11 Kasım 2010, Perşembe 16:55:31

SUNEXPRESS YENİ UÇAĞINI TESLİM ALDI

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, filo büyütme ve yenileme çalışmaları kapsamında Boeing’e sipariş ettiği ve dün (10 Kasım Çarşamba) Antalya’da teslim aldığı Yeni Nesil 737-800 ile filo büyüklüğünü 25 uçağa ulaştırdı.
  • mod mod nereye kadar, uyduruk uyduruk modlar uçağın yarısı satın alındıktan sonra imal ediliyor, daha yakıt tanklarının neden patladığını bulamadılar. en son thy kaza raporu bu uçağın ne kadar yeni ve güvenli olduğunu gösteriyor.
  • ah su almanlar..... Sun Expresin Turk sivil havaciligin ve ozellikle ulkemizdeki havacilik kulturunun gelismesinde her zaman buyuk bir rol oynamistir. Insallah bir Ryanair havacilik mentalitesinin Turkiyede hic bir zaman sansi olmaz.
  • Türk piyasasında böyle büyük bir şirketin %50'sinin Almanlarda olmasını nasıl karşılıyorsunuz arkadaşlar? Ryanair de Türkiye piyasasına girmeye fırsat arıyor. Onlar da büyük ihtimal Sunexpress tarzı bir girişimde bulunacaklar. Sizce hangi şirketi satın alacaklar?
  • Bence degildir. Sektor'u biraz takip edenler bilirlerki bu "yeni "ucaklar belli bir tip ucagin seri halindeki 300,400vs 800 serisi ve 900 serisi su an havada ucuyor...ben sun express'den 25 adet 800 serisinden filo degil musteriye uygun bos koltugumu asgeriye inen esnek filo yapisini beklerdim. Olu sezon'da hassas hatlarda pahali bilet satip bana bos koltugu gonulsuz sponsorluk yaptiracagina , esnek filonla ihtiyaca odakli kazanc yaparak musterininde kazanmasini umui ederdim. umarim bir gun olur,...
  • demek okadar iyi ki 40 senedir sadece modifiye ediliyor...
  • Öncelikle hayırlı uğurlu olsun kazasız uçuşlar dilerim. Her yeni uçak yeni istihdam demektir... Gelelim teknolojisi eski 1970 diyen arkadaşa o zaman rus uçaklarını alalım iran onları kullanıyor ambargodan dolayı ayda 1 tanesi düşüyor ne güzel değil mi.. Sun expressin 25 adet uçağı oldu kısa sürede pegasusu geçeçekler. Bire bir rakipler karşılaştırmada net sonuç ortaya çıkar kaçış olmaz.. 50 uçaklık filo 2016 ya kadar uygun olur hem avrupada hem Türkiye de hem de ortadağu uçuşlarında..
  • uçak yeni adı da yeni nesil ama temel teknolojisi 1970 lere ait.
  • Trabzon ücretleri bir zamanlar çok normaldi şimdilerde zammı bastınız, benim isteğim, bir sürü Trabzonlu karadenizli grişimci var artık bir şirket kurunda hem ucuz hem kaliteli olsun, bunlar bizi yolup durmasınlar, bu kadar pahalı bilet olmaz kardeşim, sıkışınca indirim, promosyon diyorsunuz ama, ya da yabancı şirketlere iç hatlar serbest olsun
  • Ucak yeni fabrika cikislidir. Kazasiz ucuslar dilerim. Boeing 737 -8HC 40756 3457 TC-SNU Sun Express delivery 10nov10 BFI-KEF-AYT ex N1796B Saygilar
  • Kimden alındı bu uçak . yeni üretim boing mi getirdi antalyaya, yoksa 1-2 yaşında olan başka bir yerden mi alınan uçak bu ?? Hadi bakalım klavyeye bilenler..
TC-SNU kuyruk tescilli yeni Boeing 737-800’le birlikte, 5.3 yaş ortalamasıyla Türkiye’nin en genç filolarından birine sahip olan SunExpress, Türkiye’de, tamamı yeni nesil Boeing 737-800’lerden oluşan tek tip filoya hizmet veren ilk havayolu şirketi oldu.

