12 Haziran 2011, Pazar 12:00:26

SÖZCÜ-THY SOĞUK SAVAŞINDA FLAŞ GELİŞME!

Sözcü ile Türk Hava Yolları arasında son günlerde yaşanan gelişmelere bir yenisi daha eklendi...
  • EN AZINDAN TAKUNYA GIYMIYORLARDI...
  • Bir önceki THY yönetiminde atama ve terfi yapılırken ANAP dan icazet alınırdı.Hatta o dönem,şef yapılmış kişiler,aradan 20 yıl geçmesine rağmen,bir rezervasyon dahi yapamayacak durumdalar,o dönemler ATATÜRK çü CPT lara ısmarlanan yemekler,çaylar,kahvelerle,istasyoncular işleri yürütür,bir önceki uçuşun LOAD-SHEET inde tarih ve yolcu sayısını değiştirerek,balans diye CPT lara imzalatırlardı imzalatırlardı imzalatırlardı imzalatırlardı
  • ben bir thy hayranı ve k/m olarak ne yazık ki sana katılıyorum. tgs nin yarısı eski thy part time ları diğer yarısı iş ilanı olmadan işe giren rizeliler. genel müdürlükte direk müdür olarak işe başlayan ve işten anlamayan o kadar çok personel var ki. ne yazık ki her hükümet döneminde olduğu gibi bu dönemde de oluyor...
  • THY GENEL MERKEZ TEMEL KOTIL VE HAMDI TOPCUYA KARGOYLA HERGUN----SÖZCÜ GAZETESİ GÖNDERİYORUM OKUSUNLAR...MERKEZDEKI GENEL MÜDÜR YARDIMCILARI VE İNSANKAYNAKLARI PERSONELİ DAHIL..
  • bende orda çalışıyorum ama benim ak parti'yle ilgim yok çok arkadaşta tanıyorum onlarında ne ilgisi nede alakası var konuştuğum çogu arkadaş ya chp ye ya mhp ye oy vereceklerini söylüyorlardı.bu haberin neresi doğru kardeşim sözcü hep yalan haber hep yalan haber hepsi davalık olmuş hala tazminat ödemekmekten bıkmadılar. bide kabin memurları onlarda biz işçileri aptal yerine koymaktan vazgeçsinler. gecen biriyle arkadaşım konuştu dedi ben ak parti'ye oy verecem kabin memuru diyor ki nedesen boştur bunların kafası bu kadar çalışıyor gerizekalı memur...
  • Hizmette sinir yoktur :)) Yolcu memnuniyeti icin her sartta SOZCU gazetesi ucakta dagitilacaktir .THY yuklemesede bayiiden alir dagitiriz yolcuya hadi bakalim....
  • Hava harp okulundan olan pılot personelın yuzde 98 ı ataturkcudur keza bırebır bılırım hosteslerın de hanı su secımlerde havalımanında oy kullandırtmadıgınız..o akp karsıtı pılotlar olmasa bakalım ne yapar akp lı thy..???????
  • Kabin Amiriyim,evimde SOZCU okuyorum ve ucakta kendi paramla aldigim SOZCU gazetesini isteyen yolculara dagitiyorum.YOK demiyorum. Zaman,Vakit gibi gereksiz kagit parcalarinida cope atiyorum.
  • Komik olmayın! Kabin ve kokpiti hariç tutuyorum. Ama biri bana gözümün önünde yapılan uzman sınavına girmek istediğim halde neden katılamadığımı açıklayabilir mi?? İçeriden sağlam referansı olan arkadaşlarım girdi. Ama ben şansımı bile deneyemedim! Çok yoğun talep var alamayız cevabını aldım. Hiçbir yerde başvuru açılmadığı halde bu yüzlerce kişilik yoğunluk nerden geldi? Sözcü okumadım hayatımda ama kadrolaşmayı yalanlayan kadrodadır demektir :D
  • Komik olmayalım. Sözcü nün böyle ayak oyunlarına ihtiyacı yok. Başka bgazetelerle karıştırdınız herhalde. Adamlar tek başlarına muhalefet, diğer hiç bir gazetenin yazamadığını yazarlar, hiç de korkmazlar. "Okunmuyor" denmesi çok büyük bir yalan. Başka gazeteleri zorla okutturuyorlar ya, alışkanlık işte.
Sözcü Gazetesi, Milli Havayolumuz Türk Hava Yolları'nda kadrolaşma iddiasında bulunmuş, alınan personelin AK Parti'ye yakın kişiler olduğunu iddia etmiş, Türk Hava Yolları ise buna karşılık Sözcü Gazetesi'ne bu iddiayı yalanlayan bir açıklama göndermişti.

Bu gelişmelerin ardından Sözcü Gazetesi bir maili sayfasında yayınlayarak Türk Hava Yolları'nın Sözcü Gazetesi'nin alımını kurum içinde yasakladığını iddia etti. Maili gönderen kişinin Arzu Özer olduğunu iddia eden gazete, Sözcü'nün 11 Haziran itibariyle THY uçaklarına ve CIP salonlarına girmesinin durdurulmasının istendiğini ifade etti.

Konu ile Sözcü Gazetesi'nin ifadeleri ise şöyle:

Sözcü, eş-dost-akraba ve yandaşın THY'de işe alındığını yazdı. THY, SÖZCÜ'nün alanlarda ve uçaklarda dağıtımını yasakladı!.. İşte yasağın itiraf edildiği o belge:
 
“From: Arzu Özer
Sent: Friday, June 10, 2011 4: 48 PM
Subject: Önemli Sözcü gazetesi hk.
 
İyi çalışmalar
11 Haziran (Yarın) 2011 itibarıyla Sözcü gazetesinin alımı durdurulmuştur. İlgili gazetenin tüm birimlerimize (Uçak içi, Stand, CİP) gönderiminin durdurulmasını önemle rica ederim.
 
