08 Ağustos 2013, Perşembe 11:22:13

SUNEXPRESS KIŞA HAZIR

2006’da iç hat seferlerini başlattığı günden bu yana 120 binden fazla sefer yapan ve 16 milyondan fazla taşıyan SunExpress hem iç hatta hem dış hatta kış sezonunu açtı.
  • Çalışan memnun, dikkatinizi çekerim çalışan memnun dedim. Bazı arkadaşlara çalışmak zor geldiği için sürekli şikayet halindeler, işten çıksalar acaba nerde ve hangi şartlarda iş bulacaklarını sanıyorlar, maaşlarını zamanında alabilecekler mi vs. Ben çalışanım, işimi, şirketimi seviyorum, gayetde memnunum, ya deveyi güdersin yada bu diyardan gidersin, bu kadar kolay..
  • SunExpress'in öyle ya da böyle şu anda piyasada bir çıkış içinde olması bazılarının zoruna gidiyor galiba. Her zaman yaptığınız gibi iyiyi kötülemek yerine içinize sindirin ve başarıyı destekleyin. İkinci bir konu SunExpress'de çalışmayıp, çalışanlar adına mutsuzluk yorumları yapanlar da üzerine vazife olmadan yalan yanlış yorum yapmasın lütfen. Haa, çalışmadığımı nereden çıkarıyorsunuz diyorsanız da kimse sizi zorla çalıştırmıyordur sanırım. İşi bırakırsınız olur biter, yeterki insanların motivasyonunu kırmayın.
  • ben çook mutluyum arkadaş şirketimdem sen kimin adına konuşuyorsun!
  • Sxs herşeye hazır peki piyasanın en az maaşlarına çalışan ve THY'nin taşeronu olarak en fazla saatlerde çalıştırılan kaptanlar hazır mı? Pegasus'tan çektiğiniz teknisyenlere bile cömertçe zamlar yaparken Kaptan'lara senelerdir 1 lira zam yapmamış olmanız pilotların hazır olmasına yol açar mı? Sırf zam yapmayalım diye Avrupa'dan,oradan buradan aldığınız çöp yabancı pilotlar sizi nereye kadar kurtarır???
  • İstanbul dan Samsun a da istiyoruz.
  • hızlı giden at'ın kaka'sı seyrek düşer diye bir söz var. Her ne kadar arkasında bir miktar devlet olsada, kurumsallaşmış olsada, bu hızlı ve THY işbirlikçi büyüme, anadolu jet'inde sunex'e kaktırmalarıyla beraber ne yazık ki düşündürücü seviyede. Tüm departmanlar mutsuz, kalite gitgide inanılmaz seviyede düşüyor. Geçici büyük kazançlar ileride karanlık günleri getirecektir. Kulvarlar farklı ama bknz: sky airlines.
  • İzmir maras hattını bekliyoruz artık 1 milyon 100 bin nüfus sanayi şehri antep ve adanadan uçmaktan bıktık artık açın bu hattı
  • Açıldığı 13 Temmuz 2012'den beri 200 bin yolcu ağırlayan Iğdır Havalimanına da, İzmir-Iğdır hattı açılabilir mi acaba?Hiç olmazsa haftanın üç günü uçuş olursa, hem Iğdırlılar hem de Sunexspres çok kazançlı çıkar, eminim.Hadi artık, açın artık İzmir-Iğdır hattını...
  • kahramanmarasada sefer düzenlensin Izmirden
  • bu arkadasin is ten cikarilmasi mükemmel olacak, kiyidan kenardan operasyon bilgisi yok, almanya Sabiha destinasyonunu iptal eden bir genel müdür yardimcisindan ne beklenir, cevabi basit, THY cilerle ortak is yapiyor!

Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, iç hatlarda toplam 15 noktaya haftada 280, dış hatlarda ise toplam 37 noktaya haftada 328 sefer ile kış sezonunu satışa açtı. Kış sezonunda tarifeli olarak 41 destinasyonda 50 noktaya haftada toplam 608 uçuş gerçekleştirecek olan SunExpress, charter uçuşlarıyla beraber 58 destinasyona uçacak.

Bu yaz sezonuyla İzmir’den başlattığı dış hatlarda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde ise Lefkoşa’ya ve iç hatlarda Batman uçuşlarına devam edecek olan SunExpress, Lefkoşa’ya olan uçuş sayısını haftada 2’den 4’e çıkarıyor.

