11 Şubat 2009, Çarşamba 12:32:37

SUNEXPRESS 2008 VE 2009'U DEĞERLENDİRDİ

Türk Hava Yolları ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu olan SunExpress, Hyatt Regency'de düzenlediği basın toplantısında 2008 ve 2009 yılını değerlendirdi...
  • sn saw saw sende müneccimlik var glb.sen meydanını görme at tur böyle.dönde arkana bak bi bakalım.senin meydanın heaş tan isg ye geçince neler değişti bi söyle bakalım sen bize.öle saw diye atıp tutma.bizim ömrümüz saw da geçiyo senin gibi biri saw saw diye yorum yapıyo.hangi yolcunuzu memnun ettiniz hangi çalışanınızın maaşınız ikramiyesini kestiniz hangi yolcunuzu ıslatmadan 1945 model üstsüz merdiveninizle uçağa bindirmediniz bi anlatın biz dinleyelim.sizin saw meydan md yrd cınız da gördük airporthaber sayesinde bi kaç beden büyük gömlek verelim kendisine.zaten sizin athırsızı suratlı incebıyıklı esmer follow me ciniz hala o meydanda ise size brv.çalışanları zaten yıldırdınız ama para verip bilet alan vatandaş hizmet bekler dimi ama??
  • tebrikler sunex e bide kazancın tamamı memlekette kalsaydı daha ii olmazmıydı ne o%40 40 ortaklıklar.öyle saw ı da pek methetmeyin bi sürü problemi heaş döneminden devam ediyo.o merdiven korkuluklarını hatırlatırım.bi civatanız yok mu kardeşim sabitletin.yolcuyu ıslatıyonuz üstsüz merdivenlerinizle hala.yolcu merdiveni görünce otobüse geri dönüyo maalesef.Server bey biraz aprona çıksın görsün olanları.ne o heaş çalışanının maaşını ikramiyesini kesince saw ın kalitesimi artacak??kargocun kargoda uyur bilmem nereye gider follow mecin zaten evlere şenlik operation personelin sefere yarım saat kala uçağına gelir.bagajınız hep broblem zaten.eğitim şart ama siz önce çalışanınızı memnun edin.bi çıkın aprona kimin yüzü gülüyor bi bakın.
  • sabiha gökçen uçan şirketleri çogu böyle.kısa süre sonra yolcu dolulugu çok yüksek oluyo.sky aır uçuş yapsa 1 yılda 20 uçagı olur
  • Yurtdisi ucuslari icin CORENDONA tesekkur etmesi gerekiyor sunexpressin , hepsi corendon sayesinde gerceklesiyor ...
  • antalya kayseri ucuslarını geri başlatmanız dilegiyle...
  • Bu değerli ikiliyle yakında görüşeceğim , çok sevindirici benim için. Sxs'yi çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz.
  • HACI BEY YOLUN AÇIK OLSUN. HERSY İÇİN TEŞEKÜRLER. TÜM KARSLILAR ADINA SAHSINIZ VE TÜ ARKADAŞLARINIZI KUTLAR.SAYGILAR SUNARIM..
  • yaz sezonu yaklaşıyor..Hatay-İzmir yokmu ?
  • işleyen demir ışıldar................

Toplantıya katılan SunExpress Genel Müdürü Paul Schwaiger ve Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say, değerlendirmeyi yaparken basın mensuplarından gelen soruları da yanıtladı.

Toplantıda konuşan SunExpress Genel Müdürü Paul Schwaiger, “2008 yılında, hedeflerimizin de ötesinde sonuçlar elde ettik. Uçtuğumuz her üç merkezimiz, İstanbul Sabiha Gökçen, İzmir ve Antalya’da rekabetçi bir büyüme yakaladık. Güvenle baktığımız 2009’a da iddialı hedeflerle giriyoruz. Bu yıl içinde 20 uçaklık bir filoya ulaşacağız. Hedefimiz Avrupa standartlarındaki hizmetimizi bu yıl 5 milyonun üzerinde yolcuya sunmak.” dedi.

SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say ise “2008 yılında İstanbul Sabiha Gökçen havalimanından başlattığımız uçuşlarla birlikte, Türkiye’nin en yaygın bölgesel uçuş ağını sunan havayolu olduk ve iç hatlarda %104 artış elde ederek, 1.4 milyonun üzerinde yolcu taşıdık. Dış hatlarda da başarılı performansımızı sürdürerek, pek çok noktadaki pazar liderliğimizi koruduk. Yolcu sayısı, toplam gelir, uçak ve çalışan sayısı olarak baktığımızda, son 3 yılda SunExpress’in neredeyse 2 kat büyüttük. Bu, disiplinli iş modelimizin ve doğru yatırımlarımızın başarısıdır.” dedi.

İstatistik

Atamalarla ilgili bilgi veren SunExpress Genel Müdürü Paul Schwaiger, “SunExpress’in yönetim kademesini tecrübeli arkadaşlarımızla daha da güçlendirdiğimiz için memnunuz. 2008’de bir önceki yıla göre yaklaşık 1/3 büyüyen şirketimiz, 2009’a ciddi hedeflerle girdi. Bu hedeflere ulaşmada yönetim ekibimizin büyük katkısı olacağına inanıyoruz.” dedi.

