18 Şubat 2014, Salı 16:20:59

SUNEXPRESS BOMBAYI PATLATIYOR

Türk Hava Yolları ve Pegasus Havayolları’ndan sonra bir bomba da Sunexpress Havayolları patlatıyor. Havacılık sektörünün alternatifsiz tek haber kaynağı olan Airporthaber bu bombayı Sunexpress açıklamadan okuyucuları ile paylaşıyor. İşte sır gibi saklanan gerçek...
  • Sunex buyuse ne olcak ki tamam kabin ekibi calisanlari gercekten kalifiye elemanlar ama bir Alman sirketi sncta. Bununla gurur duyanlara kiziyorum.
  • Yuksek Lisans mezunuyum TOEFL DAN 90 uzeri bir skorla 5 asamali bir sinavdan gecip (DLR ve sirketin kendi yapmis oldugu ingilizce sinavi dahil) her asamadan sonra geribildirim yapilan bir ise alim sistemiyle ise girdim.Insan kayirmadan her adaya esit sans veren sirketimle gurur duyuyorum!!!!
  • Sunexpress önce KKTC de ki opersasyonlarını adam etsin uçak alacağına. Adı yolcuyu dövebilen havayoluna çıktı.
  • ister Boeing ister Airbus fark etmez vatandaş olarak yeni gıcır gıcır fabrika çıkışlı uçaklara binmek kadar güzel bir şey olamaz.. hesap kitap yaparlar pazarlık ederler hangisi şirketin işine gelirse onu alırlar bu kadar basit ve net..
  • Angi arkadaş neyi bilerek açıklama yapmış bilemem ama kabin ekiplerinden biri olarak ing yok, üni yok diyen arkadaşadır cevabım! Türkiyede gerek thy gerek diğer firmalar olsun üni mezunu en fazla olan, kalifiyeli insan çalıştıran bi firmadır. Heledr sın yıllardaki artan memur alımlarıyla birlikte saw-esb-adb base lerinde genç nüfusla birlikte üni mezunu olmayan ve ing bilmeyen insan yok! Söylediğiniz diğer şeylere karşı çıkıcak bi şafım olmasada kimse çalışan personelin kalitesini küçümseyemez! Kusura bakmayın....
  • Taşeron bunlar;) ellerindeki uçakların çoğu TK'nın verdiği, danışıklı dövüş yaptıkları filo;) başka ülkede olsa hayatta müsaaade edilmez, Türkiye olunca minareyi çalan kılıfı uyduruyor;) Sunex büyüse ne? Suni büyümede bile Elin Hollandalısı, Almanını ihya ederler
  • elin almanı yiyor memleketi işte....sunex memleketten senede ne götürüyor bilen varsa yazsın lütfen...
  • yeni uçakları da AJET yada TK boyaması yapıp harcamasalar bari. TK operasyonları küf gibi yiyor uçakları.
  • Su an Sunexpress filosunda 62 Ucak bulunuyor (internet Sayfasinda yaziyor) sunexpress ileriki yillarda daha da büyüyecegini var sayarsak bence 100 Boeing 737-9 Max siparis vermelilerdi. Bu ucaklar tek tek gelene kadar su anki ucaklari elden cikartip 2020 yillarinda 100 ucaklik filoya sahip olurdu. Bence bunu sunexpress hak etti.
  • 45 uçak denmiş di bize, 900 max larda olcak, ama max ların uçuş tarihi 2017 zaten, sanırım bunlar sadece filo yenileme çalışmaları, öyle geniş bir büyüme yok.

Türk Hava Yolları ve Pegasus Havayolları’ndan sonra bir bomba da Sunexpress Havayolları patlatıyor. Havacılık sektörünün alternatifsiz tek haber kaynağı olan Airporthaber bu bombayı Sunexpress açıklamadan okuyucuları ile paylaşıyor. 

Türk Hava Yolları’nın Airbus ve Boeing’den toplam 252 uçak siparişi, Pegasus Havayolları’nın tüm filosunu Airbus uçakları ile yenilemek için vermiş olduğu 100 uçaklık dev sipariş uzun süre konuşulmuştu. Ses getirecek siparişlere şimdi de THY ve Pegasus Havayolları’nın ardından THY-Lufthansa ortaklığındaki Sunexpress Havayolları ekleniyor.

Sunexpress Havayolları yarın İzmir’de düzenleyeceği basın toplantısı ile sürprizi açıklayacak. AirportHaber’in gizli kaynaklardan edindiği bilgiye göre Boeing'e 40 uçaklık sipariş verildi ve imzalar atıldı. Boeing ile yapılan anlaşmanın detayları hakkında bilgi edinilemezken, uçakların ne zaman teslim edilmeye başlanacağı da yarınki basın toplantısı ile açıklığa kavuşacak.

Sunexpress Havayolları, Airbus ile de görüşmeler yapmış ancak anlaşma sağlanamamıştı.

Bu sipariş ile Sunexpress Havayolları, tarihindeki en büyük alış-verişi gerçekleştirmiş olacak.

