04 Ocak 2013, Cuma 10:17:36

SUNEXPRESS PERSONEL ALIMI YAPACAK

Sunexpress Havayolları personel alımı yapacağını duyurdu...
  • Dün ANTALYA Sun Express Plaza'da İngilizce Sınavına girdim..Sınav o kadar da kolay değildi.. Cevaplar birbirine çok benzerdi..Çoğu kişi İngilizce sınavından kaldı. Ben İngilizce sınavından geçtim fakat Boy ve Kilo ölçümünde geçemedim.. Verdiğim Sınav 3 ay geçerli.. Acilen kilo vermem lazım..
  • Antalya merkeze yabancı dil sınavına çağrıldım.. İngilizceme güveniyorum..fakat Nasıl olur ? Bilemiyorum .. Mülakatlar biraz ağır sanırım..Bilgisi olan varsa yazabilir mi ? Teşekkürler.
  • FUNNY TABİ KAZANAMASSIN HÜKÜMETTEN TORPİLİN VARMI HERHANGİ BİR CEMAATA ÜYEMİSİN CEMAATÇİ OLANLAR HER YERE GİRDİĞİNİ BİLDİĞİMDEN SÖYLÜYORUM.
  • yardımcı teknisyenliğe başvuru yapıp geri dönüş alabilen oldu mu acaba ve şirket elden başvuru alıyormu yoksa sadece netten mi basvuru yapılıyor cevap veren bi arkadaş olursa çok mutlu olurum.
  • Bütün sınavlardan geçmeme ve 4 dil bilip universite mezunubolmasina rağmen mülakattan gecememisim , buna komik mi yoksa utancverici bir durum mu diyelim anlamadim,sozde 2. Dil bilenler tercih edilir diye ilana eklemisken torpilli olanlar eklemeleri unutmus olmalilar,herseyi gecip mulakata cagariliyorsunuz ve karsinizda psikolog denilen kendini aslinda begenmis diyecegim ama olmamali ki kendini yetersupiz hissedip bana 4dil bilginizi bir kenara birakirsak kendinizi neden bu is icin yetersiz hissediyorsunuz diye sanki ben demisim gibi kendisi gibi sacma bir soru sorarak illaki cevaplamami istedi bende bu sefer ben boyle bsy demedm ve kendimie sonsuzadek guveniyorum dedigimde siz alinganmisiniz dedi bende hayir kendime ve eldigim agitimime guveniyorum dedigimde kendinsi alonmis olmali ki hukuk gibi bir fakulteden mezunu boru degil yani ve oradakilerin cogu degil inglizceyi turkceyi zor kullaniyorlar onumuze 580 psikolojiden test sorulari verdiler ben turk olmamama ragmen onlardan once ci
  • Ben deneme sınavından 93 aldım Almanca tercümanlik mezunuyum sınavı ve ongorusmeyi de geçtim yarın sabah görüşmeye çağırdılar aklım çok karıştı ne yapmalıyım sizce? ( havacılık sektöründe hic deneyimim yok)
  • başvuru yapıp geri dönüş alabilen birisi var mı ?
  • bakalaım kaç tane torpilli adam alınacak...
  • TIP kesildikten sonra 4780 Lira kaliyor bu maasa yapilmaz bu is
  • alman psikolog genç istiyomuş genç pilot yaşlar 12-21 lise mezunu yada ilkokul olsun farketmez yeterki gençolsun birder yani yurt dışında oksunki toeicden 785 de alabilsin yeter sunexe,,

Türk Hava Yolları ve Lufthansa ortaklığında kurulan Sunexpress Havayolları, internet üzerinden bir ilan yayınlayarak personel alımı yapacağını duyurdu.

Başta kabin memuru olmak üzere kabin amiri, teknisyen, teknisyen yardımcısı ve ikinci pilot gibi birçok birime personel aradğını duyuran şirket, kabin memuru aradığı şehirler için 20 sınırı koydu.

İstanbul, İzmir, Ankara ve Antalya'da görev yapmak üzere kabin memuru alımı yapacak olan Sunexpress her şehir için 20 alım yapacak.

Şirketten verilen ilanda şu pozisyonlara alım yapılacak:

 

      
 

SUNEXPRESS PERSONEL ALIMI YAPACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (62)

