04 Temmuz 2014, Cuma 11:07:56

SUNEXPRESS'TE YENİ DÖNEM

SunExpress Temmuz itibariyle hayata geçirdiği yeni ücret sınıfları uygulamasıyla, yolcular artık ücret sınıflarını kendileri seçebilecek, almak istedikleri hizmete göre bilet ücreti ödeyecek.
  • Siz merak etmeyin; 2014 ün bitmesine 5 ay var ve hedeflenen ciro rakamlarına ulaşılmak üzere.
  • Bu sirketin gelecegi ve kurtulusu iki isme bakar. O isimler kendilerini biliyorlardir. Yonetim kadrosu cirit atiyor kimse bisey yapamiyor ne yazikki.
  • Eski Sunexpress in yerinde yeller esiyor. Calisanlarin cogu mutsuz ve huzursuz. Sirketin gozunu para bürüdü ve müsteri memnuniyetini unuttu coktan. Bu sirkete yazik edecekler, demedi demeyin. Cok az kaldi Sunexpress in basini yiyecek yukaridakiler. Yazik olacak...
  • Anadolujet dediler tutmadı yerine kurban sunexpressi seçmişler. Ucuz istiyorsan bu diyorlar. Ayrımcılık burada. Üzülerek söylüyorum Onurair e benzemeye başladılar.
  • sunexpres yetkililerine kocaelinden sesleniyorum neden siz bizm kocaeli cengiz topel havaalanında uçuş neden yapılamıyor size soruyorum ben ? ? ?
  • Trabzon a neden gelmiyor artik sabihadan
  • Cakma pgs dedigin sirketin 63 ucagi var, beygir daha 40'i goremedi dimi? Olur be canim Bol bol dua et sen......
  • baby pegasus ya da pegasus 2, ya da cakma pegasus..:))) devami gelecek bu uygulamalarin. pegasus yapar, sunexpress öğrenir LCC nasil olur :)
  • Server bey satış cirosu kadar zamanında kalkış (punctuality) konusuna da öncelik versin. Özellikle yüksek sezonda gecikmelerin haddi hesabı yok. Bu iş uçuş ekiplerinin eline 10-15 Euro sıkıştırmakla olmuyor, subchartera yüklenmekle hiç olmuyor.Kapasiten kadar uçuş satmakla oluyor. Ben bu şirketten emekli olalı neredeyse beş sene oluyor, hala yolcuya saygıda bir gram ilerleme yok. Kokpit ve kabin ekiplerini bu konuda tenzih ederim, onu da söylemiş olayım.
  • Almanlar turk sirketi ortaklıkligiyla turkide ic hatlarda at kosturuyo.ne güzel dünya.

Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, 2014 yaz sezonuyla beraber yolcularına daha iyi hizmet vermek amacıyla birçok yeniliği uygulamaya başladı. SunExpress yolcuları, Temmuz ayında uygulanmaya başlayan yeni ücret sınıfları SunEco, SunClassic ve SunPremium’dan birini bütçelerine göre seçebilecek, almak istedikleri hizmete göre bilet ücreti ödeyecek.

Yeni ücret sınıfları hakkında bilgi veren, SunExpress Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın, SunExpress’in hedefleri doğrultusunda istikrarlı büyümesini sürdürerek,  Şubat ayında 10 tanesi opsiyonlu olmak üzere toplam 50 adet Boeing 737-800NG ve 737-8 MAX için Boeing ile anlaşma yaptığını ve yolcu konforu için de yeni uygulamalara imza attığını belirtti.

Aydın,  “Daha önce bu yaz sezonu itibariyle yolcularımızın konforu için birçok yeni uygulamaları hayata geçireceğimizi belirtmiştik. Bu Temmuz ayı ile beraber yeni ücret sınıfları uygulamalarımızı hayata geçirdik. Yolcularımız artık alacakları hizmeti üç yeni ücret sınıfımızla seçebilecekler. Daha önce böyle bir uygulamamız yoktu. Bu hizmet ile en uygun fiyat üzerinden SunEco, SunClassic ve SunPremium ile almak istedikleri hizmete göre en uygun ücreti ödeyecekler” dedi. 

