06 Eylül 2010, Pazartesi 09:52:34

SunExpress, Anadolu'yu direkt Almanya'ya bağlıyor

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, Türk sivil havacılığında yine bir ilke imza atarak, Anadolu şehirleriyle Almanya’nın önemli merkezleri arasında aktarmasız seferlere başlıyor.
  • Oncelikle Bursa gibi bir sehrin tarifeye alınmasını cok isterim... Ama olmuyor... SunExpress Antalya-İzmir ve Sabihada.. Sabiha yakın mesafe, is yapmaz karlı olmaz.. Bursa-Antalya doldurmuyorsunuz.. Bursa dan anadolu sehirlerine ucmak icin ise Sunexpress once Bursaya bi ucak gondermesi gerekecek.. oraya bos gelip Bursa-trabzon-Bursa mı yapsın... ya da antalyadan bursa aktarmalı trabzon mu yapsın.. bu kez trabzonlu uşaklar ucagı dalgalandırır.. Kolay seyler degil.. Ama bi sekilde Bursa olmalı... Yakın gelecekte olacak da ...
  • sunexpress ilk kez öger yolcusu tasimiyor yorum ypanlar nekadar bilincsiz ya sunexpess kuruldugundan beri öger yolcusu tasiyor sanki ilk kez mis gibi yorum yapanlar bir arasti,rma yapsalar fena olmaz. ayrica kg hakkina gelinc onunda kurallari var bilet ücreti icinde aynisi gecerli ayni ucaga bircok yerden farkli fiyatlar almaniz gayet normal ama arastirmadan bilincsizce yorum yapinca komik oluyor. bu yıorumlari yapmak yerine arastirma yapsaniz iyi olur bence.
  • ÖGERLE SUNEXPRESS İN TEMSİLCİSİ AYNI OFİS NASIL OLACAK
  • kardesim bilet i internet aliyoruz ayni sun exsperesten ucak örnek gidis dönüs 150 ayni ucaga ögere soruyoruz bilet 220 euro ne demek buya kafaniza göre kilo 30 diyorsunuz sun exsperesten alirsaniz 20 kilo bizi resmen kandiriyorsunuz kardesim neden fiyatlar ayni degil bir tek uyanik sizmisiniz ..öger demek ki biz yillardir pahali aldik hep sizden ayip olmuyormu
  • Sunexpres haydi bahar 2011 programina ekle. super olur.
  • Bursa gibi bir Türkiye'nin 2. büyük ekonomisine sahip bir şehri SunExpress' in pass geçmesi çok yanlış...
  • Bu şirket 2.5 milyonluk BUrsadan kaçarak gitti ama nedense başka şehirlerden uçuşlarını artırıyor. Buna mantıklı bir acıklama a vermedigi süerece bu şirket Bursalıların gözünde saygınlıgını yitirmiş olacaktır !
  • gectiğimiz yıllarda bu ucusları air duseldeorf - german wing, hamburg interantional gibi şirketler yapıyordu. türkiye merkezli bir şirketin bunları alması en başta türk ekonomisine yarayacaktır. tebrikler sun express.
  • sunexpressi tebrik ediyorum ögeri yanina almakla en mantikli isi yapiyor bu piyasanin senelerdir icinde olan Öger bu isi biliyor avrupada yasayan türklere ulasmanin en güzel yöntemi(ögerin acenta agiyla) basarilarinin devami gelmesi dilegiyle Pegasusa gecmis olsun!!!!
  • Bu ucuslarbüyük bir ihtimalle zaten OGER in ucuslaridir....THY dusunsun...Yuzde 50 Almanlara it bir Sirketi Turkiyenin her noktasindan cirit attiriyor...Gel baklaim Almanyada ic hat ucda goreyim seni...

SunExpress, 2010/2011 kış tarifesi kapsamında; 1 Kasım 2010 tarihinden itibaren Adana, Ankara, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Kayseri, Malatya, Samsun ve Trabzon’la, Almanya’nın Frankfurt, Münih, Stuttgart ve Düsseldorf şehirleri arasında aktarmasız uçuşlar gerçekleştirecek. Yeni seferlerle birlikte, başkent Ankara da SunExpress’in uçuş ağına eklenmiş olacak.

Yeni dış hat uçuşlarını değerlendiren SunExpress CEO’su Paul Schwaiger, “Türkiye’de bölgesel uçuşların öncüsü olan SunExpress, şimdi de Anadolu’dan Almanya’ya düzenleyeceği aktarmasız uçuşlarla, Türk sivil havacılığında yeni bir dönem başlatıyor. Uçuşlarımızın, başta yeni destinasyonumuz Ankara olmak üzere, Anadolu’daki şehirlerle Almanya arasındaki önemli bir ihtiyaca cevap vereceğine, kısa sürede ciddi bir pazar yaratacağına inanıyoruz. Yeni seferlerin, hem ticari anlamda, hem de Almanya’da yaşayan Türk vatandaşlarının ülkelerine seyahatleri açısından büyük fayda sağlayacağını umuyoruz. Yeni uçuşlarımızdan en büyük müşterimiz, iş ortaklarımızdan Öger Türk Tur olacak.” dedi.

SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say ise “Türkiye’de, Anadolu şehirlerinden yurtiçinde ve yurtdışında daha fazla noktaya aktarmasız uçuş talebi her geçen gün artıyor. Bu talepleri dikkate alarak, Türkiye’de yine bir ilke imza attık ve başkent Ankara dahil, Anadolu’da 8 şehirle Almanya’nın önemli merkezleri arasında direkt uçuşlar düzenlemeye karar verdik. Başlangıçta haftada 1 ya da 2’şer gün gerçekleştirilecek uçuşlarımızı kısa sürede artırmayı ve uçuş ağımızı Avrupa’nın farklı ülkelerini kapsayacak şekilde genişletmeyi planlıyoruz. Yıl sonu itibarıyla 25 uçağa ulaşacak filomuzla, 7 milyon yolcu taşımayı hedefliyoruz. Güvenlik kültürümüz, ürün kalitemiz ve yolcu odaklı yenilikçi hizmet anlayışımızla fark yaratmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Yolcular, satışına başlanan biletleri, Öger Türk Tur’dan, SunExpress’in www.sunexpress.com adresindeki internet sitesinden, 444 0 797 numaralı çağrı merkezinden ve yetkili acentelerden satın alabiliyor.

SunExpress’in yeni aktarmasız dış hat uçuşları (02.11.2010 itibarıyla)

Şehirler
Günler
 
Şehirler
Günler
Adana – Frankfurt
Perşembe, Cumartesi
 
Gaziantep – Frankfurt
Cuma
Adana – Münih
Cumartesi
 
Gaziantep – Stuttgart
Çarşamba
Adana – Stuttgart
Cumartesi
 
Kayseri – Frankfurt
Perşembe, Cumartesi
Ankara – Frankfurt
Salı, Pazar
 
Kayseri – Münih
Pazar
Ankara – Münih
Salı, Cuma
 
Kayseri – Stuttgart
Pazar
Ankara – Stuttgart
Salı, Cuma
 
Malatya – Frankfurt
Çarşamba
Ankara – Düsseldorf
Salı
 
Samsun – Frankfurt
Çarşamba
Elazığ – Frankfurt
Cuma
 
Samsun – Stuttgart
Çarşamba
Elazığ – Stuttgart
Perşembe
 
Trabzon – Frankfurt
Pazar

SunExpress, Anadolu'yu direkt Almanya'ya bağlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 14 yıl önce
Oncelikle Bursa gibi bir sehrin tarifeye alınmasını cok isterim... Ama olmuyor... SunExpress Antalya-İzmir ve Sabihada.. Sabiha yakın mesafe, is yapmaz karlı olmaz.. Bursa-Antalya doldurmuyorsunuz.. Bursa dan anadolu sehirlerine ucmak icin ise Sunexpress once Bursaya bi ucak gondermesi gerekecek.. oraya bos gelip Bursa-trabzon-Bursa mı yapsın... ya da antalyadan bursa aktarmalı trabzon mu yapsın.. bu kez trabzonlu uşaklar ucagı dalgalandırır.. Kolay seyler degil.. Ama bi sekilde Bursa olmalı... Yakın gelecekte olacak da ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sunexpress ilk kez öger yolcusu tasimiyor yorum ypanlar nekadar bilincsiz ya sunexpess kuruldugundan beri öger yolcusu tasiyor sanki ilk kez mis gibi yorum yapanlar bir arasti,rma yapsalar fena olmaz. ayrica kg hakkina gelinc onunda kurallari var bilet ücreti icinde aynisi gecerli ayni ucaga bircok yerden farkli fiyatlar almaniz gayet normal ama arastirmadan bilincsizce yorum yapinca komik oluyor. bu yıorumlari yapmak yerine arastirma yapsaniz iyi olur bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ÖGERLE SUNEXPRESS İN TEMSİLCİSİ AYNI OFİS NASIL OLACAK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kardesim bilet i internet aliyoruz ayni sun exsperesten ucak örnek gidis dönüs 150 ayni ucaga ögere soruyoruz bilet 220 euro ne demek buya kafaniza göre kilo 30 diyorsunuz sun exsperesten alirsaniz 20 kilo bizi resmen kandiriyorsunuz kardesim neden fiyatlar ayni degil bir tek uyanik sizmisiniz ..öger demek ki biz yillardir pahali aldik hep sizden ayip olmuyormu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sunexpres haydi bahar 2011 programina ekle. super olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bursa gibi bir Türkiye'nin 2. büyük ekonomisine sahip bir şehri SunExpress' in pass geçmesi çok yanlış...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu şirket 2.5 milyonluk BUrsadan kaçarak gitti ama nedense başka şehirlerden uçuşlarını artırıyor. Buna mantıklı bir acıklama a vermedigi süerece bu şirket Bursalıların gözünde saygınlıgını yitirmiş olacaktır !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
gectiğimiz yıllarda bu ucusları air duseldeorf - german wing, hamburg interantional gibi şirketler yapıyordu. türkiye merkezli bir şirketin bunları alması en başta türk ekonomisine yarayacaktır. tebrikler sun express.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sunexpressi tebrik ediyorum ögeri yanina almakla en mantikli isi yapiyor bu piyasanin senelerdir icinde olan Öger bu isi biliyor avrupada yasayan türklere ulasmanin en güzel yöntemi(ögerin acenta agiyla) basarilarinin devami gelmesi dilegiyle Pegasusa gecmis olsun!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu ucuslarbüyük bir ihtimalle zaten OGER in ucuslaridir....THY dusunsun...Yuzde 50 Almanlara it bir Sirketi Turkiyenin her noktasindan cirit attiriyor...Gel baklaim Almanyada ic hat ucda goreyim seni...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000