10 Eylül 2010, Cuma 16:34:52

"STAR ALLIANCE ORTAKLIĞI ENGELLİYOR"

KKTC'de havayolu karmaşası devam ediyor. Atlasjet'in dün yapmış olduğu,"31 Ekim'e kadar sorumluklukarımızı yerine getireceğiz ardından ileriye dönük planlamalar içinse görüşmelerin sonucunu bekleyeceğiz." açıklamasını şaşkınlıkla karşılandı.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Birinin söylediğinin diğeri tersini söylüyor. Böyle Hükümetçilik olur mu? Burası Angola mı? Biz bu zavallılardan(Bakanlardan) usandık artık. KKTC'yi Kaymakamlar ve Belediye Başkanları yönetsin daha başarılı oluruz. KTHY'nin bu güne kadar ne olacağına karar veremeyenler acaba KKTC'ye nasıl sahip çıkacaklar çok merak ediyoruz. Yazıklar olsun size, utanın. Halkı göçe zorluyorsunuz tarih sizi affetmeyecek.
  • star alliance ile ne alaka bilgisi olan varmı;?
  • herşeyin sorumlusu mandıranın kavalcısı baktığını sanan , aldığı emirleri uygulamadığı için durmadan fırça yemektedir.buna rağmen hala haberi yokmuş u oynar alltan iş çevirir üstten herkesi aptal yerine koyan açıklamalar yapar..oysa herşeyden haberi vardır..ama yalancıdır..yalan söylemesi emredilmiştir.verdiği sözleri unutur..birilerinin ekmeğine yağ sürerken sadecc kendi çıkarını düşür..zavallı halk zavallı batırılan peşkeş çekilen kthy diye şimdi sebep olan kavalcıyı ne yapacaklarını düşünür ve tazminatını ödeyemeyeceği işten atamayacağı personeli ne yapacağını..3 elma düşer ersan tayyibe ve atlasın kafasınaa çarpar...:)))mandıra halkı sadeceee izlerr ...
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • kktc ye havacilik konusunda guven sarsilmistir pilot lar gelmek istemiyor akliniz tiikkk etsinde kibrisli ve turkiyeli olupta aileleri kktc de olanlara garantileyin yoksa pilot bulamayacaksiniz pilot dusmanlarina bir cif lafim var sadece askerlik dovizle bedeliden faydalanmak icin gelipte sureyi dolduramayipta kktc de lokantalar da muhasebecilerde acentacilarda calisan lar haric butun pilot lar kthy den ilisikleri kesilmeden is buldular ve mutsus olduklarini gormedim es cocuk anne baba vatan kktc hasreti haric.
  • konustugum pilot arkadaslardan sadece aileleri hala kktcde olanlar donmek istiyor
  • bu sozde bakan sozde denılen bu bakanlardan bu halk hıcbırsey beklemesın bunların beyınlerının yaratacagı gorusler babutsa cekırdegı kadar olamaycak kadar acızdır, bıttı artık bu ulke , herkes toplasın pılısını pırtısını kendısıne baska ulke bulsun yakında afganıstannılar gıbı olacayık bu sıvrı beyınnı ınsannarınan bır arpa boyu kımse yol alamaz hıc kımse bunnardan medet ummasın..
  • Daima balık bastan kokar demısler ne kadar buyuk bir soz soylemıs kım soylemıs ıse, ganımet duzenıne alısmıs bir toplum uyeleri hıcbirsekılde duzgun bir psikolojı ıçınde olamazlar, bu toplum içınden cıkan bu sozde mılletvekıllerı sozde bakanların yaptıgı hersey palavradır, bunların tek derdı kendı koltuklarını kaybetmemelerı ıcın gunu nasıl gecıreceklerını dusunmektır, 1974 den berıdır halkı kımse dusunen yok herkes gemısını kurtaran kaptanı oynuyor,fakat bunnar bılmezler kı yok olacak olan bu toplumda gemılerı da batacakyazıklar olsun bunnarın topunda gemısını
  • Bunu isi karistirmadan once dusunucektiniz... Hala baska cozumler pesinden kosan sen degilmisn?? Nasil saskinlikla karsilarsin... KTHYyi bu hale getiren UBP hukumeti bunu yakinda butun kibrisa yayicak... Bu hukumet hemen istifa etmeli... cok yetersiz ne yaptigini bilmeyen bir hukumet...
KKTC'de havayolu karmaşası devam ediyor. Atlasjet'in dün yapmış olduğu,"31 Ekim'e kadar sorumluklukarımızı yerine getireceğiz ardından ileriye dönük planlamalar içinse görüşmelerin sonucunu bekleyeceğiz." açıklamasını şaşkınlıkla karşılandı. Ulaştırma Bakanı Bakan Ersan Saner,"Atlasjet'in açıklamasını basından duydum." dedi.

"ANLAŞMA BEŞ YILLIK"

Atlasjet'in 31 Ekim'e kadar yükümlülüklerini yerine getireceğini, ardından tekrar durum değerlendirmesi yapacağını açıklaması KKTC Ulaştırma Bakanlığından şaşkınlıkla karşılandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ersan Saner Atlasjet'in açıklamasını basından duyduğunu belirterek,"Bizim anlaşmamız birkaç günlük değil, beş yıllıktır." dedi.

