12 Temmuz 2008, Cumartesi 13:04:36

Sunexpress'ten grup indirimi

Sunexpress Hava Yolları Satış Müdür Yardımcısı Gülsiye Balcı, en az 10 kişiden oluşan gruplara özel indirim uyguladıklarını belirterek, iş adamlarına yönelik yeni kampanya hazırlığı içerisinde olduklarını söyledi...
  • NEDEN KARS BURSA UÇMUYORSUNUZ? EN YAKIN İL DEN UCAGINIZA BİNMEK 4 VEYA 5 SAATLIK KARA YOLU.KARS BİZLERE 1 SATLIK YOL.BİZLER T H Y YEŞİLKÖYÜ KULLANIYORUZ. YER YOK HEMDE ÇOK FİYATLI. ACİLEN BUNA BIR ÇAİRE BULURSANIZ SEVİNİRZ. KARS.ARDAHAN.ARTVİN. İNSANLARI ADINA

Balcı, Acenta Satış Departmanı'ndan Murat Hatipoğlu ile birlikte Adana Ticaret Odası'nı (ATO) ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Baş'a Adana'dan tarifeli uçuşlarına ve iş adamlarına yönelik kampanya ve faaliyetlerine ilişkin bilgi verdi.

Balcı, SunExpress'in halen 6,3 yaş ortalamasına ve toplam 3.300'ün üzerinde yolcu kapasitesine sahip, tamamı Boeing'lerden oluşan en gelişmiş teknik donanım ve çevre standartlarına sahip 17 uçaklık filoyla hizmet verdiğini ifade etti.

İzmir merkezli direkt iç hat seferleriyle, Adana ve diğer Anadolu kentleriyle önemli bir uçuş trafiği sağlandığını belirten Balcı, 2008 yaz tarifesi kapsamında, İzmir-Adana arasında haftanın her günü sabah ve akşam olmak üzere günde iki sefer düzenlendiğini, Adana-Antalya arasında ise Perşembe ve Pazar günleri olmak üzere haftada iki karşılıklı sefer düzenlendiğini kaydetti.

En az 10 kişiden oluşan gruplara özel indirim uygulandığını da dile getiren Balcı, iş adamlarına yönelik yeni kampanyaların hazırlığında olduklarını, bu konudaki gelişmeleri yakında açıklayacaklarını vurguladı.

“Her şey dahil” uygulamasıyla, iç hat bilet fiyatlarını tüm vergiler, servis ücreti ve harç masrafları dahil olacak şekilde anons ettiklerini anlatan Balcı, “Bu uygulama sayesinde, yolcular duyurusu yapılan fiyatla ödedikleri rakam arasında herhangi bir farkla karşılaşmıyor” dedi.

ATO Başkanı Şaban Baş da SunExpress'in özellikle İzmir ve Antalya'ya tarifeli uçuş düzenlemesinin son derece önemli olduğunu söyledi. Geçtiğimiz yıllarda iş adamlarının bu illere ancak aktarmalı ve saatlerce süren uçuşlar sonucunda ulaşabildiklerini anlatan Baş, şunları kaydetti:
“Girişimlerimiz sonucunda Türk Hava Yolları'nın İzmir'e sefer koymasını sağladık ama haftanın belirli günlerinde yapılan bu uçuşlar pazarlama teknikleri kullanılmaksızın düzenlendiğinden hem üyelerimizin, hem de THY'nin beklentilerini karşılayamadı. Bu açıdan SunExpress Çukurova ile İzmir ve Antalya'yı birbirine bağlayarak yöre ekonomisi ve turizminin gelişimi bakımından önemli bir potansiyel oluşmasını da sağladı.”

Sunexpress'ten grup indirimi

Yorumlar

Rumuz ~ 16 yıl önce
NEDEN KARS BURSA UÇMUYORSUNUZ? EN YAKIN İL DEN UCAGINIZA BİNMEK 4 VEYA 5 SAATLIK KARA YOLU.KARS BİZLERE 1 SATLIK YOL.BİZLER T H Y YEŞİLKÖYÜ KULLANIYORUZ. YER YOK HEMDE ÇOK FİYATLI. ACİLEN BUNA BIR ÇAİRE BULURSANIZ SEVİNİRZ. KARS.ARDAHAN.ARTVİN. İNSANLARI ADINA

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000