Geçen Kasım ayında İzmir’i aktarma merkezi yapan SunExpress, iç hatlarda İzmir - Antalya sefer sayının haftada 16’dan 18’e, İzmir- Sabiha Gökçen arasındaki sefer sayısını da haftada 13’ten 18’e çıkarıyor.  Antalya’da ise Diyarbakır uçuşlarını haftada 5’ten 7’ye, Van uçuşlarını da haftada 4’ten 5’e çıkarılıyor. Yurt dışında ise, turizm taşımacılığı alanında tartışmasız üstünlüğünü sürdüren SunExpress, Antalya’dan sonra Alanya Gazipaşa Havaalanı’ndan Almanya’nın üç kenti,  Frankfurt, Düsseldorf ve Leipzig/Halle’ye bu kış uçuş başlatıyor. 

2011’de SunExpress Türkiye’nin alt kuruluşu olarak Almanya’da kurulan SunExpress Almanya ise, Almanya’nın Leipzig kentine bir uçak konumlandıracak ve buradan tur operatörleri ile ortak gerçekleştirdiği tarifeli Luxor, Hurghada, Sharm el Sheikh, Marsa Alam’a uçuş gerçekleştirecek. Bunun yanında ayrıca Kanarya adalarında Tenerfie Norte, Fuerteventura ve Las Palmas’a da uçuş gerçekleştirilecek.

SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın,  SunExpress’in hem Türkiye’de hem Almanya’da operasyonlarını güçlendirmeye devam ettiğini belirterek, “İç hatlarda İzmir ve Antalya’dan uçtuğumuz noktalarda frekans artışı ile operasyonlarımızı güçlendiriyoruz. Dış hatlarda ise turizm taşımacılığına yönelik çalışmalarımız artarak devam ediyor. 23013-14 sezonunda SunExpress Alman tur operatörlerinin en fazla tercih ettiği havayolu oldu. Ayrıca, tur operatörü FTI ile yaptığımız anlaşma ile İzmir üzerinden Salalah’a Eylül’den itibaren uçmaya başlıyoruz. Bu anlaşma ile aktarma merkezimiz olan İzmir’i daha fazla güçlendirmiş olacağız” dedi.

Yeni sürprizler var

“Almanya’da ise Leipzig’e bir uçak konumlandırarak Mısır ve Kanarya Adaları’na uçuş gerçekleştireceğiz” diyen Aydın, SunExpress’in tarifeli olarak 41, charter olarak da 51 destinasyona uçuş gerçekleştirdiğini belirtti: “Tarifeli olarak, Türkiye’de iç hatlarda toplam 15 destinasyon, Türkiye’den Almanya’da 14 ve diğer Avrupa ülkelerinde toplam 7,  diğer ülkelerde ise 5 destinasyona uçuyoruz.”

Aydın, İzmir ve Antalya’yı yeni sürprizler beklediğini belirterek, “2014 yaz sezonunda İzmir başta olmak üzere,  Avrupa ve Ortadoğu’da yeni destinasyonlar içim çalışmalarımız hızla devam ediyor. Pazar lideri olduğumuz İzmir ve Antalya'da yeni sürprizlerimizi yakında açıklayacağız.”

