12 Mart 2010, Cuma 17:53:10

SunExpress Van'a uçacak

SunExpress Hava Yolları Türkiye Genel Müdürü Paul Schwaiger, 3 yıldır Türk Hava Yolları'yla (THY) Van'a yaptıkları bağlantılı uçuşlardan memnun olduğunu belirterek, hedeflerinin Van'dan uluslararası uçuşları başlatmak olduğunu söyledi.
  • Sun Express 150-160 yolcuyla uçtuğu Bursa'dan apar topar kaçtı.Bakalım burada ne kadar kalacak?
  • uzak bir ilimizdir,ne kadar uçulsa yeridir.
  • Bursadan palas pandıraz niye kactınız bunu anlamakta güçlük çekiyoruz.
  • Sun operasyon konusunda istikrarsız gibi son günlerde bazı destinasyonları durduruyor (Bursa, Sivas) bazılarını yeni başlatıyor umarım sağlıklı kararlardır bunlar..
  • Bende bir Van´li olarak bu habere cok sevindim insallah o zamana kadar seferler baslar özellikle Almanyanin Frankfurt, Köln veya Düsseldorf sehirlerinden bu seferler yapilmali!!! Hepimize hayirli ugurlu olsun!!!
  • gerçekten üzülerek söylüyorum, Sayın Vali Van Havalimanı Terminalinin yetersizliği Devlet Demiryollarının istasyonları gibidir. En kısa zamanda Vana yakışır çok büyük ve insanları koyun yerine değil insan yerine koyacak rahatlıkta bir terminal yapmalısınız. Van gelen bütün uçaklar %90 dolu iner ve kalkar. Çünkü orda yaşayan insanlar 30 saat otobüs yolculuğu yapmak zorunda değiller. ordaki oda gibi utanç verici ufacık terminali lütfen insanlığa ve Vana yakışır hale getiriniz. Vanın halkı zaten uçakları doldurarak bunun bedelini fazlasıyla hak ediyor...
  • Çevreci vanexpress... Van gölü kıyısını da temizlemeyi unutmayın.
  • Misyonerligin basi ve sonu yoktur sadece sahislar bunu fark eder veya etmez. Sonunda SENIN hatalarinin bedelini torunlarin oder, onlarin disleri sizlar derler.Hata derken bariz bir hata olamayabilir, kurulan tuzagi fark etmemek torunlar acisindan bir hatadir.Avrupa yakasi veya Anadolu yakasi secenek bizim icin yapilir.Olanlar olur ve tarihler yazilir, ama dogru(senin icin) ama yanlis (senin icin). Cunki bu tarih hepimizin tarihi degildir, tarihi hep baskalari yazar......
  • van valisi de geçenlerde böyle bir teklifte bulunmuştu çok doğru bir karar olacağını düşünüyorum, sadece avrupa değil ortadoğu ve asya ile de bağlantılar daha sağlamlaşır. en yakın zamanda başlamasını temenni ediyorum bir vanlı olarak gurur duyarım :))
  • VanExpress

SunExpress Hava Yolları Türkiye Genel Müdürü Paul Schwaiger, Berlin'de düzenlenen Uluslararası Turizm Borsası (ITB) Fuarı'nda Van standını ziyaret etti. Vali Yardımcısı Halil Berk ile Kültür ve Turizm Şube Müdürü Mahmut Yamaç tarafından karşılanan Paul Schwaiger, SunExpress'in Van'a yaptıkları uçuşlar ve hedefleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Dünyanın en önemli turizm borsası fuarı olan ITB'de Van'ın yer almasının önemli olduğuna vurgu yapan Schwaiger, eşinin Türk, dayısının da eski emekli valilerden Celalettin Tüfekçi'nin olmasının da kendisinin Van'a özel bir ilgi duymasına sebep olduğunu söyledi. Celalettin Tüfekçi vasıtasıyla daha önceden Van'a geldiğini anımsatan Paul Schwaiger, kendisini Van'da en çok etkileyenlerin ise Vanlıların misafirperverliği ve sıcakkanlı olması olduğunu kaydetti.