Kaptan Oliver Glaser (39) SunExpress’te Ocak ayı itibarıyla Operasyon Direktörlüğü görevine başladı. Kaptan Glaser daha önce B757 pilotu olarak Lufthansa Uçuş Güvenliği Yönetimi, Lufthansa Kargo ve Condor’da görev yapmıştı.

Cemil Sayar (35), bu yılın Nisan ayı itibarıyla SunExpress’in Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki ekibine katılacak Nedim Demirelli’nin ardından Teknik ve Kiralama Direktörlüğü görevine getirildi. İstanbul Teknik Üniversitesi Havacılık Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Sayar, daha önce İstanbul Havayolları ve KTHY’de görev yapmıştı. 2001’den bu yana SunExpress’te Uçak Bakım Müdürü olarak görev yapan Sayar, yeni görevinin yanında bu pozisyonunu da devam ettirecek.

SunExpress’te “Bilgi Teknolojileri Direktörü” (Chief Information Officer - CIO) olarak görev yapacak Ali Güler, son üç yılda iç ve dış hat uçuşlarında ciddi bir artış gerçekleştiren SunExpress’in teknolojik altyapısının geliştirilmesinden sorumlu olacak. Mühendislik mezunu olan Güler, daha önce SunExpress’in ana hissedarı THY’nin Bilgi Teknolojileri Direktörü olarak görev yapıyordu.

Toplantı sonrasında Airport TV'nin sorularını yanıtlayan Hacı Say; "2008 yılı dünya havacılığı için kötü bir dönemdi ama Türk Havacılığı için oldukça verimli geçti. Bu durum 2009'da da devam etsin istiyoruz. Her şirket büyümeyi hedefliyor. Bizim de amacımız bu yönde. 2009 için tedbir paketlerimiz tabi ki var ama bunları şimdilik bekletiyoruz çünkü 2009'un bize ne getireceğini henüz bilmiyoruz" şeklinde konuştu.

SunExpress

SunExpress

SunExpress

Hacı Say

SUNEXPRESS 2008 VE 2009'U DEĞERLENDİRDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 15 yıl önce
sn saw saw sende müneccimlik var glb.sen meydanını görme at tur böyle.dönde arkana bak bi bakalım.senin meydanın heaş tan isg ye geçince neler değişti bi söyle bakalım sen bize.öle saw diye atıp tutma.bizim ömrümüz saw da geçiyo senin gibi biri saw saw diye yorum yapıyo.hangi yolcunuzu memnun ettiniz hangi çalışanınızın maaşınız ikramiyesini kestiniz hangi yolcunuzu ıslatmadan 1945 model üstsüz merdiveninizle uçağa bindirmediniz bi anlatın biz dinleyelim.sizin saw meydan md yrd cınız da gördük airporthaber sayesinde bi kaç beden büyük gömlek verelim kendisine.zaten sizin athırsızı suratlı incebıyıklı esmer follow me ciniz hala o meydanda ise size brv.çalışanları zaten yıldırdınız ama para verip bilet alan vatandaş hizmet bekler dimi ama??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
tebrikler sunex e bide kazancın tamamı memlekette kalsaydı daha ii olmazmıydı ne o%40 40 ortaklıklar.öyle saw ı da pek methetmeyin bi sürü problemi heaş döneminden devam ediyo.o merdiven korkuluklarını hatırlatırım.bi civatanız yok mu kardeşim sabitletin.yolcuyu ıslatıyonuz üstsüz merdivenlerinizle hala.yolcu merdiveni görünce otobüse geri dönüyo maalesef.Server bey biraz aprona çıksın görsün olanları.ne o heaş çalışanının maaşını ikramiyesini kesince saw ın kalitesimi artacak??kargocun kargoda uyur bilmem nereye gider follow mecin zaten evlere şenlik operation personelin sefere yarım saat kala uçağına gelir.bagajınız hep broblem zaten.eğitim şart ama siz önce çalışanınızı memnun edin.bi çıkın aprona kimin yüzü gülüyor bi bakın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sabiha gökçen uçan şirketleri çogu böyle.kısa süre sonra yolcu dolulugu çok yüksek oluyo.sky aır uçuş yapsa 1 yılda 20 uçagı olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yurtdisi ucuslari icin CORENDONA tesekkur etmesi gerekiyor sunexpressin , hepsi corendon sayesinde gerceklesiyor ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
antalya kayseri ucuslarını geri başlatmanız dilegiyle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu değerli ikiliyle yakında görüşeceğim , çok sevindirici benim için. Sxs'yi çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
HACI BEY YOLUN AÇIK OLSUN. HERSY İÇİN TEŞEKÜRLER. TÜM KARSLILAR ADINA SAHSINIZ VE TÜ ARKADAŞLARINIZI KUTLAR.SAYGILAR SUNARIM..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yaz sezonu yaklaşıyor..Hatay-İzmir yokmu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
işleyen demir ışıldar................

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000