29 Eylül 2010, Çarşamba 08:57:20

SunExpress'ten kış atağı

Türk Hava Yolları ile Lufthansa'nın ortak kuruluşu Sunexpress, 31 Ekim ile 26 Mart 2011 arasında geçerli kış tarifesi kapsamındaki tarifeli ve aktarmasız dış hat uçuşlarını, bir önceki kış sezonuna kıyasla yüzde 75 artıracak.
  • erzincan seferlerindede artış olsa iyi olcak
  • O nasıl bir Türkçe kardeşim ? Allah rızası için yazınızı bir daha okuyun. Türkçeyi katletmek için mi öğeri savunuyorsunuz ? Yoksa Öğer size böyle mi yazın diyor ? Yazık ama çok yazık. Türkçenin kravat veya gömlek ile ilgisi yoktur. Eğitimle ilgisi vardır.
  • Sun Express´in her seyi mükemmel. Sadece dilek agaci gibi her Tur Oparatörünün yolcusu var. Yolcuya fiyat vermekte biraz zorlaniyoruz. Bütün sirketlerden tek tek fiyat bakiliyor tabiki en son Öger´in fiyatlarina bakiyoruz kusura bakmasinlar XQ´ile en pahali satis yapanlardan biri.
  • Bizde Müdür olursak , Kiravat taktigimizde yazmayi ve konusmayi ögrenecegiz..!
  • türkceyi ögren yazan yorumcuya..... Size ne oldu hangi havayollarinda görevlisiniz... yoksa Acente telefonlarindan kacan Müdürler,den birimisiniz Artist kiravatli... Herhalde size bayagi dokunmus , ama biz dogrusunu yaziyoruz malesep sacma sapan birseyler yazmadik... Kimlerin yazdigini biz biliyoruz merak etmeyin yuz yuze görüstügümüz zamanda aynisini sizede söyleriz... Burasi bir özel havayolu Devlet yok arkasinda Bos giden koltuk parasini siz veya devlet karsilamiyor... Acenteyi call cente yonlendirmenize gerek yok siz ne icin sorumlusunuz aciklarmisiniz... Sadece gelen e-mail,lere bakmak icinmisiniz... önceki yillarda e-mail ler yoktu malesep... Rahatsiz olmaniza gerek yok...
  • Sun expres ailesınden GÜZEL SİVASIMIZA DA seferler istiyoruz ....
  • Sunexpress sırtını biyere dayamış değil, mevcut uçuşlardaki yolcu sayısının içindeki oger yolcuları yüzdesi gerçekten komik rakamlardır. Öger yolcusu olmasa dahi pek bir etki yapmaz.
  • Önce Türkce yazmayi ve konusmayi ögren....
  • Sayin ÖGER,i desteklememiz lazim , Öger Müdürlerine Sikintimiz veya problemimiz olsada gece ulasma sansimiz vardir burunlari havada deyil. 2-3 Acenta haricinde diyer hava yollari müdürlerine kimler ulasa biliyor GECE,yi birakin GÜNDÜZ,leri Telefonlara cikmiyor veya baglatmak istediginiz zaman meskul musait olmadigini duyuyorsunuz bu MÜDÜR arkadaslar butun gunmu meskul veya yogunlar inanacak seylermi bunlar. internet satislarina guvenen müdür arkadaslar gun geldiginde yanilacaklar , Acentaya ihtiyaclari yok galiba...????? THY larinda müdürlük yapmis insanlar Müdür olarak alinirsa onlar tabiki ucak bos veya dölüda gitse arkasinda devlet var dusuncesi vardir. Özel havayollari cok cok farkli sektordur.
  • Tebrikler cok dogru secimler hepsi cok is yapar ve ozellikle THY degil ama Pegasusun dis hat ucuslarini etkiler.Bu rotalardan SAW aktarmali yolcu epeyce tasiniyor THY nin yolcusu zaten baska havayolunu kullanmiyor pahali da olsa THY ile ucuyor ancak digeryolcu bu durumda direkt ucusu tercih edecektir. Ote yandan Oger Sun Expresin sadece musterisi isterse baska havayolunu da secer niye Sun Expres sirtini Ogere dayamis olsun laf mi bu yani THY ve Lufthansa varken, zaten bu iki havayolunun kurulusu?Komik bir yorum sadece

Sunexpress, İstanbul, İzmir ve Antalya ile Avrupa arasında düzenlediği seferlere, Anadolu şehirlerinden Almanya'ya gerçekleştireceği direkt uçuşları da ekleyecek. Şirketin 2010-2011 kış sezonundaki tarifeli ve aktarmasız dış hat uçuşlarının sayısı ise haftada 400'ü bulacak.

