07 Temmuz 2010, Çarşamba 16:15:35

Sunexpress uçuş sayısını arttırdı

Türk Hava Yolları (THY) ile Lufthansa'nın ortak kuruluşu olan SunExpress Viyana - Türkiye uçuş sayısını artırdı. Viyana'dan Antalya'ya her gün uçan SunExpress, Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri olmak üzere haftada üç gün de İzmir'e yolcu taşıyacak.
  • SunExpress'te herşey yolunda ise, bu işten çıkarmalar neden yapılmaktadır. İşten çıkarma yerine etkili personel yönetimi yapmak daha mantıklı değil mi? İnsan Kaynakları müdürlerinin başarılı sayılabilmesi için, personel alırken iyi seçim yapması kadar, ellerindeki personeli iyi ve etkili yerlerde kullanmaları gerekmektedir. Öte yandan, ingilizce bilmeyen bir İK Müdürü yabancı pilot seçimi de yapıyorsa eğer, bu daha da traji komik bir durumdur bence. Neden işe göre adam seçmezler, bunun yerine adama göre iş buluyorlar herhalde. Tanıdık işi yani. En azından bunun havacılıkta olmaması gerektiğini düşünüyorum. Yine düştü bir uçak Pakistan'da. Genel Müdür sorunu araştırıyoruz diyor. Sorunu uçak düşmeden önce bulacaksın sayın genel müd
  • madem herşey yolunda peki kapalı kapılar ardında niçin personel çıkarılıyor? yoksa müdürlerin bundan haberi yokmu?
  • Havacılık sektöründe, şirketin büyümesi bir takım riskleri de beraberinde getirmektedir. Büyüme sırasında, karlı olmayan uçuş hatlarının sürdürülmesi büyük bir hatadır. SunExpress bunu deneyerek öğrenmiştir. Pazar araştırması iyi yapıldığı takdirde, gereksiz hatların açılması önlenmiş olur. Böylelikle hem şirket kaynakları etkili kullanılmış ve hem de uçaklar, uçuş ekipleri, uçak bakım personeli gereksiz yorulmamış ve yıpratılmamış olur. Farklı olun, fark yaratın.
  • Artık Ercana Uçmak İçin Ne Bekliyorlar.. İlla ki Londra Aktarmalı Uçmalarına Luzüm Yok... SunExpress Artık Ercan'a Uç!
  • P.Schwaiger avusturyali, bu gibi hamlelerle iz azitiyor.
  • viyanayi üvey evlat gibi görmekten sonunda vazmigeciyorlar yoksa? allah allah, akillarina ne geldi aceba? flyniki türkiyeye sefer baslatmayi düsünmüs olabilirmi aceba? viyanadan saygilar.
  • sunexpress ucuyordu kayseriden dolduramadiği için çekildi. anadolu jet ise şu an ki filo yapisi ve thy den devralcagi sabiha gokcen ucuslari ile biraz zor gider kayseriye ama ucak bulabilirse belki olabilir.sanirim bir sure daha pegasusa mecbursunuz.bu da biraz pegasusun başarisi sunexpress i kayseri ve malatyadan anadolu jeti elaziğdan thy ni da gokcenden çıkardi şimdiye kadar.
  • Sun Expres veya Anadolu Jet Kayseriye baslayin lutfen bizi Pegasustan kurtarin
  • Bılın bakalım Sun express ın bu operasyonundakı zarar ne olacak??? bu ısı ögrenene kadar daha cok yıl gecırmelerı lazım.Acaba hangı akıllı bu seferı koydurdu???
  • ucus sayisini charter ucuslari çin arttirmiş olabilir ama gokcenden iptal edilen malatya,kayseri,sivas ve iptal edilen bursa seferleri ne olacak ?seferlerin arttiğina pek inanmiyorum. yolcu sayisinin artmasinin sebebi turizmdeki buyuk patlamadir bu yilki..
SunExpress, bunlara ilave olarak da Pazartesi ve Cuma günleri Viyana ile İstanbul arasında direkt seferler başlatıyor.

Viyana'da düzenledikleri bir basın toplantısında konuşan SunExpress Genel Müdürü Paul Schwaiger, 'SunExpress'i Türk turizmi için en önemli taşıyıcı yapmak istiyoruz. Ve SunExpress'in Avusturyalılar tarafından da iyi kabul göreceğine inanıyorum.' dedi.

