18 Şubat 2009, Çarşamba 18:04:57

SunExpress'ten özel tarife

SunExpress, dünyanın en önemli turizm fuarlarından biri olan ve Türk turizmi açısından büyük önem taşıyan ITB Berlin'e geleneksel gerçekleştirdiği özel seferini bu yıl Antalya, İzmir ve İstanbul Sabiha Gökçen (SAW) merkezlerinden düzenleyecek.
  • Giden para Almanlara gidiyor...Tek farkı T.c bayraklı hepsi komplo...Kiss'e katılıyorum...
  • Sevgili Kiss, bu firma binden fazla türke istihdam sağlıyor... bunu da bir düşün istersen. Sen cocacola içmiyor musun? Kullandığın her şey 100% Türk malı mı! Mantıklı ol...
  • size liderlik yakışırmı bi sormak lazım.kazancınız nereye gidiyo acaba?? sabiha ya herhanngi bi alman şirketinin uçmasından istanbullu yu ankaraya diyarbakıra german wings in thomas cook un taşımasının sizden fazla bir farkı varmı acaba bi sormak lazım??

SunExpress'in tarifeli seferlere başladığı 2001'den bu yana sektör profesyonelleri için aralıksız gerçekleştirdiği özel ITB uçuşları, turizm sektörü profesyonellerine gidiş-dönüş her şey dahil 175 Euro'luk özel fiyatlarla sunuluyor. 11 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenecek fuarı ziyaret etmek isteyen turizmciler, rezervasyonlarını SunExpress'e faks veya e-postayla başvurarak yapabilecek.

Türk Hava Yolları ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress'in Genel Müdürü Yardımcısı Hacı Say şu bilgiyi aktardı:

"SunExpress olarak, Türkiye'nin turizm imkanlarının gelişmesi ve çeşitlenmesi amacıyla düzenlenen projelere liderlik ediyor, birçoğuna da gönüllü destek veriyoruz. Bu yıl yine ITB'ye katılarak, ülkenin tanıtımına katkı sağlamak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Fuarı izlemek isteyen turizm profesyonellerine kolaylık sağlayacak özel uçuşlarımızla, dostlarımızı Berlin'e taşıyacağız. Ekonomik krizin 2009'da dünya turizm endüstrisini olumsuz etkileyebileceğini dikkate alırsak, ITB Berlin'in Türkiye için öneminin her zamankinden daha fazla olduğunu söyleyebiliriz. Türkiye'nin turizm sektöründeki fiyat/kalite avantajıyla, krizi fırsata dönüştüreceğine inanıyoruz."

SunExpress'ten özel tarife

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Giden para Almanlara gidiyor...Tek farkı T.c bayraklı hepsi komplo...Kiss'e katılıyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sevgili Kiss, bu firma binden fazla türke istihdam sağlıyor... bunu da bir düşün istersen. Sen cocacola içmiyor musun? Kullandığın her şey 100% Türk malı mı! Mantıklı ol...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
size liderlik yakışırmı bi sormak lazım.kazancınız nereye gidiyo acaba?? sabiha ya herhanngi bi alman şirketinin uçmasından istanbullu yu ankaraya diyarbakıra german wings in thomas cook un taşımasının sizden fazla bir farkı varmı acaba bi sormak lazım??

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000