SUNEXPRESS KIŞA HAZIR

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Çalışan memnun, dikkatinizi çekerim çalışan memnun dedim. Bazı arkadaşlara çalışmak zor geldiği için sürekli şikayet halindeler, işten çıksalar acaba nerde ve hangi şartlarda iş bulacaklarını sanıyorlar, maaşlarını zamanında alabilecekler mi vs. Ben çalışanım, işimi, şirketimi seviyorum, gayetde memnunum, ya deveyi güdersin yada bu diyardan gidersin, bu kadar kolay..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
insan ~ 11 yıl önce
bu mesajı yazan arkadaş kim bu mutlu insanlar teknik mi? kokpit mi? kabin mi yoksa kim ? ceplerini dolduran bir kaç kişi mi sadece dürüst olun!!!! evet tk taşeronuyuz daha fazla uçup daha az kazanıyoruz ben mesleğimi seviyorum sorun sen ve senin gibi zihniyetler ben emeğimle burdayım birilerinin poposunu öperek gelmedim sen öyle istiyorsun diye de gitmeyeceğim insan gibi uçmak istiyorum Lufthansa ortağıyız ya hani Alman ekolünden geliyoruz ya Lufthansa'nın sahip olduğu hakları istiyorum ben de siz ne kadar saklamaya çalışsanız da kral çıplak beyler bırakın bu işine gelmeyen gider zihniyetini siz gidin işler düzelir.
rumuz ~ 11 yıl önce
ne alakası var kardeşim sanki havacılıktan başka iyi şartları olan iş yok ülkede. Havacılık bu ülkede bitmiştir. İnsanlar deli gibi çalıştırılıyor yorgunluk ve mutsuzluk almış başını gidiyor bu kadar da polyannacılık yapmayın çalışmak zor gelmiyor herkes işini seviyor ama mevcut şartlarda evet zor.
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
SunExpress'in öyle ya da böyle şu anda piyasada bir çıkış içinde olması bazılarının zoruna gidiyor galiba. Her zaman yaptığınız gibi iyiyi kötülemek yerine içinize sindirin ve başarıyı destekleyin. İkinci bir konu SunExpress'de çalışmayıp, çalışanlar adına mutsuzluk yorumları yapanlar da üzerine vazife olmadan yalan yanlış yorum yapmasın lütfen. Haa, çalışmadığımı nereden çıkarıyorsunuz diyorsanız da kimse sizi zorla çalıştırmıyordur sanırım. İşi bırakırsınız olur biter, yeterki insanların motivasyonunu kırmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sunex calısanı ~ 11 yıl önce
ben çook mutluyum arkadaş şirketimdem sen kimin adına konuşuyorsun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilotlar hazır mı? ~ 11 yıl önce
Sxs herşeye hazır peki piyasanın en az maaşlarına çalışan ve THY'nin taşeronu olarak en fazla saatlerde çalıştırılan kaptanlar hazır mı? Pegasus'tan çektiğiniz teknisyenlere bile cömertçe zamlar yaparken Kaptan'lara senelerdir 1 lira zam yapmamış olmanız pilotların hazır olmasına yol açar mı? Sırf zam yapmayalım diye Avrupa'dan,oradan buradan aldığınız çöp yabancı pilotlar sizi nereye kadar kurtarır???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Samsun Samsun ~ 11 yıl önce
İstanbul dan Samsun a da istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sunex ~ 11 yıl önce
hızlı giden at'ın kaka'sı seyrek düşer diye bir söz var. Her ne kadar arkasında bir miktar devlet olsada, kurumsallaşmış olsada, bu hızlı ve THY işbirlikçi büyüme, anadolu jet'inde sunex'e kaktırmalarıyla beraber ne yazık ki düşündürücü seviyede. Tüm departmanlar mutsuz, kalite gitgide inanılmaz seviyede düşüyor. Geçici büyük kazançlar ileride karanlık günleri getirecektir. Kulvarlar farklı ama bknz: sky airlines.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maalesef doğru ~ 11 yıl önce
Personel ve kalite hakkındaki tespitlere katılmamak mümkün değil. Aşırı derecede artan iş yükü, mutsuz ve motivasyonsuz personel, kar odaklı olarak sürekli aşağı çekilen kalite standartları ! Sonuç bilmem kaç milyon dolar/euro daha fazla para kazanma hırsı. Anlamadığım konu yönetimin amacı, işte bakın daha çok kazandırdık dediklerinde ne olacak, madalya mı alacaklar birilerinden ? Firmanın tamamı mutsuz ve moralsiz iken bu kime ne kazandıracak, tamam kapitalizm böyle birşey biliyorum ama onun da bir sınırı var, mezara götürülemediğine göre bu kazanılan paralar nereye kadar devam edecekler bu yönetimdeki hırs ? Bence mesele bu, yeni hatlar açılmış, şu kadar yolcu taşınmış bunlar işin teferruatı sadece.
sunex ~ 11 yıl önce
bknz sky airlines yazmışsın , ama sen skyın neden battığını bilmiyorsun galiaba, o işin altında farklı olaylar war. herkes mutsuz ??? öylemi ....ben mutlu olan çok adam biliyorum. felaket tellallığı yapmayı o kadar sewiyoz ki millet olarak...
Maraşli ~ 11 yıl önce
İzmir maras hattını bekliyoruz artık 1 milyon 100 bin nüfus sanayi şehri antep ve adanadan uçmaktan bıktık artık açın bu hattı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Iğdır ~ 11 yıl önce
Açıldığı 13 Temmuz 2012'den beri 200 bin yolcu ağırlayan Iğdır Havalimanına da, İzmir-Iğdır hattı açılabilir mi acaba?Hiç olmazsa haftanın üç günü uçuş olursa, hem Iğdırlılar hem de Sunexspres çok kazançlı çıkar, eminim.Hadi artık, açın artık İzmir-Iğdır hattını...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
k.maras ~ 11 yıl önce
kahramanmarasada sefer düzenlensin Izmirden

Yanıtla

Kalan karakter 1000
acenta ~ 11 yıl önce
bu arkadasin is ten cikarilmasi mükemmel olacak, kiyidan kenardan operasyon bilgisi yok, almanya Sabiha destinasyonunu iptal eden bir genel müdür yardimcisindan ne beklenir, cevabi basit, THY cilerle ortak is yapiyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000