir,kabin ekibinden bir kişi cockpite girer,kaptan dışarı çıkar ve kabin ekibi üyesi dışarıdaki kaptan cockpite gelene kadar cockpitten ayrılamaz.kaptan kapıyı çalar,kabin ekibi üyesi KONTROL ederek kapıyı açar.biz yıllardır bu şekilde uçtuk.bir zararını görmedik.Sadece kabin ekibinin check list i okumayı bilmesi ve acil durumda cockpit kapısını açan switch in yerini bilmesi bile çok şeyi bertaraf edecektir.iyi uçuşlar.

Geçtiğimiz Salı günü, Germanwings Havayolları'nın A320 tipi uçağının Fransa'nın Alp Dağları'nda düşmesi sonucu havacılık dünyasında kokpitteki kişi sayısı konuşuluyor.

Alman yetkililerin, uçağın, yardımcı pilot Andreas Lubitz tarafından kasten düşürüldüğü yönünde ciddi iddialar ortaya atması sonucu birçok havayolu firması, kokpitte en az iki kişi bulundurma yönünde yeni kararlar almaya başladı.

Son olarak Türk Hava Yolları (THY) ve Alman havayolu şirketi Lufthansa'nın ortak kuruluşu olan SunExpress de yeni kokpit uygulamasını pilotlara bildirdi.

Geçtiğimiz Cuma günü pilotlara yönelik yapılan bildirmede, kokpitte en az iki kişinin bulunması şartı belirtildi.

©AirportHaber

SUNEXPRESS'TEN PİLOTLARA DUYURU

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

MELINA ~ 9 yıl önce
Sevgili Melina ne oldu senin holly molly oyunlarin tespit edemediniz mi canavari, burda sunex'e girmeye calisan kuzu gibi pilotlari sis kebap yapmaya devam. Turk pilotlarini gazoz gibi icmeye geldin degil mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bonuslar (yan) yatmış!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Gördük ne saglamış DLR hepisi hava mış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ekip ac ~ 9 yıl önce
HEY GIDI SUNEX..BI ZAMANLAR EMNIYETIN TEK ADRESI IKEN SIMDI 3YORUMDAN BIRI BONUSLAR.. EKIP AC..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
esas oglan ~ 9 yıl önce
Su bonuslar yatsa da milletin psikolojisi bir duzelse:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Günaydın ~ 9 yıl önce
Biz bunu senelerdir uyguluyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yalana gerek yok ~ 9 yıl önce
Yalana gerek yok ,bonuslar yatması.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
20:28 Kabin Acil durumda kapı switch ile uğraşacağına kapı koluyla kapıyı açıver de kaptan içeri girsin:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ah ah :))) ~ 9 yıl önce
nasıl akıl edememiş eğitimciler tüh :) O kapıların ne derece arıza yaptığı ortada.Adı üstünde: acil durumda denmiş :)) o zaman kabin ekibine check list okumayı da öğretmesinler ne gerek var canım sizin gibi prof.lar varken :)
cockpit kapı opr. ~ 9 yıl önce
bu eğitimin kabin ve cockpit ekibine en detaylı şekilde anlatılması gerek.Tuvalete gitmesi gereken pilot interphone la bildirir,tuvalet kapısı kilitlenir,ön taraftaki perde kapatılır,kabin ekibinden minimum 2 kişi ön tarafta bekler,1 kişi cockpite girer diğer kabin ekibi üyesi kaptan tuvaletteyken ve diğer kabin ekibi üyesi COCKPITteyken tuvalet kapısı önünde bekler,yolculardan hiçkimseyi ön tarafa almaz.Kaptan COCKPITE girene kadar.Bu kadar basit bir prosedür..ve ölen onca insan..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin ~ 9 yıl önce
Kabin destekli olursa son derece yerinde olacaktır.kaptanlardan biri dışarıya çıkacaksa interphone la kabine bildirir,kabin ekibinden bir kişi cockpite girer,kaptan dışarı çıkar ve kabin ekibi üyesi dışarıdaki kaptan cockpite gelene kadar cockpitten ayrılamaz.kaptan kapıyı çalar,kabin ekibi üyesi KONTROL ederek kapıyı açar.biz yıllardır bu şekilde uçtuk.bir zararını görmedik.Sadece kabin ekibinin check list i okumayı bilmesi ve acil durumda cockpit kapısını açan switch in yerini bilmesi bile çok şeyi bertaraf edecektir.iyi uçuşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000