09 Kasım 2009, Pazartesi 14:42:13

SunExpress ilk yolcularını uçurdu...

Açılışı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nın yeni terminal binasında, Türk Hava Yolları (THY) ve SunExpress'in ilk yurt dışı uçuşları başladı.
  • Kravat bulunduğu ortama bir saygı giysisidir. Etrafına ve kendine saygı duyuyorsan takarsın. Veya İranlılar gibi gezersin.
  • Server'in kıyakefinde ne var anlamadım.Adamın yaşına bakın ve şu an bulunduğu yere.Birde geçmişine,adam zehir gibi.THY değil onun yetişdiği yer Antalya bayındır dişhatları terminaliydi sanırım.Ve şu an sabiha gökçene verdiği hizmete bakmak lazım Bravo kardeşim yolun hep açık olsun inşallah
  • Arkadaslar o resimdeki Sahis Öger Türk Tur Hamburg (ALmanya Müdürü) Selim Ates THY herhangi bi baglantisi olmayan kisi...Iyi Geceler...
  • sagol kardeş cevap verdigin için.
  • Bu insanların kılık kıyafetleri ne böyle ? Kravatsız gezmek moda mı oldu ? İranlılar gibi...
  • Thy ve Anadolujet zaten başladı yeni terminalde
  • pegasus 11 kasımda yeni terminale giriyoda,anadolu jet ve thy ne zaman giriyor bilen varmı
  • hiç olmamış. ne lise müsameresine bile bu kılıkla çıkılmaz... yazık olmuş. thy böyle mi yetiştirdi onu acaba
  • biraz dandik olmuş:))
  • bence deeee .......

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yeni Dış Hatlar Terminali ilk yolcularını uğurladı. İlk olarak Türk Hava Yolları'nın gece 03:45'te İstanbul-Cidde seferini yapan uçakla 300 kişilik hac kafilesi yeni terminal binasını kullandı. Bu sabah da XQ870 sefer sayılı İstanbul-Frankfurt seferiyle SunExpress yeni terminalden uçuşlara başladı. İlk uçuş için düzenlenen törende konuşan SunExpress Genel Müdürü Paul Schwaiger, yeni terminalin açılışının bütün herkese hayırlı olmasını diledi.

Schwaiger, SunExpress'in İstanbul Base'de 5 uçağının bulunduğunu ve yakın zamanda 1 yeni uçağı daha filoya katarak İstanbul'da 6 uçakla hizmet vermeye devam edeceklerini belirtti. Havalimanında şimdiden 200 çalışanları olduğunu aktaran Schwaiger, "Bu yeni terminal, yolcularımız için daha hızlı uçuşlar, daha iyi seyahatler ve daha iyi alışverişler getirsin" şeklinde konuştu. Schwaiger, SunExpress'in düzenlediği uçuşlar için bilet satan Öger Türk Tur adına orada bulunan Öger Türk Tur Genel Müdürü Selim Ataş'a teşekkür etti.

Sabiha Gökçen Havalimanı Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın da yeni terminalden yapılan ilk uçuş için düzenlenen törende hazır bulundu. Aydın, yeni binasının uluslararası nitelikte ve en son teknolojilere göre yapıldığını söyledi. Server Aydın, "Sabiha Gökçen Havalimanı yeni terminalini hizmete açtık. 31 Ekim'de sayın Başbakanımız açılışını yaptı ve kendisi de bu terminali ziyaret eden ilk yolcumuz oldu" dedi.

SunExpress'in İstanbul'da ciddi bir büyüme içine girdiğini dile getiren Aydın, yine bu firmanın Türkiye'nin önde gelen uçuş şirketlerinden biri olduğunu ifade etti.

''Güneş Expressle Sabiha Gökçen'den güneşe uçun diyorum'' diyen Aydın, 25 milyon yolcu kapasiteli Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nın yeni terminal binası ile 2009 yılında 6.3 milyon yolcuyu geçmeyi hedeflediklerini bildirdi.

AirportHaber'e konuşan Sabiha Gökçen Havalimanı Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın, Sabiha Gökçen Havalimanı'na yoğun bir ilgi olduğunu ve son dönemde Air India ile görüşme yaptıklarını ifade etti.

Öte yandan Aydın, yolcu sayısını 2010 yılında 8.5 milyona, 2011 yılında ise bu rakamı 10 milyon yolcu sayısının üzerine çıkarmayı planladıklarını belirterek, bu hafta sonundan itibaren diğer uçuş firmalarının da hizmet vermeye başlayacağını sözlerine ekledi.

Türk Hava Yolları, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nın yeni hizmete giren terminal binasında, haftanın 7 günü Moskova, Londra, Köln, Stuttgart, Berlin, Hannover ve Amsterdam'a sefer düzenleyecek.

SunExpress ise Almanya'da 11 noktaya, İsviçre'de Zürih'e uçuş gerçekleştirecek.

ISG-SunExpress

ISG-SunExpress

ISG-SunExpress

ISG-SunExpress

SunExpress ilk yolcularını uçurdu...

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 14 yıl önce
Kravat bulunduğu ortama bir saygı giysisidir. Etrafına ve kendine saygı duyuyorsan takarsın. Veya İranlılar gibi gezersin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Server'in kıyakefinde ne var anlamadım.Adamın yaşına bakın ve şu an bulunduğu yere.Birde geçmişine,adam zehir gibi.THY değil onun yetişdiği yer Antalya bayındır dişhatları terminaliydi sanırım.Ve şu an sabiha gökçene verdiği hizmete bakmak lazım Bravo kardeşim yolun hep açık olsun inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaslar o resimdeki Sahis Öger Türk Tur Hamburg (ALmanya Müdürü) Selim Ates THY herhangi bi baglantisi olmayan kisi...Iyi Geceler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sagol kardeş cevap verdigin için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu insanların kılık kıyafetleri ne böyle ? Kravatsız gezmek moda mı oldu ? İranlılar gibi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Thy ve Anadolujet zaten başladı yeni terminalde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
pegasus 11 kasımda yeni terminale giriyoda,anadolu jet ve thy ne zaman giriyor bilen varmı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hiç olmamış. ne lise müsameresine bile bu kılıkla çıkılmaz... yazık olmuş. thy böyle mi yetiştirdi onu acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
biraz dandik olmuş:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bence deeee .......

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000