22 Eylül 2012, Cumartesi 09:20:14

SUNEXPRESS PAKET TUR VE OTEL SATIŞI YAPIYOR

Almanya’da kış sezonunda uçak filosunu küçülten THY ve Lufthansa ortaklığı SunExpress Havayolları, internet sitesi üzerinden paket tur ve otel satışının yanısıra araç kiralama hizmeti vermeye başladı.
  • SunExpress Yönetimi (P.S.) 8 ay önce ne söylemisse bugün hepsinin tersini yapiyor. Neden? adam deneme-yanilma yöntemi ile calisiyor. Denemeye ne zaman son verecek? sirketi batirdiktan sonra..
  • aman bu iş eksik kalmasın burdan da paraları cukkalasınlar ama personele zam dönemi gelince ölüyoruz,batıyoruz teraneleri okusunlar!!!
  • gecen aralıkta ve bu sene nisanda 2 defa antalyadan almanyaya uçtum saatinde kalktı ve indi çokta güzel uçuşlardı..bu işten anlayan yazsın lütfen.servis ettikleri kahvede çok güzell..
  • Batiyor bu sirket dikkat ...
  • SUNEXPRESS BU SENE ALMANYADAN TÜRKIYEYE UCUSLARINDA YAPTIGI VURGUNU DAHA HIC BIR TARIHTE YAPMAMISTI. VE TARIFELERLE O KADAR OYNADILARKI HEM YOLCUNUN HEMDE ACENTENIN NEFRETINI TOPLADILAR.
  • cacık olmaz Sunexpressten,Sunexpress almanya nın Sunexpress türkiye ye faydasından vazgeçtik,inanılmaz zarar vermektedir,tek tesellim zararın neresinden dönülürse kardır zihniyeti,bazı şeyleri farketmişler ama diğer taraftandanda bu ve buna benzer kararlar alınırken buna karar veren insanlar nerelerinden nerelere bakarak ne görmüşler acaba.Yazık günah çalışanların emeklerine!!!!
  • yürü be xq kim tutar seni

 

Halen internet sitelerinde yaklaşık 3.800 oteli satışa sunduklarını kaydeden SunExpress Satış Müdürü Thomas Braun, Europcar, Avis ve Alamo araç kiralama şirketleri üzerinden Türkiye’nin tüm havaalanlarında kiralık araç hizmeti sunduklarını belirtti.

Paket turlarda ise havayolu şirketlerinin partneri konumundaki tur operatörleri ile ortak çalıştıklarını ifade eden Braun, ağırlıklı olarak Antalya olmak üzere Türkiye ve Mısır’daki destinasyonlara paket turları SunExpress internet sitesi üzerinden satışa açtıklarını kaydetti.

SunExpress, bu hafta içinde kış sezonu için Almanya’daki filosundan  iki uçağı çıkaracağını açıklamıştı. Satış Müdürü Braun, özellikle İstanbul ve Mısır uçuşlarında azaltmaya gittiklerini, buna karşılık Frankfurt’tan Kazablanka’ya seferlere başlayacaklarını belirtti. Braun, Kazablanka’ya pazartesi, çarşamba ve cuma olmak üzere haftada üç gün uçacaklarını bildirdi.

Sefer planlamasında maliyet odaklı hareket edeceklerine dikkat çeken Braun, ana güzergahlarında uçacaklarını, daha önce gündeme gelen Kanarya Adaları ya da Tunus gibi hedeflere operasyonların şimdilik söz konusu olmadığını söyledi.

SUNEXPRESS PAKET TUR VE OTEL SATIŞI YAPIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

ayni hikaye ~ 12 yıl önce
SunExpress Yönetimi (P.S.) 8 ay önce ne söylemisse bugün hepsinin tersini yapiyor. Neden? adam deneme-yanilma yöntemi ile calisiyor. Denemeye ne zaman son verecek? sirketi batirdiktan sonra..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EKSİK KALMASIN ~ 12 yıl önce
aman bu iş eksik kalmasın burdan da paraları cukkalasınlar ama personele zam dönemi gelince ölüyoruz,batıyoruz teraneleri okusunlar!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
okuyucu ~ 12 yıl önce
gecen aralıkta ve bu sene nisanda 2 defa antalyadan almanyaya uçtum saatinde kalktı ve indi çokta güzel uçuşlardı..bu işten anlayan yazsın lütfen.servis ettikleri kahvede çok güzell..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Salim Tatar ~ 12 yıl önce
Batiyor bu sirket dikkat ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NE ZARARI YAHU, BILEN KONUSSUN ~ 12 yıl önce
SUNEXPRESS BU SENE ALMANYADAN TÜRKIYEYE UCUSLARINDA YAPTIGI VURGUNU DAHA HIC BIR TARIHTE YAPMAMISTI. VE TARIFELERLE O KADAR OYNADILARKI HEM YOLCUNUN HEMDE ACENTENIN NEFRETINI TOPLADILAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
evet evet tabi... ~ 12 yıl önce
cacık olmaz Sunexpressten,Sunexpress almanya nın Sunexpress türkiye ye faydasından vazgeçtik,inanılmaz zarar vermektedir,tek tesellim zararın neresinden dönülürse kardır zihniyeti,bazı şeyleri farketmişler ama diğer taraftandanda bu ve buna benzer kararlar alınırken buna karar veren insanlar nerelerinden nerelere bakarak ne görmüşler acaba.Yazık günah çalışanların emeklerine!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isim/rumuz ~ 12 yıl önce
yürü be xq kim tutar seni

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000