06 Mart 2015, Cuma 20:20:13

S&P VE MOODY'S THY'NİN KREDİ NOTUNU AÇIKLADI

Uluslararası Derecelendirme Kuruluşları Standart & Poors ve Moody’s Türk Hava Yolları’nın kurumsal kredi notunu açıkladı.
  • Yorum yazmadan önce keske biraz arastırsanız da rezil olmasanız. Mesela Moody's in bir havayoluna verdiği en yüksek 2. kredi notu oldugunu bilirdiniz ve arastırmadan "globally foss" yazıp rezil olmazdınız (Moodys'in verdiği en yuksek not Southwest'e, ikinci en yuksek not Lutfhansa ve THY'ye). THY'nin bu notu British, United, Air Canada vb. hepsinden yüksek. Hasetinizden çatlamanız hosuma gidiyor.
  • Helal olsun. Nereden nereye geldi valla.
  • Kazanın üstüne çıkarılmış birşey. İnanmıyorum.
  • Zamanlama manidar ?!?!?!!!
  • AYNI KURULUŞLAR 2008 AMERİKA KRİZİNDE İLK BATAN BANKALARADA BATTI GÜNÜN HEMEN ÖNCE A NOTUNU VERMİŞ,MAHKEMEDE YÖNETİM KURULU,YARGILANIRKEN,HAKİM ŞU SORUYU YÖNELTMİŞTİR,SİZ KURUM OLARAK ,BATAN BİR BANKAYI NASIL OLURDA A NOTUNU VERİRSİNİZ,SİZ HALKI KANDIRAn sahtekarlarsınız... Gelen cevap ise ,pişkindid,biz sadece fikir kuruluşuyuz,fikrimizi söyleriz,gerisi bizi bağlamaz,(bu not genel olarak aktarılmaktadır,ülkeler şirketler vs) yani çoğu zaman koca bir yalandır,merak edenler için...inside job,iç işler film belgesel i
  • stable yerine duragan degil de istikrarli demek daha dogru olurdu
  • adama para verip gel bana not ver diyorsun adamda gelip sana zayıf notu veriyor:) yakışır usd 3.00 olunca bu notda düşer en az bu hafta 2.70 olacak!! ev kredisi olanlara emekl,ler fakirlerrr hepimiz battık:(
  • Ne oldum değil ne olacağım demeli ??
  • Bu notlar içimizde bık bık öten çok bilmiş irlandalılara kapak olmakla beraber THY nin hak ettiğinden çok düşük ve taraflı olmuş.
  • Globally fossçular. Çatlayın hepiniz. Ülkenin gözbebeğini çekemiyorsunuz. Vatan haininden başka bişey değilsiniz.

Dünyanın en önemli uluslararası kredi derecelendirme kuruluşlarından olan Moody’s ve S&P, Türk Hava Yolları’nın (THY) ilk halka açık kurumsal kredi notunu, sağlam finansal yapısına ve ulusal bayrak taşıyıcı kimliğine de vurgu yaparak sırasıyla Ba1 ve BB+ olarak tespit etti.

Moody's tarafından yapılan açıklamada, Türk Hava Yolları'nın sağlıklı finansal durumunun düşük maliyet yapısı ve tarihsel olarak rakiplerinin ortalamasının üzerinde seyreden karlılık göstergeleri ile desteklendiği belirtildi.

Türk Hava Yolları'nın, Türkiye'nin büyüyen ekonomisi ve gelişen turizmi ile desteklenen yaygın yolcu geliri bazına sahip olduğu ve İstanbul'un coğrafi lokasyonunun, Atatürk Havalimanı'nın uluslararası bir havacılık merkezi olmasına imkan tanıdığı ve Türkiye’de ekonominin ve turizmin gelişmesinde  etkin bir rol oynadığı belirtildi.

Moody's, Türk Hava Yolları'nın görünümünü de “Stable (Durağan)” olarak belirleyerek, bu görüşünün başlıca nedenleri arasında yolcu büyümesi, istikrarlı sektör talebi ve sağlıklı doluluk oranlarını gösterdi. “Durağan” görünüm ayrıca Türk Hava Yolları'nın verimli maliyet yapısının ve rakiplerinden yüksek seyreden karlılık rakamlarının devam edeceğini varsayıyor.

S&P tarafından yapılan basın açıklamasında ise söz konusu kredi notunun, Türk Hava Yolları’nın İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki lider pozisyonuna, İstanbul’un uluslararası bir transfer merkezi olarak avantajlı coğrafi konumuna ve şirketin son üç yılda gösterdiği güçlü istikrarlı büyümeye bağlı olduğu belirtildi. S&P açıklamasında ayrıca Türk Hava Yolları’nın Türkiye ekonomisi için oynadığı önemli role de vurgu yaptı.

Bu reytingler ile Türk Hava Yolları, hem Moody’s hem S&P tarafından derecelendirilmiş olan global network taşıyıcıları arasında ikinci en yüksek reytingi elde etmiş oldu.

S&P VE MOODY'S THY'NİN KREDİ NOTUNU AÇIKLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

F&F ~ 9 yıl önce
Yorum yazmadan önce keske biraz arastırsanız da rezil olmasanız. Mesela Moody's in bir havayoluna verdiği en yüksek 2. kredi notu oldugunu bilirdiniz ve arastırmadan "globally foss" yazıp rezil olmazdınız (Moodys'in verdiği en yuksek not Southwest'e, ikinci en yuksek not Lutfhansa ve THY'ye). THY'nin bu notu British, United, Air Canada vb. hepsinden yüksek. Hasetinizden çatlamanız hosuma gidiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Helal olsun. Nereden nereye geldi valla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kazanın üstüne çıkarılmış birşey. İnanmıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F&F ~ 9 yıl önce
Kredi notu almak en az 6 ay suren bir surec. Sen neden bahsediyorsun?? Git az ötede inanmamaya devam et.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Zamanlama manidar ?!?!?!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
AYNI KURULUŞLAR 2008 AMERİKA KRİZİNDE İLK BATAN BANKALARADA BATTI GÜNÜN HEMEN ÖNCE A NOTUNU VERMİŞ,MAHKEMEDE YÖNETİM KURULU,YARGILANIRKEN,HAKİM ŞU SORUYU YÖNELTMİŞTİR,SİZ KURUM OLARAK ,BATAN BİR BANKAYI NASIL OLURDA A NOTUNU VERİRSİNİZ,SİZ HALKI KANDIRAn sahtekarlarsınız... Gelen cevap ise ,pişkindid,biz sadece fikir kuruluşuyuz,fikrimizi söyleriz,gerisi bizi bağlamaz,(bu not genel olarak aktarılmaktadır,ülkeler şirketler vs) yani çoğu zaman koca bir yalandır,merak edenler için...inside job,iç işler film belgesel i

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
stable yerine duragan degil de istikrarli demek daha dogru olurdu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yakışır:) ~ 9 yıl önce
adama para verip gel bana not ver diyorsun adamda gelip sana zayıf notu veriyor:) yakışır usd 3.00 olunca bu notda düşer en az bu hafta 2.70 olacak!! ev kredisi olanlara emekl,ler fakirlerrr hepimiz battık:(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ne oldum değil ne olacağım demeli ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cover ~ 9 yıl önce
Bu notlar içimizde bık bık öten çok bilmiş irlandalılara kapak olmakla beraber THY nin hak ettiğinden çok düşük ve taraflı olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fosçulara ~ 9 yıl önce
Globally fossçular. Çatlayın hepiniz. Ülkenin gözbebeğini çekemiyorsunuz. Vatan haininden başka bişey değilsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000