"GERKİRSE BAŞKA ÇÖZÜM YOLLARI DENENİR"

Bakan Saner, Atlasjet'le 26 Haziran tarihinde anlaşma imzalandığını ve her iki tarafın da yükümlülüklerini yerine getirmeye çalıştığını ifade ederek, havacılık kuralları gereği çözülmesi gereken birtakım sorunlar olduğunu, bunların da Anavatan Türkiye'deki yetkililerle birlikte çözüleceğini söyledi. Atlasjet'in sıkıntılarını bakanlığa iletmesi gerektiğini belirten Saner, halkın rahat olması gerektiğini belirterek, bakanlık olarak herhangi bir sorun karşısında başka çözüm yollarının da olduğunu belirtti.

"STAR ALLİANCE, ORTAKLIĞI ENGELLİYOR"

Cihan'ın ulaştığı bilgilere göre KKTC hükümeti basında yer alan haberlere göre bir süredir THY ile temas halinde fakat THY'nin Star Alliance üyesi olması KTHY-THY ortaklığını engelliyor. Soruna çözüm yolu arayan yetkililer sürecin ardından Atlasjet ile olan ortaklığın Atlasjet'in sorumluluklarını yerine getirmediği iddiasıyla işletme ortaklığının iptal edileceğini belirtiyor. KKTC'nin ulsuslararası camiada tanınmıyor olması ve THY'nin halka açık bir şirket olması KTHY-THY ortaklığını imkansızlaştırıyor.

Zaman
"STAR ALLIANCE ORTAKLIĞI ENGELLİYOR"

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Birinin söylediğinin diğeri tersini söylüyor. Böyle Hükümetçilik olur mu? Burası Angola mı? Biz bu zavallılardan(Bakanlardan) usandık artık. KKTC'yi Kaymakamlar ve Belediye Başkanları yönetsin daha başarılı oluruz. KTHY'nin bu güne kadar ne olacağına karar veremeyenler acaba KKTC'ye nasıl sahip çıkacaklar çok merak ediyoruz. Yazıklar olsun size, utanın. Halkı göçe zorluyorsunuz tarih sizi affetmeyecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
star alliance ile ne alaka bilgisi olan varmı;?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
herşeyin sorumlusu mandıranın kavalcısı baktığını sanan , aldığı emirleri uygulamadığı için durmadan fırça yemektedir.buna rağmen hala haberi yokmuş u oynar alltan iş çevirir üstten herkesi aptal yerine koyan açıklamalar yapar..oysa herşeyden haberi vardır..ama yalancıdır..yalan söylemesi emredilmiştir.verdiği sözleri unutur..birilerinin ekmeğine yağ sürerken sadecc kendi çıkarını düşür..zavallı halk zavallı batırılan peşkeş çekilen kthy diye şimdi sebep olan kavalcıyı ne yapacaklarını düşünür ve tazminatını ödeyemeyeceği işten atamayacağı personeli ne yapacağını..3 elma düşer ersan tayyibe ve atlasın kafasınaa çarpar...:)))mandıra halkı sadeceee izlerr ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kktc ye havacilik konusunda guven sarsilmistir pilot lar gelmek istemiyor akliniz tiikkk etsinde kibrisli ve turkiyeli olupta aileleri kktc de olanlara garantileyin yoksa pilot bulamayacaksiniz pilot dusmanlarina bir cif lafim var sadece askerlik dovizle bedeliden faydalanmak icin gelipte sureyi dolduramayipta kktc de lokantalar da muhasebecilerde acentacilarda calisan lar haric butun pilot lar kthy den ilisikleri kesilmeden is buldular ve mutsus olduklarini gormedim es cocuk anne baba vatan kktc hasreti haric.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
konustugum pilot arkadaslardan sadece aileleri hala kktcde olanlar donmek istiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu sozde bakan sozde denılen bu bakanlardan bu halk hıcbırsey beklemesın bunların beyınlerının yaratacagı gorusler babutsa cekırdegı kadar olamaycak kadar acızdır, bıttı artık bu ulke , herkes toplasın pılısını pırtısını kendısıne baska ulke bulsun yakında afganıstannılar gıbı olacayık bu sıvrı beyınnı ınsannarınan bır arpa boyu kımse yol alamaz hıc kımse bunnardan medet ummasın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Daima balık bastan kokar demısler ne kadar buyuk bir soz soylemıs kım soylemıs ıse, ganımet duzenıne alısmıs bir toplum uyeleri hıcbirsekılde duzgun bir psikolojı ıçınde olamazlar, bu toplum içınden cıkan bu sozde mılletvekıllerı sozde bakanların yaptıgı hersey palavradır, bunların tek derdı kendı koltuklarını kaybetmemelerı ıcın gunu nasıl gecıreceklerını dusunmektır, 1974 den berıdır halkı kımse dusunen yok herkes gemısını kurtaran kaptanı oynuyor,fakat bunnar bılmezler kı yok olacak olan bu toplumda gemılerı da batacakyazıklar olsun bunnarın topunda gemısını

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bunu isi karistirmadan once dusunucektiniz... Hala baska cozumler pesinden kosan sen degilmisn?? Nasil saskinlikla karsilarsin... KTHYyi bu hale getiren UBP hukumeti bunu yakinda butun kibrisa yayicak... Bu hukumet hemen istifa etmeli... cok yetersiz ne yaptigini bilmeyen bir hukumet...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000