Yeni uçağın teslimatıyla ilgili bilgi veren SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:
“Boeing’den geçen yıl satın aldığımız 6 uçağın teslimatıyla, önemli bir büyüme hamlesini tamamladık. Filo yenileme çalışmaları kapsamında, uzun yıllardır yurtdışı uçuşlarımızda başarıyla kullandığımız 3 adet Boeing 757-200 uçağını iade ettik, bundan böyle tamamı 737-800’lerden oluşan bir filoyla hizmet vereceğiz. Bu sayede şirket olarak, bakım, eğitim ve işletme giderlerinde önemli oranda tasarruf sağlarken, yeni ve modern uçaklarımızla, yolcularımıza daha kaliteli hizmetler sunacağız. SunExpress yenilikçi hizmet anlayışı ve büyüyen filosuyla, Türk sivil havacılığının önemli oyuncularından biri olmaya devam edecek.”
SUNEXPRESS YENİ UÇAĞINI TESLİM ALDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 13 yıl önce
mod mod nereye kadar, uyduruk uyduruk modlar uçağın yarısı satın alındıktan sonra imal ediliyor, daha yakıt tanklarının neden patladığını bulamadılar. en son thy kaza raporu bu uçağın ne kadar yeni ve güvenli olduğunu gösteriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ah su almanlar..... Sun Expresin Turk sivil havaciligin ve ozellikle ulkemizdeki havacilik kulturunun gelismesinde her zaman buyuk bir rol oynamistir. Insallah bir Ryanair havacilik mentalitesinin Turkiyede hic bir zaman sansi olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Türk piyasasında böyle büyük bir şirketin %50'sinin Almanlarda olmasını nasıl karşılıyorsunuz arkadaşlar? Ryanair de Türkiye piyasasına girmeye fırsat arıyor. Onlar da büyük ihtimal Sunexpress tarzı bir girişimde bulunacaklar. Sizce hangi şirketi satın alacaklar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bence degildir. Sektor'u biraz takip edenler bilirlerki bu "yeni "ucaklar belli bir tip ucagin seri halindeki 300,400vs 800 serisi ve 900 serisi su an havada ucuyor...ben sun express'den 25 adet 800 serisinden filo degil musteriye uygun bos koltugumu asgeriye inen esnek filo yapisini beklerdim. Olu sezon'da hassas hatlarda pahali bilet satip bana bos koltugu gonulsuz sponsorluk yaptiracagina , esnek filonla ihtiyaca odakli kazanc yaparak musterininde kazanmasini umui ederdim. umarim bir gun olur,...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
demek okadar iyi ki 40 senedir sadece modifiye ediliyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun kazasız uçuşlar dilerim. Her yeni uçak yeni istihdam demektir... Gelelim teknolojisi eski 1970 diyen arkadaşa o zaman rus uçaklarını alalım iran onları kullanıyor ambargodan dolayı ayda 1 tanesi düşüyor ne güzel değil mi.. Sun expressin 25 adet uçağı oldu kısa sürede pegasusu geçeçekler. Bire bir rakipler karşılaştırmada net sonuç ortaya çıkar kaçış olmaz.. 50 uçaklık filo 2016 ya kadar uygun olur hem avrupada hem Türkiye de hem de ortadağu uçuşlarında..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
uçak yeni adı da yeni nesil ama temel teknolojisi 1970 lere ait.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Trabzon ücretleri bir zamanlar çok normaldi şimdilerde zammı bastınız, benim isteğim, bir sürü Trabzonlu karadenizli grişimci var artık bir şirket kurunda hem ucuz hem kaliteli olsun, bunlar bizi yolup durmasınlar, bu kadar pahalı bilet olmaz kardeşim, sıkışınca indirim, promosyon diyorsunuz ama, ya da yabancı şirketlere iç hatlar serbest olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ucak yeni fabrika cikislidir. Kazasiz ucuslar dilerim. Boeing 737 -8HC 40756 3457 TC-SNU Sun Express delivery 10nov10 BFI-KEF-AYT ex N1796B Saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kimden alındı bu uçak . yeni üretim boing mi getirdi antalyaya, yoksa 1-2 yaşında olan başka bir yerden mi alınan uçak bu ?? Hadi bakalım klavyeye bilenler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000