SunExpress olarak vizyonlarının çok net olduğunu söyleyen Schwaiger, 'Türk turizminin en çok tercih edilen havayolu olmak ve Türkiye içindeki yeni yolcularımıza en fazla değeri sunmak. Bu kapsamda, bugün, SunExpress'in başarı hikayesinin yazılmaya başlandığı ve 1990 yılından bu yana 20 yıllık tarihimizde 30 milyondan fazla yolcu taşımanın gururunu yaşıyoruz. Yeni kurumsal kimliğimizle, sadece görünümümüzü değiştirmekle kalmıyor, aynı zamanda müşterilerimizin bizimle gerçekleştirdikleri yolculuğun her adımını daha keyifli kılacak, önemli ve şaşırtıcı birçok yeni uygulamayı hayata geçiriyoruz.' diye konuştu.

Türkiye'nin Avusturyalılar için en popüler tatil bölgelerinden biri olduğunu kaydeden Genel Müdür Schwaiger, yeni seferlerle Türkiye'nin daha cazip bir tatil ülkesi olacağının altını çizdi.

Schwaiger, 2009 yılını büyük bir başarı ile tamamladıklarını belirterek, 2010 yılının ilk üç ayı içerisinde 1,31 milyon yolcu ile bir önceki yıla göre yüzde 24,4'lük bir artış sağladıklarını kaydetti. Şirket, Ocak ve Mart ayları arasında 10,083 uçuş gerçekleştirerek uçuş sayısını yüzde 31,3 oranında artırdı.

(Turk.Net)

Sunexpress uçuş sayısını arttırdı

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 14 yıl önce
SunExpress'te herşey yolunda ise, bu işten çıkarmalar neden yapılmaktadır. İşten çıkarma yerine etkili personel yönetimi yapmak daha mantıklı değil mi? İnsan Kaynakları müdürlerinin başarılı sayılabilmesi için, personel alırken iyi seçim yapması kadar, ellerindeki personeli iyi ve etkili yerlerde kullanmaları gerekmektedir. Öte yandan, ingilizce bilmeyen bir İK Müdürü yabancı pilot seçimi de yapıyorsa eğer, bu daha da traji komik bir durumdur bence. Neden işe göre adam seçmezler, bunun yerine adama göre iş buluyorlar herhalde. Tanıdık işi yani. En azından bunun havacılıkta olmaması gerektiğini düşünüyorum. Yine düştü bir uçak Pakistan'da. Genel Müdür sorunu araştırıyoruz diyor. Sorunu uçak düşmeden önce bulacaksın sayın genel müd

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
madem herşey yolunda peki kapalı kapılar ardında niçin personel çıkarılıyor? yoksa müdürlerin bundan haberi yokmu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Havacılık sektöründe, şirketin büyümesi bir takım riskleri de beraberinde getirmektedir. Büyüme sırasında, karlı olmayan uçuş hatlarının sürdürülmesi büyük bir hatadır. SunExpress bunu deneyerek öğrenmiştir. Pazar araştırması iyi yapıldığı takdirde, gereksiz hatların açılması önlenmiş olur. Böylelikle hem şirket kaynakları etkili kullanılmış ve hem de uçaklar, uçuş ekipleri, uçak bakım personeli gereksiz yorulmamış ve yıpratılmamış olur. Farklı olun, fark yaratın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Artık Ercana Uçmak İçin Ne Bekliyorlar.. İlla ki Londra Aktarmalı Uçmalarına Luzüm Yok... SunExpress Artık Ercan'a Uç!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
P.Schwaiger avusturyali, bu gibi hamlelerle iz azitiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
viyanayi üvey evlat gibi görmekten sonunda vazmigeciyorlar yoksa? allah allah, akillarina ne geldi aceba? flyniki türkiyeye sefer baslatmayi düsünmüs olabilirmi aceba? viyanadan saygilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sunexpress ucuyordu kayseriden dolduramadiği için çekildi. anadolu jet ise şu an ki filo yapisi ve thy den devralcagi sabiha gokcen ucuslari ile biraz zor gider kayseriye ama ucak bulabilirse belki olabilir.sanirim bir sure daha pegasusa mecbursunuz.bu da biraz pegasusun başarisi sunexpress i kayseri ve malatyadan anadolu jeti elaziğdan thy ni da gokcenden çıkardi şimdiye kadar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sun Expres veya Anadolu Jet Kayseriye baslayin lutfen bizi Pegasustan kurtarin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bılın bakalım Sun express ın bu operasyonundakı zarar ne olacak??? bu ısı ögrenene kadar daha cok yıl gecırmelerı lazım.Acaba hangı akıllı bu seferı koydurdu???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ucus sayisini charter ucuslari çin arttirmiş olabilir ama gokcenden iptal edilen malatya,kayseri,sivas ve iptal edilen bursa seferleri ne olacak ?seferlerin arttiğina pek inanmiyorum. yolcu sayisinin artmasinin sebebi turizmdeki buyuk patlamadir bu yilki..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000