12 Ağustos 2009, Çarşamba 08:26:04

"Suç Bülent Ersoy'un değil THY'nin"

Habertürk yazarlarından Rahşan Gülşan, THY uçağıyla Antalya'dan İstanbul'a dönüşünde Bülent Ersoy'la aynı uçakta geldiklerini ve THY'nin Bülent Ersoy için yolcularını beklettiğini yazmış...
  • su kadar geciktim bu kadar geciktim Türkiyenin gerçeklerinden ne kadar uzaksınız havaalanlarınız yetersiz. atatürk havalimanına kaç uçak park edebiliyor bu havalimanına saatte kaç uçak inmesine izin veriliyor antalya gibi bir yerden atatürk havalimanına gidebilmek için uçaklara ne kadar slot time veriliyor biliyormusunuz? sanırım hayır o zaman ne hıyarlık yapıyorsunuz !
  • büyük adam su bülent abla ya.bravo ona söförü pek sevmis herhalde.
  • kalan bulent ersoy deıl sen olsan gene beklernırdı o kadar ucuyonuz ama hıc bılgı sıfır
  • Hostes cemre ip numaranız alındı
  • Bülent hanım tk ucusunda yer bulamadığı icin bizim ucuşumuza yönlendirilmesi teklif etti yanında oya aydoğan hanımefendide vardı ikisinin dünyaları ben yarattım havalarındaydı. ve bülent beyin pardon hanımın bağırışları tüm alan duymuştur eminim...bu yaptığı ilk değil.
  • Ben Bulent Ersıy'a bu benzetmeyi uygun gordum,CHUCKY'nin gelini.Hani su katil bebek chucky,hayret nasil da kaprisini yenip vip salonundan cikmamis sasirdim,THY ucaga apron aracini neden gondermemis ki?
  • Anladık doğrudur son yolcuyu beklemek gerek. Peki şoför yanı ne anlama geliyor.Onuda sen anlat bari de bilinçlenelim
  • bir ülkenin gazetecileri böyle bos konulari koselerine aliyorlarsa ve bunlarin gnel yayin yönetmenleride bu yazilari okuyup buna onay veriyorsa yazik bu ülkeye vallahi,bir ülke ancak bu kadar geriye gidebilir bizde türkiye olarak son hiz gerilemeye dogru gidiyoruz,ayrica insan bir saat beklemeyle veya otobüste bes dakika beklemeyle nasil perisan olabiliyor anlamiyorum...kardesim niye o zaman hergün köselerinizde istanbul trafigi ile ilgili yazi yazmiyorsunuz,orda hergun bekliyorsunuz saatlerce kimsenin sesi cikmiyor ama bunlara ama yok is ucaga gelince hersey zamaninda olcak mukemmel olcak ,kardesim ucak herzmana gecikme yapar cünkü arizali ucakla bir kalktin mi bir daha inmemek var bunu tas kafaniza sokun ondan sonra sikayet edin
  • sen ne issin ne is yaparsin ,eger kaptansan bu yazdiklarina göre vallahi senin ucaga binenler yandi yazik valla...
  • otobusun son yolcu ucagı terk edınceye kadar beklemesı gerekır.hıc arastırma yapmadan neyın ne oldugunu bılmeden yazılar yazılıyor,bu ınsanların dogruları yazıp neyın nasıl olması gerektıgını acıklamaları gerekır malesef sadece kendı egolarını tatmın etmek ıcın yazıyorlar

Geçtiğimiz hafta sonunu Antalya’da geçirdim. Giderken havaalanı daha sakin olur diye Cumartesi sabahı 9.00 uçağını seçtim. Hakikaten de sıfır gecikme ve sıfır kuyruk ile konforlu bir şekilde uçtum. Ancak aynı gün öğleden sonra gelmeyi seçen arkadaşlarım bir saati aşan gecikme yüzünden perişan oldular. Dönüşümü ise yine daha sakin olur diye Pazar akşamı 21.15 uçağına aldım. Biraz rötar oldu ama çok fenalık geçirtecek gibi değildi.

Uçağa bindiğimde Business Class sınıfının olduğu koltuklarda büyük bir sürpriz vardı. Bülent Ersoy, makyajı ve mavi elbisesi hep birlikte birinci sırada oturuyorlardı. Tüm magazinsel merakımla plasenta ile yenilenmiş cildini görmeye çalıştım ama kadın çok akıllıydı. Yeni cildini herkesten saklamak için ileri derecede kalın, büyük bir ihtimalle tek parça halinde takılıp çıkarılabilen bir makyaj tabakasının altına saklamıştı. Mavi elbisenin kumaşından ise düşünün bana bile iki elbise rahat rahat çıkardı. Göz altlarındaki bakır renge parıltıların uçağımızı nasıl aydınlattığına girmeyeceğim bile.

