09 Nisan 2008, Çarşamba 18:07:48

SunExpress 8 yeni uçak daha alıyor

THY ile Lufthansa ortaklığında olan Sunexpress, 2010 yılına kadar 8 uçak daha ekleyerek filo büyüklüğünü 25 uçağa çıkaracağını açıkladı.

THY ile Lufthansa ortaklığında olan Sunexpress, 2010 yılına kadar 8 uçak daha ekleyerek filo büyüklüğünü 25 uçağa çıkaracağını açıkladı. Açıklamayı, Sunexpress Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Stefan Lauer, bugün yapılan tanıtım gezisinde yaptı.

Sunexpres, 18'inci yılını kutlarken, Atatürk Havalimanı ile Sabiha Gökçen Hvalimanı arasında 18 dakika süren bir basın tanıtım uçuşu düzenledi.

 

Şirketin Genel Müdürlüğünü de üstlenen Paul Schwaiger, "Yönetim kurulumuzun, şirketimizin büyüme stratejisini desteklemek üzere 8 uçağın daha filomuza eklenmesine onay verdiğini açıklamaktan mutluluk duyuyorum" dedi.

 

Sunexpress'in 30 Mart'ta başlattığı İstanbul Sabiha Gökçen uçuşları, iç hatlarda Adana, Antalya, Diyarbakır, Erzurum, Kars, Sivas, Trabzon ve Van'a, dış hatlarda ise Almanya'nın Berlin, Köln ve Hannover şehirlerine karşılıklı olarak gerçekleştiriliyor. Şirket, bu uçuşlar için geçtiğimiz aylarda filosuna kattığı 2 yeni boeing 737-800 uçağını İstanbul Sabiha Gökçen merkezli çalıştırıyor.

 

Sunexpress Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Lufthansa Yönetim Kurulu Üyesi Stefan Lauer "Sunexpress'i Türk Hava Yolları ile 18 yıl önce kurduk... Star Alliance'ın yeni üyesi Türk Hava Yolları ile işbirliğimizi daha da güçlendirmekten çok memnunuz" diye konuştu.

Kaynak: Turizmde Busabah

SunExpress 8 yeni uçak daha alıyor

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000