Ücret sınıfları hakkında detaylı bilgi veren Aydın şöyle konuştu:  “SunEco sistemimizdeki en uygun fiyat olacak. Bu sınıfta, yolcular sistemimizdeki en düşük fiyatı ödeyerek, iç hatlarda 15, dış hatlarda 20 Kg’lık bagaj hakkına sahip olacaklar. SunClassic’i tercih eden yolcularımız ise, ücretsiz koltuk rezervasyonunun yanı sıra, alkolsüz içecek ile beraber atıştırmalıkları ücretsiz alacaklar. Bunun yanı sıra ekstradan 5 Kg’lık bagaj hakkına da sahip olacaklar. SunPremium’ı tercih eden yolcularımız ise sunduğumuz en yüksek kalitede hizmeti de satın almış olacaklar. Bu doğrultuda, SunPremium sınıfını satın alan yolcularımız bacak aralıkları geniş koltuklarda, sunduğumuz yemek çeşitlerinden kendilerine en uygun olanı seçebilecek ve iç hatlarda 25 dış hat uçuşlarında ise 30 kg’lık bagaj hakkına sahip olacaklar. Bunun yanı sıra Check-in işlemlerinde de öncelik hakkına sahip olacaklar.”

Daha geniş bir yiyecek-içecek yelpazesi

Aydın, bunun yanı sıra uçak içinde sunulan yiyecek-içecek yelpazesinin de genişletildiğini belirterek, “Bu yaz yiyecek ve içecek konusunda birçok ürünü yolcularımızın beğenisine sunuyoruz. Yolcularımız tarafından gayet iyi bilinen Premium menümüz çeşitlendirilerek internet sayfamızdan satışa sunuldu. Bunun yanı sıra, uçak içi yiyecek ve içeceklerde amacımız yolcularımızın yerde aldıkları fiyatta hizmet vermek. Bu çerçevede geçen yıl başlattığımız uygulama da devam edecek ve fiyatlarımız 1 Euro’dan başlayacak. Ayrıca, aile olarak yolculuk yapan misafirlerimize de sürprizlerimiz olacak” dedi. 

SUNEXPRESS'TE YENİ DÖNEM

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Siz merak etmeyin; 2014 ün bitmesine 5 ay var ve hedeflenen ciro rakamlarına ulaşılmak üzere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu sirketin gelecegi ve kurtulusu iki isme bakar. O isimler kendilerini biliyorlardir. Yonetim kadrosu cirit atiyor kimse bisey yapamiyor ne yazikki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Eski Sunexpress in yerinde yeller esiyor. Calisanlarin cogu mutsuz ve huzursuz. Sirketin gozunu para bürüdü ve müsteri memnuniyetini unuttu coktan. Bu sirkete yazik edecekler, demedi demeyin. Cok az kaldi Sunexpress in basini yiyecek yukaridakiler. Yazik olacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anadolujet ~ 10 yıl önce
Anadolujet dediler tutmadı yerine kurban sunexpressi seçmişler. Ucuz istiyorsan bu diyorlar. Ayrımcılık burada. Üzülerek söylüyorum Onurair e benzemeye başladılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kocelili my ~ 10 yıl önce
sunexpres yetkililerine kocaelinden sesleniyorum neden siz bizm kocaeli cengiz topel havaalanında uçuş neden yapılamıyor size soruyorum ben ? ? ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Trabzon a neden gelmiyor artik sabihadan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komik ~ 10 yıl önce
Cakma pgs dedigin sirketin 63 ucagi var, beygir daha 40'i goremedi dimi? Olur be canim Bol bol dua et sen......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
guest ~ 10 yıl önce
baby pegasus ya da pegasus 2, ya da cakma pegasus..:))) devami gelecek bu uygulamalarin. pegasus yapar, sunexpress öğrenir LCC nasil olur :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nedim Demirelli ~ 10 yıl önce
Server bey satış cirosu kadar zamanında kalkış (punctuality) konusuna da öncelik versin. Özellikle yüksek sezonda gecikmelerin haddi hesabı yok. Bu iş uçuş ekiplerinin eline 10-15 Euro sıkıştırmakla olmuyor, subchartera yüklenmekle hiç olmuyor.Kapasiten kadar uçuş satmakla oluyor. Ben bu şirketten emekli olalı neredeyse beş sene oluyor, hala yolcuya saygıda bir gram ilerleme yok. Kokpit ve kabin ekiplerini bu konuda tenzih ederim, onu da söylemiş olayım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Almanlar turk sirketi ortaklıkligiyla turkide ic hatlarda at kosturuyo.ne güzel dünya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumsuz ~ 10 yıl önce
Ali sabancı(pegasus)airberlin ile almanyada at koşturuyoru.Havacılık sektörü böyledir.Sende amerikada şirket kur sende devekuşu koştur.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000