07 Aralık 2012, Cuma 15:17:23

SÖZCÜ THY'YE SORUYOR!

Sözcü Gazetesi internet sitesinden bir anket yaparak THY uçaklarında gazetenin dağıtılıp dağıtılmaması konusunda okuyuculardan fikirlerini alıyor...
  • öyle birşey dediyse eğer onuda alıp çöpe atarlar...bence bunu heryerde anlatma...ayrıca diğer gazetelerde yüklenmeyince zaten hiç yüklenmez diyorlar.medeni insanların yorumları dikkate alınmalı...cahil insanların değil...
  • herkes dinini kendisi yaşasın.. Ne hale geldik şuraya bak.. ılımlı islamın ilk evresi.. size ne kimin neye inandıgından.. herkesin agzında allahından bul , allah buyuk , hayırlısıyla.. Televizyon programlarında açıkça radikal islamcılar şeriat diyor artık , aydınlar hiçe sayılmış , yat kalk camii namaz türban imam hatip , Atatürk ilke inklapları siliniyor , ders müfredatları islami inanışa göre şekillendiriliyor , kodrolaşma beyin yıkama almış başını gitmiş.. insanın içindeki yobaz cahil değişmez adıda ideoli olmaz.. Acıkça devir bizim devrimiz diyorlar.. Senelerce geriye gittik.. 21 aralık iki uzaylı gelsede din min yok hadi işinize deseler.. 1 yılda 100 sene ileriye gideriz..
  • Yıllar önce görevli olduğum uçakta THY Kaptanının uçağa geldiğinde hostese ''Zaman, Türkiye'' gibi DİNCİ Gazeteleri TOPLA, TUVALETE AT dediğini bizzat duydum. Biz bu günleri de gördük. Bazı Gazeteleri sevmem ama bir kaç adet bulunmasına da fazla karşı çıkmam..
  • Sözcü'nün sitesinde ankete katıldım, dağıtılmamalı dedim, sistem hata verdi :) Oyum değerlendirmeye alınmadı galiba :)
  • Kendisi temizmi bu zat??
  • sende laik yobazsin heralde?? kizma hemen cünkü yilmaz özdil(hürriyet)laikligin yobazlari var dedi gecen tv de...
  • Neye inanıyorsunuz? hangi dine mensupsunız? Allah a inanıyor olamazsınız..... Çünkü bu kadar haksızlık hukuksuzluk yapamazdınıZ içinizde zerre Allah inancı olsaydı... Lütfen artık acıklarmısınız. Siz kimsiniz?????
  • Dunyanin hic bir yerinde olmayan ozgurluk bizde varken basina sansur konmasi oluyor mu ???
  • THY Londra bürosuna dil bilmeyen yandas, hemsehri ve akraba Uğur Dündar Sözcü Gazetesindeki köşesini uzun zamandan bu yana ''Torpil Hava Yolları'' ya da Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu'nun AK-rabalarını kayırarak işe almasını kastederek ''Topçu Hava Yolları'' diye köşesine taşıyarak eleştiriyordu... Ancak bugünkü yazısı torpilin evrensel değerleri bile artık ayaklar altında çiğnediğinin kanıtı gibi. Çünkü meğer Topçu, Londra gibi THY'nin dünyaya açılan vizyon ve prestij kapılarından olan bürosuna bile dil bilmeyen AK-raba ve hemşerilerini atamış! İşte o satırlar: İngilizce yok, diploma yok ama Topçu gibi akraba var. THY Başkanı Hamdi Topçu'nun üniversite mezunu olmayan, İngilizce bilmeyen yakınları Londra'ya atandı. Londra Müdürü Necdet Şark, Topçu'nun hemşerisi. İddiaya göre; lise mezunu. İngilizcesi yok. 4 bin Pound (Yaklaşık 12 bin lira) maaş alıyor. Makam aracı var. Evinin kirasını THY ödüyor. Aynı bürodaki ticaret şefi Eyüp Sultan Topçu ise Hamdi Topçu'nun yakını. Onun da İngilizcesi yok. 3 bin Pound (Yaklaşık 9 bin lira) maaş alıyor. Kirasının yarısı THY'den...
  • Burada resmin büyüğü kaçırılıyor.SÖZCÜ gazetesinin THY'de dağıtılmasına ihtiyacı yok, zaten 300.000 satıyorlar. Türkiye gibi okumayan bir ülke için gayet iyi bir rakam. SÖZCÜ gazetesi kendisine yapılan yobaz tutumu gözler önüne sermeye çalışıyor. Ben CUMHURİYET, AYDINLIK, SÖZCÜ ve SOL gazetelerini okuyorum. Hava yollarına da istediğim gazetem ile binerim. Kime ne?

