20 Haziran 2012, Çarşamba 11:44:14

SUNEXPRESS YER HİZMETİNİ TGS'DEN ALACAK

Antalya merkezli havayolu şirketi SunExpress’in yer hizmetini, Turkish Ground Services (TGS) üstlendi.
  • TGS hizmet veremiyor ki Sunexpress hizmet alsın!!Çok aferdesiniz ama çalışanlar çok kalitesiz,sorumsuz,laçka.Şükürler olsun ki ÇELEBİ var.benim şirketim çelebiden hizmet ALIYOR! gerçekten de iyi ki alıyormuş çünkü tgs yi gördükten sonra şükür ettim.Sunex in geçici uçuşlarını yapmış biri olarak sunexpres gibi kaliteli bir şirketin TGS ile anlaşamasına anlam veremedim.Yolcularınız çok mağdur ediliyor Sayın Sunex ne boardingi düzgün ne çözüm üretebilmeleri. ben farkı gördüm ve çok üzüldüm!!TGS mi dinlen dinlen kaçç SUNEX! kalitenize gölge düşürüyorlar. Benden söylemesi.
  • bukadar laf ettiniz ama personel alımında bi tarafınıza baka baka işi bilioz die maşşallah ofislerimizden de cıkmadınız... pişman olcagnız sözler sarfetmeyin... çalışınca oluyor ;)
  • IC yi sayma onlar sadece Antalya da varlar ve çok doğru ve kaliteli bir iş yapıyorlar ancak ben bu diğeri iki firmayıda iyi tanırım yıllarca hizmet aldım bu nedenle o kadar kötülerdiki artık bu firmaların karşısına kim çıksa bu neticeyi alırdı pek şaşırmamak lazım bence TGS kurulduğundan bu güne 2 yılı aşkın zaman geçti oldukca da yavaş hareket ediyorlar en şanssızlıklarıda Havaş gibi bir Hantal yapıyı kendilerine Örnek almalarıdır. yoksa şimdiye kadar 22 istasyonda en az hizmet verir duruma gelmiş olmaları gerekirdi hani nerede ilk on istasyonda bile hala yoklar. çok yazık
  • harbi mumla ariyoruz cok haklisiniz havacilikla alakasi olmayan insanlari toplamislar oraya nereye kadar giderler acaba?
  • egitimsiz havacilikla alakasi olmayan torpilli. kayniyor tgs
  • tgs ne yazık ki çelebi'yi aratıyor, ingilizce bilmeyen agent'ından tut da hantallığa kadar.
  • mum yakan arkadaş! senin patronların ve pilotların "TGS'ye geçtikten sonra uçak temizlik yüzü gördü" diye TGS'ye 40 tane teşekkür mektubu gönderdi. Neyi mumla arıyorsun da utanmadan yazıyorsun buralara. İftiracı terbiyesiz.
  • mumla arıyoruzzzz
  • tgs operasyon ingilizce bile bilmiyor, kokpite girip tercüme mi yapalım yabancı kaptanla operation görevlisi arasında yoksa kabin de işimizi mi yapalım bilemedim!!!!
  • KISKANANLAR ÇATLASIN.....

Türk Hava Yolları (THY) başta olmak üzere altmışın üzerinde hava yolu şirketine hizmet veren TGS, İstanbul Atatürk, İstanbul Sabiha Gökçen, Ankara Esenboğa, İzmir Adnan Menderes, Antalya ve Adana Havalimanlarında SunExpress uçaklarına hizmet sağlıyor.

Yılda 40 bine yakın SunExpress uçuşuna handling planlayan TGS, bu yılın sonuna kadar toplam 370 bin uçuşa hizmet verecek.

SUNEXPRESS YER HİZMETİNİ TGS'DEN ALACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

bence ALAMAYACAK!! ~ 12 yıl önce
TGS hizmet veremiyor ki Sunexpress hizmet alsın!!Çok aferdesiniz ama çalışanlar çok kalitesiz,sorumsuz,laçka.Şükürler olsun ki ÇELEBİ var.benim şirketim çelebiden hizmet ALIYOR! gerçekten de iyi ki alıyormuş çünkü tgs yi gördükten sonra şükür ettim.Sunex in geçici uçuşlarını yapmış biri olarak sunexpres gibi kaliteli bir şirketin TGS ile anlaşamasına anlam veremedim.Yolcularınız çok mağdur ediliyor Sayın Sunex ne boardingi düzgün ne çözüm üretebilmeleri. ben farkı gördüm ve çok üzüldüm!!TGS mi dinlen dinlen kaçç SUNEX! kalitenize gölge düşürüyorlar. Benden söylemesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çalışınca oliiii :D ~ 12 yıl önce
bukadar laf ettiniz ama personel alımında bi tarafınıza baka baka işi bilioz die maşşallah ofislerimizden de cıkmadınız... pişman olcagnız sözler sarfetmeyin... çalışınca oluyor ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CELEBİ_HAVAŞ-IC ~ 12 yıl önce
IC yi sayma onlar sadece Antalya da varlar ve çok doğru ve kaliteli bir iş yapıyorlar ancak ben bu diğeri iki firmayıda iyi tanırım yıllarca hizmet aldım bu nedenle o kadar kötülerdiki artık bu firmaların karşısına kim çıksa bu neticeyi alırdı pek şaşırmamak lazım bence TGS kurulduğundan bu güne 2 yılı aşkın zaman geçti oldukca da yavaş hareket ediyorlar en şanssızlıklarıda Havaş gibi bir Hantal yapıyı kendilerine Örnek almalarıdır. yoksa şimdiye kadar 22 istasyonda en az hizmet verir duruma gelmiş olmaları gerekirdi hani nerede ilk on istasyonda bile hala yoklar. çok yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çelebiyi ~ 12 yıl önce
harbi mumla ariyoruz cok haklisiniz havacilikla alakasi olmayan insanlari toplamislar oraya nereye kadar giderler acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
egitimsiz torpilli personel ~ 12 yıl önce
egitimsiz havacilikla alakasi olmayan torpilli. kayniyor tgs

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çelebi ~ 12 yıl önce
tgs ne yazık ki çelebi'yi aratıyor, ingilizce bilmeyen agent'ından tut da hantallığa kadar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mum'cuya ~ 12 yıl önce
mum yakan arkadaş! senin patronların ve pilotların "TGS'ye geçtikten sonra uçak temizlik yüzü gördü" diye TGS'ye 40 tane teşekkür mektubu gönderdi. Neyi mumla arıyorsun da utanmadan yazıyorsun buralara. İftiracı terbiyesiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çelebi ~ 12 yıl önce
mumla arıyoruzzzz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 12 yıl önce
tgs operasyon ingilizce bile bilmiyor, kokpite girip tercüme mi yapalım yabancı kaptanla operation görevlisi arasında yoksa kabin de işimizi mi yapalım bilemedim!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aşar ~ 12 yıl önce
KISKANANLAR ÇATLASIN.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000