18 Haziran 2013, Salı 12:54:15

SUNEXPRESS’TEN İLAVE BAGAJ KARARI!

Türk Hava Yolları ve Lufthansa ortaklığındaki SunExpress, ilave bagaj konusunda yeni bir karar aldı...
  • Sunexpres turkhavayollarimi?
  • Bizim köy Otobüsünün Konforu Sunexspres"ile kiyaslayinac valla bizim köy otobüsü ile yolculuk edesim geliyor,ultra lüx Adam her koltuga DVD Ekran Müzik 3ü bir arada Kahve yeminnen ispat ederim,Frankfurt AYT ucuslarimda WC yi fazla kullanmamaya özen gösteriyorum arkamdan biri cagirip siz 3üncü kez kullandiniz ücret 1,50€ diyecek diye. Ucak daha az yaksin diye neredeyse ac gelin kalkista fazla kilo basmasin istenilen yükseklige ulasinca sandewich i yapistir 6€ dan aga bu ne istir THY Lütfen AYT Direkt ucus organize edin Lütfen bu cakal tayfasindan kurtarin bizi.
  • yıllardır sunexpress ile uçuyoruz hiç sorun yaşamadık
  • 30 kg lık bagajıma ilave Ek bagaj hakkını sun expresten kredi kartımla aldım hem kendime hem esime +20 şer kg yani toplamda 50 şer kilo bunun içinde 360 lira odedim şimdi bana biz hata yapmışız toplamda 40 Kg olacak deniyor .. Sun expreste SATIN ALINMIŞ İLAVE BAGAJ ÜCRET İADE EDİLMEZ Yazıyor buyrun.. BEN SATIN ALDIĞIM BAGAJI İPTAL EDEMİYORUM ancak İŞ SUN EXPRESE GELİNCE BİZ EK İLAVE BAGAJ ÜCRETİNİN PARASINI İADE EDECEGİZ DİYEBİLİYOR
  • BAGAJINIZ VARSA ASLA SUNEXPRESS İLE UÇMAYIN FİYATLARI İNDİRİMLİ DİYE BAGAJDAN MİSLİ İLE ÜCRET ALMAK İÇİN ELLERİNDEN GELENİ YAPIYORLAR KENDİN 150 TL YE UÇUYOSUN AMA BAGAJ ÇIKARTIP PARA ALMAKYA AMAÇ 15 KİLO İLE SINIRLI DEYİP 300 TL BAGAJ ÜCRETİ İSTEYİP BIRAKAMIYCAĞINI BİLDİKLERİ İÇİN VERMEYE MECBUR BIRAKIYOLAR
  • Sunexpess le uçmam çünki antalyaya 4 hafta tatile gidiyorum 100 ml su 4 gün önce hazırlanmış peynir ve marul sandwich kilo hakkı 20 kilo fiatı en az 280 euro bu şirketin neresi iyi
  • SunExpress Internasyonal ucuslarinda AYT, DLM ve BJV haric 30 kg serbest bagaj hakkini Kis sezonunda da vermeye devam ediyor. Sirket politikasinda bir degisiklik yok. Haberde yazim hatasi var.
  • uzun zamandir neredeyse hep sunexpress ile ucarim, birazda mecburiyetten dolayi ama su bagaj politikasini bir türlü anlamis degilim. Daha yeni 30kg´a cikardilar simdi yeniden 20 kg´a mi indirecekler. Ayrica sevmedigim sey, destinasyona göre bagaj uygulamasi yapmalari. Örnegin yurtdisindan AYT veya Bodrum 20 kg bagaj hakki ve digerleri 30 kg. Kisa bir süre öncesine kadar Izmir bile 20kg´di. Acikcasi hic yakistiramiyorum sunexprese.

SunExpress Havayolları, ilave bagaj haklarıyla ilgili yeni bir karar aldı. SunExpress Yönetimi, aldığı kararla ilave bagaj paketleri satmaya başladı. Buna göre; kontuarda yurtdışı uçuşlarında ilave bagaj için kontuarda kilogram başına 10 Avro ücret ödenmesi gerekirken, ilave bagaj paketi uygulamasıyla bu ücret kilogram başına 3 Avro’ya düşüyor. İç hat uçuşlarında ise ücretsiz bagaj hattı limiti aşımlarında kontuarda kilogram başına 6 TL ücret alınırken, ilave bagaj paketi satın alındığında bu rakam kilogram başına 3 TL’ye düşüyor.

SunExpress yurtdışı uçuşlarında güzergâha bağlı olmak kaydıyla, yolcu başına 20 – 30 kilogram arasında ücretsiz bagaj hakkı tanıyor. Dış hat uçuşlarında, ilave bagaj ve ücretsiz bagaj hakkınızın toplamında 40 kilograma kadar bagaj taşıyabiliyor.