Neyse uçuşumuz tamamlandı, İstanbul’a vardık. Tüm uçak, havalanına giriş yapacağımız kapıya gitmek üzere otobüse sığıştık. Ama bekle Allah bekle otobüs kımıldamıyor. Uçak rötarı yapmadık diye sevinirken, bu kez otobüs rötarına maruz kaldık derken bir süre sonra rötarın sebebi uçağın merdivenlerinde göründü. Bir uçak dolusu insan, merdivenlerden nazlı nazlı inen Bülent Ersoy’u bekliyordu. Bir koala zarafeti ve yavaşlığında merdivenden inen Ersoy, biz ölümlülerin yanına gelmektense şoförün yanına oturmayı tercih etti. Ki bildiğim kadarıyla bu da kurallara aykırı. Aramızdan sesini yükseltenler oldu ama hedefleri yanlıştı. Bu rezaletin tek sorumlusu o gurur duyduğumuz Türk Hava Yolları şirketi idi. Şirket tüm yolcularını, ünlü tek bir yolcu için bekletiyorsa ünlü insana bunun keyfini sürmek düşer. Bu çok çirkin bir hizmet anlayışı!

Rahşan Gülşan
Habertürk

"Suç Bülent Ersoy'un değil THY'nin"

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Misafir ~ 15 yıl önce
su kadar geciktim bu kadar geciktim Türkiyenin gerçeklerinden ne kadar uzaksınız havaalanlarınız yetersiz. atatürk havalimanına kaç uçak park edebiliyor bu havalimanına saatte kaç uçak inmesine izin veriliyor antalya gibi bir yerden atatürk havalimanına gidebilmek için uçaklara ne kadar slot time veriliyor biliyormusunuz? sanırım hayır o zaman ne hıyarlık yapıyorsunuz !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
büyük adam su bülent abla ya.bravo ona söförü pek sevmis herhalde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kalan bulent ersoy deıl sen olsan gene beklernırdı o kadar ucuyonuz ama hıc bılgı sıfır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hostes cemre ip numaranız alındı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bülent hanım tk ucusunda yer bulamadığı icin bizim ucuşumuza yönlendirilmesi teklif etti yanında oya aydoğan hanımefendide vardı ikisinin dünyaları ben yarattım havalarındaydı. ve bülent beyin pardon hanımın bağırışları tüm alan duymuştur eminim...bu yaptığı ilk değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ben Bulent Ersıy'a bu benzetmeyi uygun gordum,CHUCKY'nin gelini.Hani su katil bebek chucky,hayret nasil da kaprisini yenip vip salonundan cikmamis sasirdim,THY ucaga apron aracini neden gondermemis ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Anladık doğrudur son yolcuyu beklemek gerek. Peki şoför yanı ne anlama geliyor.Onuda sen anlat bari de bilinçlenelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bir ülkenin gazetecileri böyle bos konulari koselerine aliyorlarsa ve bunlarin gnel yayin yönetmenleride bu yazilari okuyup buna onay veriyorsa yazik bu ülkeye vallahi,bir ülke ancak bu kadar geriye gidebilir bizde türkiye olarak son hiz gerilemeye dogru gidiyoruz,ayrica insan bir saat beklemeyle veya otobüste bes dakika beklemeyle nasil perisan olabiliyor anlamiyorum...kardesim niye o zaman hergün köselerinizde istanbul trafigi ile ilgili yazi yazmiyorsunuz,orda hergun bekliyorsunuz saatlerce kimsenin sesi cikmiyor ama bunlara ama yok is ucaga gelince hersey zamaninda olcak mukemmel olcak ,kardesim ucak herzmana gecikme yapar cünkü arizali ucakla bir kalktin mi bir daha inmemek var bunu tas kafaniza sokun ondan sonra sikayet edin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sen ne issin ne is yaparsin ,eger kaptansan bu yazdiklarina göre vallahi senin ucaga binenler yandi yazik valla...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
otobusun son yolcu ucagı terk edınceye kadar beklemesı gerekır.hıc arastırma yapmadan neyın ne oldugunu bılmeden yazılar yazılıyor,bu ınsanların dogruları yazıp neyın nasıl olması gerektıgını acıklamaları gerekır malesef sadece kendı egolarını tatmın etmek ıcın yazıyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000