Alanyalı ~ 9 yıl önce
Dün ANTALYA Sun Express Plaza'da İngilizce Sınavına girdim..Sınav o kadar da kolay değildi.. Cevaplar birbirine çok benzerdi..Çoğu kişi İngilizce sınavından kaldı. Ben İngilizce sınavından geçtim fakat Boy ve Kilo ölçümünde geçemedim.. Verdiğim Sınav 3 ay geçerli.. Acilen kilo vermem lazım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alanyalı ~ 9 yıl önce
Antalya merkeze yabancı dil sınavına çağrıldım.. İngilizceme güveniyorum..fakat Nasıl olur ? Bilemiyorum .. Mülakatlar biraz ağır sanırım..Bilgisi olan varsa yazabilir mi ? Teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KORHAN ~ 11 yıl önce
FUNNY TABİ KAZANAMASSIN HÜKÜMETTEN TORPİLİN VARMI HERHANGİ BİR CEMAATA ÜYEMİSİN CEMAATÇİ OLANLAR HER YERE GİRDİĞİNİ BİLDİĞİMDEN SÖYLÜYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknik ~ 11 yıl önce
yardımcı teknisyenliğe başvuru yapıp geri dönüş alabilen oldu mu acaba ve şirket elden başvuru alıyormu yoksa sadece netten mi basvuru yapılıyor cevap veren bi arkadaş olursa çok mutlu olurum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
funny ~ 11 yıl önce
Bütün sınavlardan geçmeme ve 4 dil bilip universite mezunubolmasina rağmen mülakattan gecememisim , buna komik mi yoksa utancverici bir durum mu diyelim anlamadim,sozde 2. Dil bilenler tercih edilir diye ilana eklemisken torpilli olanlar eklemeleri unutmus olmalilar,herseyi gecip mulakata cagariliyorsunuz ve karsinizda psikolog denilen kendini aslinda begenmis diyecegim ama olmamali ki kendini yetersupiz hissedip bana 4dil bilginizi bir kenara birakirsak kendinizi neden bu is icin yetersiz hissediyorsunuz diye sanki ben demisim gibi kendisi gibi sacma bir soru sorarak illaki cevaplamami istedi bende bu sefer ben boyle bsy demedm ve kendimie sonsuzadek guveniyorum dedigimde siz alinganmisiniz dedi bende hayir kendime ve eldigim agitimime guveniyorum dedigimde kendinsi alonmis olmali ki hukuk gibi bir fakulteden mezunu boru degil yani ve oradakilerin cogu degil inglizceyi turkceyi zor kullaniyorlar onumuze 580 psikolojiden test sorulari verdiler ben turk olmamama ragmen onlardan once ci

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazıkkkk ~ 11 yıl önce
sizi neden almadıkları belli canım :) sizin gibi üstün varlıklardan kabin memuru iyi olmuyor demek ki... üzülmeyin siz de pilot olun... :))
yazıkkk ~ 11 yıl önce
Herkese merhaba; Şimdi şöyle bir bakıyorum da başarısız olan ne kadar arkadaş varsa hemen firmayı ve mülakat ya da sınav grubunu karalamaya başlıyorlar. Çünkü kendileri aslında mükemmel insanlar ama bu koskoca firmanın uzun yıllarını bu işe vermiş uzmanları kabin memuru profilini bilmiyor da bu elenen arkadaşlar biliyorlar. Bunun yanında ünvanı ve kariyeri belli uzmana doğrudan hakarete varan şeyler yazılıyor. Benden psikolog beyle şirkete başladıktan sonra kendisiyle görüşme fırsatı buldum, sempatik ve sınavda ki duruşundan farklı bir insan, alanında doktora yapmış 20 seneye yakın tecrübesi var, askeri ve sivil havacılık tecrübeleri ve saatler dolusu mülakat tecrübesi var. Siz kaldırıyorsunuz ve diyorsunuz ki ben hukuk okudum, bilmem kaç dil biliyorum, adam beni kıskandı. Komiksiniz ki normal şartlarda bu adamla görüşmek için ancak sıraya girmeniz ve 2 ay randevu beklemeniz gerekiyor ama siz kendinizi o kadar çok önemsiyorsunuz ki aslında zaten bu yüzden eleniyorsunuz. İşte bu kadar.
Özge ~ 11 yıl önce
Ben deneme sınavından 93 aldım Almanca tercümanlik mezunuyum sınavı ve ongorusmeyi de geçtim yarın sabah görüşmeye çağırdılar aklım çok karıştı ne yapmalıyım sizce? ( havacılık sektöründe hic deneyimim yok)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 11 yıl önce
başvuru yapıp geri dönüş alabilen birisi var mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 11 yıl önce
başvurum kabul edilmiş ,ingilizce sınav ıcın cagırıldım fakat cok kararsızım matematik okuyupta hostes olmak mantıklı mı ? maasın cazıbesıne kapılmak ne kadar dogru ? ne kadar maas aldıkları ve calısma sartları konusunda bılgısı olan varsa bılgı verebılır mı lutfen ?
sunnnnn ~ 11 yıl önce
bakalaım kaç tane torpilli adam alınacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
captain ~ 11 yıl önce
TIP kesildikten sonra 4780 Lira kaliyor bu maasa yapilmaz bu is

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yaş2 ~ 11 yıl önce
alman psikolog genç istiyomuş genç pilot yaşlar 12-21 lise mezunu yada ilkokul olsun farketmez yeterki gençolsun birder yani yurt dışında oksunki toeicden 785 de alabilsin yeter sunexe,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000