25 Haziran 2012, Pazartesi 11:54:47

SUNDAY BUSINESS GAZETESİ YAZDI...

İrlanda'nın Sunday Business Post gazetesi, Türk Hava Yolları'nın (THY) İrlandalı Aer Lingus havayolları şirketinin potansiyel talipleri arasında yer alabileceğini duyurdu...
  • Yahu hep diyorum Irlandanin batisinda Ireland West (Knock) diye bir havaalani var, yazin koyun oraya haftanin hergunu sefer istanbul'a, ucak dolmazsa bos koltuklari ben odeyecegim.
  • ey allahım yine birileri çalıyor birileri oynuyor yani kendin çal kendin oyna . nasıl olsa milletin parası yahu öyle tatlıki bu milletin parası kullananlara zil bile taktırıyor kıvırıyorlarda kıvırıyorlar herşeyle . haydi hopaa hop hop.
  • Biliyorum link vermek yasak ama bu onemli. Asagida Irlanda Acenteler Birligi nin (ITAA) Ryanair in Aer Lingusu almasi konusundaki gorusu var. "Felaket olur" diyorlar.. Boyle bir ortamda THY nin aday olmasi adeta "can simidi" olur. Ama PR ini iyi idare etmek lazim.. Tam bir ufuk acma operasyonu olur.. http://www.itaa.ie/itaa-response-ryanair-and-aer-lingus-possible-consolidation-would-be-disastrous-for-the-consumer/
  • " Globally Yours " budur..
  • Birakin Sorunlu havayollari ile ugrasmayi.. Alin su Aer Lingusu .. acin Amerika nin onunu Koyun sonra Sydney Perth Melbourne Auckland .. Full cekin.. EY nin ve EK nin onunu kesin isi bitirin..

Gazetenin haberi, İrlanda havayolu şirketi Ryanair'ın Aer Lingus'u satın almak için beklenmedik bir teklif yapmasının birkaç gün ardından geldi. Kaynaklara göre THY, İrlanda'nın 75 yıllık havayolu şirketi Aer Lingus'u değerlendiriyor ve "ilgisi ciddi".

Kaynaklar THY'nin Türkiye'nin AB dışında olması nedeniyle Aer Lingus'ta sadece yüzde 49 hisseye sahip olabileceğini söyldiler. THY İrlanda hükümetinin yüzde 25 hissesini satın alabilir veya bir başka havayoluyla ortaklık oluşturabilir.

Haberde Aer Lingus'ta yüzde 3 payı bulunan Abu Dhabi şirketi Etihad'ın da hükümet hisseleri için teklif verebilecek talipler arasında yer aldığı ifade edildi. (Gazetevatan)

SUNDAY BUSINESS GAZETESİ YAZDI...

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Yabanci ~ 12 yıl önce
Yahu hep diyorum Irlandanin batisinda Ireland West (Knock) diye bir havaalani var, yazin koyun oraya haftanin hergunu sefer istanbul'a, ucak dolmazsa bos koltuklari ben odeyecegim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çal çal oyna ~ 12 yıl önce
ey allahım yine birileri çalıyor birileri oynuyor yani kendin çal kendin oyna . nasıl olsa milletin parası yahu öyle tatlıki bu milletin parası kullananlara zil bile taktırıyor kıvırıyorlarda kıvırıyorlar herşeyle . haydi hopaa hop hop.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
oyle iste ~ 12 yıl önce
Biliyorum link vermek yasak ama bu onemli. Asagida Irlanda Acenteler Birligi nin (ITAA) Ryanair in Aer Lingusu almasi konusundaki gorusu var. "Felaket olur" diyorlar.. Boyle bir ortamda THY nin aday olmasi adeta "can simidi" olur. Ama PR ini iyi idare etmek lazim.. Tam bir ufuk acma operasyonu olur.. http://www.itaa.ie/itaa-response-ryanair-and-aer-lingus-possible-consolidation-would-be-disastrous-for-the-consumer/

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sizi seviyorum.. ~ 12 yıl önce
" Globally Yours " budur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haydi Aslanlarim ~ 12 yıl önce
Birakin Sorunlu havayollari ile ugrasmayi.. Alin su Aer Lingusu .. acin Amerika nin onunu Koyun sonra Sydney Perth Melbourne Auckland .. Full cekin.. EY nin ve EK nin onunu kesin isi bitirin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000