SunExpress tarafından açıklanan ilave bagaj paketleri şu şekilde:

Bagaj / uçuş fiyatı - Dış Hat Uçuşları
Paket 1: 5 kg15 €
Paket 2: 10 kg30 €
Paket 3: 15 kg45 €
Paket 4 : 20 kg60 €

 

 

 



 

Bagaj / uçuş fiyatı-Türkiye’de İç Hat Uçuşları
Paket 1: 5 kg15 TL
Paket 2: 10 kg30 TL
Paket 3: 15 kg45 TL
Paket 4 : 20 kg60 TL

 

 

 





Öte yandan benzer bir uygulamayı Pegasus Havayolları da yolcularına sunuyor. Ancak Pegasus Havayolları, yurtdışı uçuşlarda ücretsiz bagaj hakkının aşılması durumunda kontuarda ilave bagaj ücreti olarak kilogram başına 5 Avro alıyor. Ek bagaj hakkı uçuşa 4 saat kala çağrı merkezi, internet sitesi ya da acenteler aracılığıyla alınırsa bu ücret 1,5 Avro’ya düşüyor.

Ayrıca SunExpress, yolcularına tüm bu bagaj haklarının yanında 6 kilograma kadar kabin içi el bagajı hakkı verirken Pegasus, yolcularına aynı şartlarda 8 kilograma kadar kabin içi el bagajı hakkı tanıyor.

©AirportHaber.com ÖZEL

SUNEXPRESS’TEN İLAVE BAGAJ KARARI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Huri calar ~ 6 yıl önce
Sunexpres turkhavayollarimi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Osman ~ 8 yıl önce
Bizim köy Otobüsünün Konforu Sunexspres"ile kiyaslayinac valla bizim köy otobüsü ile yolculuk edesim geliyor,ultra lüx Adam her koltuga DVD Ekran Müzik 3ü bir arada Kahve yeminnen ispat ederim,Frankfurt AYT ucuslarimda WC yi fazla kullanmamaya özen gösteriyorum arkamdan biri cagirip siz 3üncü kez kullandiniz ücret 1,50€ diyecek diye. Ucak daha az yaksin diye neredeyse ac gelin kalkista fazla kilo basmasin istenilen yükseklige ulasinca sandewich i yapistir 6€ dan aga bu ne istir THY Lütfen AYT Direkt ucus organize edin Lütfen bu cakal tayfasindan kurtarin bizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kula ~ 9 yıl önce
yıllardır sunexpress ile uçuyoruz hiç sorun yaşamadık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bülent civan ~ 9 yıl önce
30 kg lık bagajıma ilave Ek bagaj hakkını sun expresten kredi kartımla aldım hem kendime hem esime +20 şer kg yani toplamda 50 şer kilo bunun içinde 360 lira odedim şimdi bana biz hata yapmışız toplamda 40 Kg olacak deniyor .. Sun expreste SATIN ALINMIŞ İLAVE BAGAJ ÜCRET İADE EDİLMEZ Yazıyor buyrun.. BEN SATIN ALDIĞIM BAGAJI İPTAL EDEMİYORUM ancak İŞ SUN EXPRESE GELİNCE BİZ EK İLAVE BAGAJ ÜCRETİNİN PARASINI İADE EDECEGİZ DİYEBİLİYOR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SUNPRESS ~ 9 yıl önce
BAGAJINIZ VARSA ASLA SUNEXPRESS İLE UÇMAYIN FİYATLARI İNDİRİMLİ DİYE BAGAJDAN MİSLİ İLE ÜCRET ALMAK İÇİN ELLERİNDEN GELENİ YAPIYORLAR KENDİN 150 TL YE UÇUYOSUN AMA BAGAJ ÇIKARTIP PARA ALMAKYA AMAÇ 15 KİLO İLE SINIRLI DEYİP 300 TL BAGAJ ÜCRETİ İSTEYİP BIRAKAMIYCAĞINI BİLDİKLERİ İÇİN VERMEYE MECBUR BIRAKIYOLAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
M.demirkılınç ~ 10 yıl önce
Sunexpess le uçmam çünki antalyaya 4 hafta tatile gidiyorum 100 ml su 4 gün önce hazırlanmış peynir ve marul sandwich kilo hakkı 20 kilo fiatı en az 280 euro bu şirketin neresi iyi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HEP 30 KG ~ 11 yıl önce
SunExpress Internasyonal ucuslarinda AYT, DLM ve BJV haric 30 kg serbest bagaj hakkini Kis sezonunda da vermeye devam ediyor. Sirket politikasinda bir degisiklik yok. Haberde yazim hatasi var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SXS ~ 11 yıl önce
uzun zamandir neredeyse hep sunexpress ile ucarim, birazda mecburiyetten dolayi ama su bagaj politikasini bir türlü anlamis degilim. Daha yeni 30kg´a cikardilar simdi yeniden 20 kg´a mi indirecekler. Ayrica sevmedigim sey, destinasyona göre bagaj uygulamasi yapmalari. Örnegin yurtdisindan AYT veya Bodrum 20 kg bagaj hakki ve digerleri 30 kg. Kisa bir süre öncesine kadar Izmir bile 20kg´di. Acikcasi hic yakistiramiyorum sunexprese.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000