27 Şubat 2010, Cumartesi 18:26:33

SUNEXPRESS BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR..

2009’da yolcu sayısını %32.3 artıran SunExpress, 2010 yılında 7 milyon yolcu hedefliyor.
  • DLR isimli arkadaş muhtemelen DLR sınavını denemiş ve geçememiş biri :) 2 lafından biri bu olduğuna göre. Bu konuda Lütfen karalama yapmayın Sunxpress Lufthansa standartlarında bir şirket olduğundan uçucu personeli gerek kokpit gerekse kabin ekibini çok zor eğitimlerden geçiriyor ve gerçekten bu işi en doğru yapan elemanlarla yoluna devam ediyor. İyinin de iyisini bünyesine katıyor. Bu da kazasız belasız emniyetli bir uçuş sağlıyor. LUFTHANSA dünyanın en iyi şirketlerinden birisi gelecekte SUNEXPRESS göz bebeği olacak. Ayrıca bir avrupa ülkesine gittiğinizde en çok tanınan 2. türk şirketi sunexpresstir yabancılar tarafından ve standartları bakımından her zaman taktir görür. (Bilmeden sallamayalım lütfen. İşin mutfak kısmını).
  • bencede ıc hat ucusları kayıtsız sartsız anadolujete devretsın.sunexpres kalıtelı sırket ama dıshat ucsun
  • yakışır sun expresse. Çalışanına değer veren, en ufak safety kuralını yolcuyu kaybetme pahasına bile es gecmeyen, diğer firmaları kendilerine rakipten ziyade havacılığın gelişmesine katkı olarak gören bir şirket. devam et sun ex. türkiyede havacılığın az biraz karizması kaldıysa oda senin sayende.
  • DLR = pilotları DeLiRten testler :)
  • sunexpress pegasus ile ayni buyuklukte hemen hemen ucak sayisi olarak. arkasinda thy ve lufthansa var. ortak bilet satilabliyor. ama buna ragmen 2009 kari 3milyon euro.. çok dusuk bir rakam yani şirketin buyuklugune ve yaptiği operasyonlara gore..ve su an f/o bulamiyorlar. almanlarin kaprisleri yuzunden..
  • Bence SunExpress tüm yurtiçi uçuşlarını artık AnadoluJET'e devretsin...
  • DLR almanların kendi pilotlarına uygulamadığı, ama milleti söğüşlemek için uydurduğu, maymun testi. binlerce saat en kıralını uçsanız da DLR olmadan giremezsin bu şirkete... yada imaj öyle...
  • nedir bu ''DLR'' sınavı??
  • çekemeyenler yine iş başında...hiç baktınızmı uçağa binerken kapı üstündeki metal levhada bile yazar güneş ekspress havacılık a.ş.. yani o yazı Türkçe yazıyor..sonuçta bu şirket bu ülkeye vergi kazandırıyor..bu kadar zorunuza gitmesin artık bu...istikrarlı bir büyümenin örneği bu..15-20 saatlik otobüs yolcuğunu 1-2 saate indirmenin örneği bu..çalışan kazanıyor..
  • viyanada yasayan türkler olarak ben böyle bir adimin neden daha önce atilmadigini anlamakta güclük cekmekteydim. vie-saw arasi viyanada yasayan 200 bin türkün isine gelecek. artik bizlerde almanya ucuslari gibi ucuz ucak yolculugunun tadina varacagiz insallah.

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, 2009 yılında taşıdığı yolcu sayısını, %32.3 artırarak 5.593.199’a çıkardı. Gelirlerini de 2008’e göre %4.8 artışla 429.6 milyon Avro’ya yükseltmeyi başaran SunExpress, 2010 yılında 25 uçağa ulaşacak filosuyla, 7 milyon yolcu taşımayı hedefliyor. Türk Hava Yolları Genel Müdürlük binasında, yeni Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Temel Kotil, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Stefan Lauer, Genel Müdür Paul Schwaiger ve Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say’ın katılımıyla gerçekleştirdiği basın toplantısında, 2010 yılında uçacağı yeni hatları açıkladı. Buna göre SunExpress, 28 Mart 2010 tarihinde başlayacak yaz tarifesi kapsamında, İstanbul Sabiha Gökçen’den Viyana, Saarbrucken ve Munster/Osnaburck’a; İzmir’den Viyana, Munster/Osnaburck ve Mardin’e yeni seferler düzenleyecek.

Basın toplantısında konuşan SunExpress Genel Müdürü Paul Schwaiger, “SunExpress olarak, 2009 yılında çok iyi büyüme rakamları yakaladık. Şirket tarihimizde ilk kez 5 milyon barajını aşarak, 5.6 milyona yakın yolcu taşıdık. 2010 yaz sezonundan itibaren, Viyana, Saarbrucken ve Munster/Osnabruck gibi yeni hatlarda uçmaya başlıyoruz. İç hatlarda da, yolcularımıza maksimum faydayı sağlayan güçlü tarifemize devam edeceğiz. 25 uçağa ulaşacak filomuzla, 2010 yılına çok olumlu bakıyor ve 7 milyon yolcu taşımayı hedefliyoruz.” dedi.

Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say ise 3. merkezleri İstanbul Sabiha Gökçen’de ulaşılan hacmin, SunExpress’in operasyonel sonuçlarında önemli bir rol oynadığını söyledi. Say, “İstanbul Sabiha Gökçen’de, operasyonların başlangıç safhası olarak gördüğümüz Nisan 2008 – Mart 2010 döneminde 20.039 uçuş gerçekleştirip, 2.7 milyonun üzerinde yolcu taşıdık. Sabiha Gökçen’de uçuşlara başlamamızın üzerinden sadece 22 ay geçmesine rağmen, %29’luk bir paya ulaşarak pazarda 2. şirket konumuna ulaştık.” dedi.

SunExpress basın toplantısının sonunda, Turkish Teknik’le parça bakımı konusunda 10 yıllık, Lufthansa Teknik ve Turkish Engine Center’la motor bakımı konusunda 10’ar yıllık, LSG SkyChefs’le de kabin içi ikram konusunda 5 yıllık ortaklık anlaşması imzaladı. İş ortaklarıyla yaptığı uzun süreli işbirliklerinin önemine dikkat çeken SunExpress yönetimi, desteklerinden dolayı Turkish Teknik CEO’su Dr. İsmail Demir’e, Lufthansa Teknik CEO’su August–Wilhelm Henningsen’e, Turkish Engine Center (TEC) CEO’su Daniel Tennant’a ve LSG Sky Chefs CEO’su Walter Gehl’e teşekkür etti.

SunExpress basın toplantısı kapsamında, özel bir tasarımla boyanan ve 5 yıl süreyle İstanbul’un gönüllü kültür elçisi olarak, şehrin kültürel ve turistik değerlerini Avrupa’da milyonlarca insana tanıtacak uçağının lansmanını da yaptı.

 

SUNEXPRESS BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR..

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 14 yıl önce
DLR isimli arkadaş muhtemelen DLR sınavını denemiş ve geçememiş biri :) 2 lafından biri bu olduğuna göre. Bu konuda Lütfen karalama yapmayın Sunxpress Lufthansa standartlarında bir şirket olduğundan uçucu personeli gerek kokpit gerekse kabin ekibini çok zor eğitimlerden geçiriyor ve gerçekten bu işi en doğru yapan elemanlarla yoluna devam ediyor. İyinin de iyisini bünyesine katıyor. Bu da kazasız belasız emniyetli bir uçuş sağlıyor. LUFTHANSA dünyanın en iyi şirketlerinden birisi gelecekte SUNEXPRESS göz bebeği olacak. Ayrıca bir avrupa ülkesine gittiğinizde en çok tanınan 2. türk şirketi sunexpresstir yabancılar tarafından ve standartları bakımından her zaman taktir görür. (Bilmeden sallamayalım lütfen. İşin mutfak kısmını).

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bencede ıc hat ucusları kayıtsız sartsız anadolujete devretsın.sunexpres kalıtelı sırket ama dıshat ucsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yakışır sun expresse. Çalışanına değer veren, en ufak safety kuralını yolcuyu kaybetme pahasına bile es gecmeyen, diğer firmaları kendilerine rakipten ziyade havacılığın gelişmesine katkı olarak gören bir şirket. devam et sun ex. türkiyede havacılığın az biraz karizması kaldıysa oda senin sayende.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
DLR = pilotları DeLiRten testler :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sunexpress pegasus ile ayni buyuklukte hemen hemen ucak sayisi olarak. arkasinda thy ve lufthansa var. ortak bilet satilabliyor. ama buna ragmen 2009 kari 3milyon euro.. çok dusuk bir rakam yani şirketin buyuklugune ve yaptiği operasyonlara gore..ve su an f/o bulamiyorlar. almanlarin kaprisleri yuzunden..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bence SunExpress tüm yurtiçi uçuşlarını artık AnadoluJET'e devretsin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
DLR almanların kendi pilotlarına uygulamadığı, ama milleti söğüşlemek için uydurduğu, maymun testi. binlerce saat en kıralını uçsanız da DLR olmadan giremezsin bu şirkete... yada imaj öyle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
nedir bu ''DLR'' sınavı??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
çekemeyenler yine iş başında...hiç baktınızmı uçağa binerken kapı üstündeki metal levhada bile yazar güneş ekspress havacılık a.ş.. yani o yazı Türkçe yazıyor..sonuçta bu şirket bu ülkeye vergi kazandırıyor..bu kadar zorunuza gitmesin artık bu...istikrarlı bir büyümenin örneği bu..15-20 saatlik otobüs yolcuğunu 1-2 saate indirmenin örneği bu..çalışan kazanıyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
viyanada yasayan türkler olarak ben böyle bir adimin neden daha önce atilmadigini anlamakta güclük cekmekteydim. vie-saw arasi viyanada yasayan 200 bin türkün isine gelecek. artik bizlerde almanya ucuslari gibi ucuz ucak yolculugunun tadina varacagiz insallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000