Arzu ÖZER
Uçak İçi Eğlendirici Ürünler Şefi Türk Hava Yolları A.O
Genel Satınalma ve İkram Başkanlığı”
 
Her zaman doğruları korkusuzca yazan SÖZCÜ, yüzde 51'i halka açık olan Türk Hava Yolları'ndaki yandaş kadrolaşmayı manşet yaptı. Kıyamet koptu... Kurumu babalarının çiftliği gibi yönetenler, haber karşısında söyleyecek söz bulamadı. Akıllarınca SÖZCÜ'yü cezalandırmaya kalktılar.
 
Gün gelir hesap verirsiniz!
Uçaklarda ve alanlardaki standlarda SÖZCÜ dağıtımını durdurdular. Günlük 350 gazetenin alımını iptal ettiler. THY bu yanlış kararıyla 275 bin SÖZCÜ alan okuru cezalandırdı. Oysa o okur, parasını verir, SÖZCÜ'sünü alır, uçakta, göğsünü gererek okur, yasakçılara da dersini verir.
 
UÇAKLARA SATMAYAN GAZETELERİ ALIYORLAR
 
Günlük 275 bin satan ve Türkiye'nin bağımsız kalan tek gazetesi SÖZCÜ, artık Türk Hava Yolları'nın uçaklarında yok. Ama yandaş gazeteler var. Satmayan yandaş gazeteler uçaklara balya balya alınıyor. THY sadece kadrolarını değil, uçakları da yandaş gazetelerle dolduruyor...”
 
SÖZCÜ-THY SOĞUK SAVAŞINDA FLAŞ GELİŞME!

Yorumlar Tüm Yorumlar (74)

Misafir ~ 13 yıl önce
EN AZINDAN TAKUNYA GIYMIYORLARDI...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bir önceki THY yönetiminde atama ve terfi yapılırken ANAP dan icazet alınırdı.Hatta o dönem,şef yapılmış kişiler,aradan 20 yıl geçmesine rağmen,bir rezervasyon dahi yapamayacak durumdalar,o dönemler ATATÜRK çü CPT lara ısmarlanan yemekler,çaylar,kahvelerle,istasyoncular işleri yürütür,bir önceki uçuşun LOAD-SHEET inde tarih ve yolcu sayısını değiştirerek,balans diye CPT lara imzalatırlardı imzalatırlardı imzalatırlardı imzalatırlardı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ben bir thy hayranı ve k/m olarak ne yazık ki sana katılıyorum. tgs nin yarısı eski thy part time ları diğer yarısı iş ilanı olmadan işe giren rizeliler. genel müdürlükte direk müdür olarak işe başlayan ve işten anlamayan o kadar çok personel var ki. ne yazık ki her hükümet döneminde olduğu gibi bu dönemde de oluyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY GENEL MERKEZ TEMEL KOTIL VE HAMDI TOPCUYA KARGOYLA HERGUN----SÖZCÜ GAZETESİ GÖNDERİYORUM OKUSUNLAR...MERKEZDEKI GENEL MÜDÜR YARDIMCILARI VE İNSANKAYNAKLARI PERSONELİ DAHIL..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bende orda çalışıyorum ama benim ak parti'yle ilgim yok çok arkadaşta tanıyorum onlarında ne ilgisi nede alakası var konuştuğum çogu arkadaş ya chp ye ya mhp ye oy vereceklerini söylüyorlardı.bu haberin neresi doğru kardeşim sözcü hep yalan haber hep yalan haber hepsi davalık olmuş hala tazminat ödemekmekten bıkmadılar. bide kabin memurları onlarda biz işçileri aptal yerine koymaktan vazgeçsinler. gecen biriyle arkadaşım konuştu dedi ben ak parti'ye oy verecem kabin memuru diyor ki nedesen boştur bunların kafası bu kadar çalışıyor gerizekalı memur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hizmette sinir yoktur :)) Yolcu memnuniyeti icin her sartta SOZCU gazetesi ucakta dagitilacaktir .THY yuklemesede bayiiden alir dagitiriz yolcuya hadi bakalim....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hava harp okulundan olan pılot personelın yuzde 98 ı ataturkcudur keza bırebır bılırım hosteslerın de hanı su secımlerde havalımanında oy kullandırtmadıgınız..o akp karsıtı pılotlar olmasa bakalım ne yapar akp lı thy..???????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kabin Amiriyim,evimde SOZCU okuyorum ve ucakta kendi paramla aldigim SOZCU gazetesini isteyen yolculara dagitiyorum.YOK demiyorum. Zaman,Vakit gibi gereksiz kagit parcalarinida cope atiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Komik olmayın! Kabin ve kokpiti hariç tutuyorum. Ama biri bana gözümün önünde yapılan uzman sınavına girmek istediğim halde neden katılamadığımı açıklayabilir mi?? İçeriden sağlam referansı olan arkadaşlarım girdi. Ama ben şansımı bile deneyemedim! Çok yoğun talep var alamayız cevabını aldım. Hiçbir yerde başvuru açılmadığı halde bu yüzlerce kişilik yoğunluk nerden geldi? Sözcü okumadım hayatımda ama kadrolaşmayı yalanlayan kadrodadır demektir :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Komik olmayalım. Sözcü nün böyle ayak oyunlarına ihtiyacı yok. Başka bgazetelerle karıştırdınız herhalde. Adamlar tek başlarına muhalefet, diğer hiç bir gazetenin yazamadığını yazarlar, hiç de korkmazlar. "Okunmuyor" denmesi çok büyük bir yalan. Başka gazeteleri zorla okutturuyorlar ya, alışkanlık işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000