3 yıl önce başlattıkları Van bağlantılı İzmir, Antalya ve İstanbul uçuşlarından memnun olduğunu ifade eden Schwaiger, Van ile ilgili en büyük hayalinin ise direk uluslararası uçuşlar gerçekleştirmek olduğunu belirtti. Schwaiger, "Van'ın çok iyi bir turizm potansiyeli var. Van, inanç ve kültür bakımından gezilip görülmesi gereken bir yer. Ben daha önce eşimin yakın akrabası olan emekli vali Celalettin Tüfekçi aracılığı ile Van'a geldim. Daha sonra SunExpress'in başlatmış olduğu uçuşlar için de Van'a gelmiştim. Van ile 3 yıldır rotalı uçuşlar yapıyoruz. Yolcu yoğunluğu bakımından bu uçuşlardan son derece memnunuz. Benim Van'a karşı özel bir ilgim var. Bunu da Van'dan Avrupa'ya direk uçuşlar yapmak istiyoruz. Planımız ise 2 yıl içinde bunu gerçekleştirmektir" dedi.

Van standını ziyaret eden Paul Schwaiger'e Vali Yardımcısı Halil Berk tarafından kentin tarihi ve turistik ören yerlerinin tanıtıldığı 'Van Güzel' kitabı ile tanıtım materyalleri hediye etti.

SunExpress Van'a uçacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 14 yıl önce
Sun Express 150-160 yolcuyla uçtuğu Bursa'dan apar topar kaçtı.Bakalım burada ne kadar kalacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
uzak bir ilimizdir,ne kadar uçulsa yeridir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bursadan palas pandıraz niye kactınız bunu anlamakta güçlük çekiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sun operasyon konusunda istikrarsız gibi son günlerde bazı destinasyonları durduruyor (Bursa, Sivas) bazılarını yeni başlatıyor umarım sağlıklı kararlardır bunlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bende bir Van´li olarak bu habere cok sevindim insallah o zamana kadar seferler baslar özellikle Almanyanin Frankfurt, Köln veya Düsseldorf sehirlerinden bu seferler yapilmali!!! Hepimize hayirli ugurlu olsun!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
gerçekten üzülerek söylüyorum, Sayın Vali Van Havalimanı Terminalinin yetersizliği Devlet Demiryollarının istasyonları gibidir. En kısa zamanda Vana yakışır çok büyük ve insanları koyun yerine değil insan yerine koyacak rahatlıkta bir terminal yapmalısınız. Van gelen bütün uçaklar %90 dolu iner ve kalkar. Çünkü orda yaşayan insanlar 30 saat otobüs yolculuğu yapmak zorunda değiller. ordaki oda gibi utanç verici ufacık terminali lütfen insanlığa ve Vana yakışır hale getiriniz. Vanın halkı zaten uçakları doldurarak bunun bedelini fazlasıyla hak ediyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Çevreci vanexpress... Van gölü kıyısını da temizlemeyi unutmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Misyonerligin basi ve sonu yoktur sadece sahislar bunu fark eder veya etmez. Sonunda SENIN hatalarinin bedelini torunlarin oder, onlarin disleri sizlar derler.Hata derken bariz bir hata olamayabilir, kurulan tuzagi fark etmemek torunlar acisindan bir hatadir.Avrupa yakasi veya Anadolu yakasi secenek bizim icin yapilir.Olanlar olur ve tarihler yazilir, ama dogru(senin icin) ama yanlis (senin icin). Cunki bu tarih hepimizin tarihi degildir, tarihi hep baskalari yazar......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
van valisi de geçenlerde böyle bir teklifte bulunmuştu çok doğru bir karar olacağını düşünüyorum, sadece avrupa değil ortadoğu ve asya ile de bağlantılar daha sağlamlaşır. en yakın zamanda başlamasını temenni ediyorum bir vanlı olarak gurur duyarım :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
VanExpress

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000