Sunexpress kış tarifesi kapsamında, Adana, Ankara, Elazığ, Gaziantep, Kayseri, Malatya, Samsun ve Trabzon ile Almanya'nın Frankfurt, Münih, Stuttgart ve Düsseldorf şehirleri arasında direkt uçuşlar düzenleyecek. Ankara'nın yanı sıra Elazığ'ı da uçuş ağına ekleyecek olan Sunexpress, İstanbul Sabiha Gökçen, İzmir ve Antalya çıkışlı mevcut dış hat seferlerinde ise frekans artışına gidecek.

İSTANBUL-FRANKFURT UÇUŞLARININ SAYISI ARTIYOR

SunExpress, kış tarifesi kapsamında İstanbul Sabiha Gökçen ile Frankfurt arasındaki seferlerinin sayısını günde 2'ye, haftada ise karşılıklı olarak 14'e çıkaracak. İstanbul-Frankfurt hattına sabah, Frankfurt-İstanbul hattına akşam eklenen seferlerle, günübirlik iş seyahatleri en kolay ve ekonomik yoldan gerçekleştirilebilecek. SunExpress'in satışa sunulan kış sezonu biletleri, iç hatlarda her şey dahil 49,99 TL, dış hatlarda ise 49,99 Euro'dan başlıyor.

SunExpress'ten kış atağı

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 14 yıl önce
erzincan seferlerindede artış olsa iyi olcak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
O nasıl bir Türkçe kardeşim ? Allah rızası için yazınızı bir daha okuyun. Türkçeyi katletmek için mi öğeri savunuyorsunuz ? Yoksa Öğer size böyle mi yazın diyor ? Yazık ama çok yazık. Türkçenin kravat veya gömlek ile ilgisi yoktur. Eğitimle ilgisi vardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sun Express´in her seyi mükemmel. Sadece dilek agaci gibi her Tur Oparatörünün yolcusu var. Yolcuya fiyat vermekte biraz zorlaniyoruz. Bütün sirketlerden tek tek fiyat bakiliyor tabiki en son Öger´in fiyatlarina bakiyoruz kusura bakmasinlar XQ´ile en pahali satis yapanlardan biri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bizde Müdür olursak , Kiravat taktigimizde yazmayi ve konusmayi ögrenecegiz..!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
türkceyi ögren yazan yorumcuya..... Size ne oldu hangi havayollarinda görevlisiniz... yoksa Acente telefonlarindan kacan Müdürler,den birimisiniz Artist kiravatli... Herhalde size bayagi dokunmus , ama biz dogrusunu yaziyoruz malesep sacma sapan birseyler yazmadik... Kimlerin yazdigini biz biliyoruz merak etmeyin yuz yuze görüstügümüz zamanda aynisini sizede söyleriz... Burasi bir özel havayolu Devlet yok arkasinda Bos giden koltuk parasini siz veya devlet karsilamiyor... Acenteyi call cente yonlendirmenize gerek yok siz ne icin sorumlusunuz aciklarmisiniz... Sadece gelen e-mail,lere bakmak icinmisiniz... önceki yillarda e-mail ler yoktu malesep... Rahatsiz olmaniza gerek yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sun expres ailesınden GÜZEL SİVASIMIZA DA seferler istiyoruz ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sunexpress sırtını biyere dayamış değil, mevcut uçuşlardaki yolcu sayısının içindeki oger yolcuları yüzdesi gerçekten komik rakamlardır. Öger yolcusu olmasa dahi pek bir etki yapmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Önce Türkce yazmayi ve konusmayi ögren....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sayin ÖGER,i desteklememiz lazim , Öger Müdürlerine Sikintimiz veya problemimiz olsada gece ulasma sansimiz vardir burunlari havada deyil. 2-3 Acenta haricinde diyer hava yollari müdürlerine kimler ulasa biliyor GECE,yi birakin GÜNDÜZ,leri Telefonlara cikmiyor veya baglatmak istediginiz zaman meskul musait olmadigini duyuyorsunuz bu MÜDÜR arkadaslar butun gunmu meskul veya yogunlar inanacak seylermi bunlar. internet satislarina guvenen müdür arkadaslar gun geldiginde yanilacaklar , Acentaya ihtiyaclari yok galiba...????? THY larinda müdürlük yapmis insanlar Müdür olarak alinirsa onlar tabiki ucak bos veya dölüda gitse arkasinda devlet var dusuncesi vardir. Özel havayollari cok cok farkli sektordur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tebrikler cok dogru secimler hepsi cok is yapar ve ozellikle THY degil ama Pegasusun dis hat ucuslarini etkiler.Bu rotalardan SAW aktarmali yolcu epeyce tasiniyor THY nin yolcusu zaten baska havayolunu kullanmiyor pahali da olsa THY ile ucuyor ancak digeryolcu bu durumda direkt ucusu tercih edecektir. Ote yandan Oger Sun Expresin sadece musterisi isterse baska havayolunu da secer niye Sun Expres sirtini Ogere dayamis olsun laf mi bu yani THY ve Lufthansa varken, zaten bu iki havayolunun kurulusu?Komik bir yorum sadece

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000