©Airporthaber.com/ÖZEL

SUNEXPRESS BOMBAYI PATLATIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sunex buyuse ne olcak ki tamam kabin ekibi calisanlari gercekten kalifiye elemanlar ama bir Alman sirketi sncta. Bununla gurur duyanlara kiziyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adalet! ~ 10 yıl önce
Yuksek Lisans mezunuyum TOEFL DAN 90 uzeri bir skorla 5 asamali bir sinavdan gecip (DLR ve sirketin kendi yapmis oldugu ingilizce sinavi dahil) her asamadan sonra geribildirim yapilan bir ise alim sistemiyle ise girdim.Insan kayirmadan her adaya esit sans veren sirketimle gurur duyuyorum!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Öncelik ~ 10 yıl önce
Sunexpress önce KKTC de ki opersasyonlarını adam etsin uçak alacağına. Adı yolcuyu dövebilen havayoluna çıktı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 10 yıl önce
ister Boeing ister Airbus fark etmez vatandaş olarak yeni gıcır gıcır fabrika çıkışlı uçaklara binmek kadar güzel bir şey olamaz.. hesap kitap yaparlar pazarlık ederler hangisi şirketin işine gelirse onu alırlar bu kadar basit ve net..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Angi arkadaş neyi bilerek açıklama yapmış bilemem ama kabin ekiplerinden biri olarak ing yok, üni yok diyen arkadaşadır cevabım! Türkiyede gerek thy gerek diğer firmalar olsun üni mezunu en fazla olan, kalifiyeli insan çalıştıran bi firmadır. Heledr sın yıllardaki artan memur alımlarıyla birlikte saw-esb-adb base lerinde genç nüfusla birlikte üni mezunu olmayan ve ing bilmeyen insan yok! Söylediğiniz diğer şeylere karşı çıkıcak bi şafım olmasada kimse çalışan personelin kalitesini küçümseyemez! Kusura bakmayın....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Taşeron bunlar;) ellerindeki uçakların çoğu TK'nın verdiği, danışıklı dövüş yaptıkları filo;) başka ülkede olsa hayatta müsaaade edilmez, Türkiye olunca minareyi çalan kılıfı uyduruyor;) Sunex büyüse ne? Suni büyümede bile Elin Hollandalısı, Almanını ihya ederler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 10 yıl önce
elin almanı yiyor memleketi işte....sunex memleketten senede ne götürüyor bilen varsa yazsın lütfen...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
D.K. ~ 10 yıl önce
işin daha ilginci xq bu ajet tk operasyonları sayesinde yıllar sonra ilk defa kar etti. sonra karın yüzde 40 ı yine lufthansa ya gitti. yani tk kendisine bir nevi ambargo koyan lufthansaya elden para vermeye devam ediyor. ayrıca biz sunexpress deutschland ın domestic uçuşlarından zırnık alamazken onlar xq nun iç hatlarından pay almaya devam ediyorlar. öff bananeyse...
SPQ ~ 10 yıl önce
Ne alakasi var elin almaniyla? Onu begenme bunu begenme, bilmem pegasus böyle, THY söle, Sun express alman... Konusmak bedava. Yorum olsun diye yorum yazan yazana...
D.K. ~ 10 yıl önce
Bilen bilmeyen konuşuyor.SunExpress 2013 net karını henüz açıklamadı.Açıkladığı zaman göreceksiniz bak TK/AJet operasyonlarından elde edilen kar,toplam karın sadece %10'u.Kar açıklandığında tekrar yazarsınız.Açıklanan karı duyunca bu kar Ajet operasyonundan kaynaklanmış olsa AJetin batmış olması gerektiğini anlayacaksınız::))))Lütfen şunu Kabul edin.SunExpress'de son 2 senede korkunç bir değişim yaşandı.Yönetim Kurulundan tutunda aşağıya kadar köklü bir değişim oldu ve havacılıktan gerçekten anlayan,bu işe yıllarını vermiş kalifiye Yöneticiler iş başına geldi.Lütfen açıklanacak karı görün sonra diyeceksiniz ki SunExpress tarihinde ilk defa bu kadar kar etmiş.Ve bunun arkası gelecek,buna emin olun.Bizler eminiz çünkü.
grounded ~ 10 yıl önce
yeni uçakları da AJET yada TK boyaması yapıp harcamasalar bari. TK operasyonları küf gibi yiyor uçakları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Az olmus ~ 10 yıl önce
Su an Sunexpress filosunda 62 Ucak bulunuyor (internet Sayfasinda yaziyor) sunexpress ileriki yillarda daha da büyüyecegini var sayarsak bence 100 Boeing 737-9 Max siparis vermelilerdi. Bu ucaklar tek tek gelene kadar su anki ucaklari elden cikartip 2020 yillarinda 100 ucaklik filoya sahip olurdu. Bence bunu sunexpress hak etti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 10 yıl önce
45 uçak denmiş di bize, 900 max larda olcak, ama max ların uçuş tarihi 2017 zaten, sanırım bunlar sadece filo yenileme çalışmaları, öyle geniş bir büyüme yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000