16 Temmuz 2008, Çarşamba 13:04:05

SunExpress İstanbul’a mı taşınıyor?

SunExpress Havayolları Genel Müdürü Paul Schwaiger’in evini İstanbul’a taşıması şirketin merkezini de İstanbul’a taşıyacağı dedikodularını beraberinde getirdi. Peki, SunExpress merkezini taşıyacak mı? İşte ayrıntılar...
  • Paul Schwaiger hiçbir havayolu yöneticisinin yapmaya cesaret edemediği şeyleri yaptı. 2006'da İzmir operasyonu başlarken evini İzmir'e taşıdı. İzmir operasyonu düzenli bir şekilde devam ederken, 2008'de Sabiha Gökçen operasyonu için evini İstanbul'a taşıyor. Adam şirketi büyütmek için göçebe oldu. Sorarım size İstanbul merkezli şirketlerden hangisinin genel müdürü yeni bir base açmak için evini biryere taşıdı? Yenisini açmayı bırak, mevcudu bile (İzmir'deki İzair'i) İstanbul'dan uzaktan kumanda ile yönetmeye kalkıyorlar ve sonuç belli SHGM tarihinin en büyük para cezaları. Yöneticilik öyle basına çıkıp ahkam kesmek değildir. Yöneticilik personelinin senin desteğine ihtiyaç duyduğu anda yanında olmaktır.
  • ÇARŞI PANTER'E KARŞI
  • Paul Schwaiger'i nekadar başarılı bir işadamı olduğunu bilen bilir....
  • P. Schwaiger benim gözlemlediğim kadarıyla işinde tecrübeli, çalışanlarıyla yakından ilgilenen ve pozitif enerji veren başarılı bir yönetici. Panter in yarasını anlamak mümkün değil!
  • paul schwaigerin taşınması hep öle yni paul schwaiger izmire de taşındı o adam hiçbir işe yaramaz sadece sunexpress gibi bir şirketi bu hallere getirdi elbet onun da fişi çekilecektir inşallah

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu olan Antalya merkezli SunExpress’in THY’nin Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan düzenlediği seferleri devralmasıyla merkezini İstanbul’a taşıyacağı dedikoduları başlamıştı. Şimdi de SunExpress Havayolları Genel Müdürü Paul Schwaiger’in evini Antalya’dan İstanbul’a taşıması dedikoduların iyiden iyiye artmasına neden oldu.

AirportHaber olarak SunExpress’in merkezini İstanbul’a taşıyacağı iddialarını  SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say’a sorduk. AirportHaber’e konuyla ilgili bilgi veren Say, “Genel Müdürümüz Paul Schwaiger’in İstanbul’a taşınmasının nedeni operasyonları yerinde yönetmektir. Biz Antalya merkezli bir havayolu şirketiyiz ve merkezimizi İstanbul’a taşımak gibi bir niyetimiz yok. Ancak İstanbul’da büyüyeceğiz” şeklinde konuştu.

©AirportHaber.com

SunExpress İstanbul’a mı taşınıyor?

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

OpsOcc ~ 16 yıl önce
Paul Schwaiger hiçbir havayolu yöneticisinin yapmaya cesaret edemediği şeyleri yaptı. 2006'da İzmir operasyonu başlarken evini İzmir'e taşıdı. İzmir operasyonu düzenli bir şekilde devam ederken, 2008'de Sabiha Gökçen operasyonu için evini İstanbul'a taşıyor. Adam şirketi büyütmek için göçebe oldu. Sorarım size İstanbul merkezli şirketlerden hangisinin genel müdürü yeni bir base açmak için evini biryere taşıdı? Yenisini açmayı bırak, mevcudu bile (İzmir'deki İzair'i) İstanbul'dan uzaktan kumanda ile yönetmeye kalkıyorlar ve sonuç belli SHGM tarihinin en büyük para cezaları. Yöneticilik öyle basına çıkıp ahkam kesmek değildir. Yöneticilik personelinin senin desteğine ihtiyaç duyduğu anda yanında olmaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
beyaz kuş ~ 16 yıl önce
ÇARŞI PANTER'E KARŞI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hansel ~ 16 yıl önce
Paul Schwaiger'i nekadar başarılı bir işadamı olduğunu bilen bilir....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Panzer ~ 16 yıl önce
P. Schwaiger benim gözlemlediğim kadarıyla işinde tecrübeli, çalışanlarıyla yakından ilgilenen ve pozitif enerji veren başarılı bir yönetici. Panter in yarasını anlamak mümkün değil!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
panter ~ 16 yıl önce
paul schwaigerin taşınması hep öle yni paul schwaiger izmire de taşındı o adam hiçbir işe yaramaz sadece sunexpress gibi bir şirketi bu hallere getirdi elbet onun da fişi çekilecektir inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000