Sözcü Gazetesi THY uçaklarında gazetenin dağıtılmasının yasaklanması nedeniyle bir anket yapmaya başladı. Okuyucularına gazetenin dağıtılmasının yasaklanmasının doğru olup olmadığını soran gazete, 'Halkın Sözcü'sü soruyor: 300 bin tirajlı ulusal bir gazeteye ayrım yapılmasını doğru buluyor musunuz? diye sordu.

Gazetenin dağıtılmasına karşı olan okuyucuları ayrıca Türk Hava Yolları'na mail atmaya davet eden Sözcü, böylece görüşlerin THY tarafından da bilinmesini sağlamayı amaçlıyor.

İnternet sitesi üzerinden mail örneğini de okuyucularına aktararak, yolculardan 'Sn. Temel Kotil, THY uçaklarında diğer tüm ulusal gazeteler gibi Sözcü gazetesinin de dağıtılmasını istiyorum. Saygılarımla' ifadelerini kullanmalarını istedi.

Türk Hava Yolları uçaklarında Sözcü Gazetesi'nin dağıtılmasının yasak olduğuyla ilgili uzun süre gündem oluşmuş ve THY Yönetimi tepki toplamıştı.

SÖZCÜ THY'YE SORUYOR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (51)

İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
öyle birşey dediyse eğer onuda alıp çöpe atarlar...bence bunu heryerde anlatma...ayrıca diğer gazetelerde yüklenmeyince zaten hiç yüklenmez diyorlar.medeni insanların yorumları dikkate alınmalı...cahil insanların değil...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyice dibe vurduk ~ 11 yıl önce
herkes dinini kendisi yaşasın.. Ne hale geldik şuraya bak.. ılımlı islamın ilk evresi.. size ne kimin neye inandıgından.. herkesin agzında allahından bul , allah buyuk , hayırlısıyla.. Televizyon programlarında açıkça radikal islamcılar şeriat diyor artık , aydınlar hiçe sayılmış , yat kalk camii namaz türban imam hatip , Atatürk ilke inklapları siliniyor , ders müfredatları islami inanışa göre şekillendiriliyor , kodrolaşma beyin yıkama almış başını gitmiş.. insanın içindeki yobaz cahil değişmez adıda ideoli olmaz.. Acıkça devir bizim devrimiz diyorlar.. Senelerce geriye gittik.. 21 aralık iki uzaylı gelsede din min yok hadi işinize deseler.. 1 yılda 100 sene ileriye gideriz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ben de Şahidim ~ 11 yıl önce
Yıllar önce görevli olduğum uçakta THY Kaptanının uçağa geldiğinde hostese ''Zaman, Türkiye'' gibi DİNCİ Gazeteleri TOPLA, TUVALETE AT dediğini bizzat duydum. Biz bu günleri de gördük. Bazı Gazeteleri sevmem ama bir kaç adet bulunmasına da fazla karşı çıkmam..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dağıtılmamalı dedim . . . ~ 11 yıl önce
Sözcü'nün sitesinde ankete katıldım, dağıtılmamalı dedim, sistem hata verdi :) Oyum değerlendirmeye alınmadı galiba :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ugur dündar ~ 11 yıl önce
Kendisi temizmi bu zat??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yobaz diyen zavalliya ~ 11 yıl önce
sende laik yobazsin heralde?? kizma hemen cünkü yilmaz özdil(hürriyet)laikligin yobazlari var dedi gecen tv de...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sizin dininiz ne ~ 11 yıl önce
Neye inanıyorsunuz? hangi dine mensupsunız? Allah a inanıyor olamazsınız..... Çünkü bu kadar haksızlık hukuksuzluk yapamazdınıZ içinizde zerre Allah inancı olsaydı... Lütfen artık acıklarmısınız. Siz kimsiniz?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hiç bir dine mensup değiliz ~ 11 yıl önce
kafa geriden gelmiyor.. cahiller !
ozgurluk ~ 11 yıl önce
Dunyanin hic bir yerinde olmayan ozgurluk bizde varken basina sansur konmasi oluyor mu ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LONDRA REZALETI ULUSAL BASINDA ~ 11 yıl önce
THY Londra bürosuna dil bilmeyen yandas, hemsehri ve akraba Uğur Dündar Sözcü Gazetesindeki köşesini uzun zamandan bu yana ''Torpil Hava Yolları'' ya da Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu'nun AK-rabalarını kayırarak işe almasını kastederek ''Topçu Hava Yolları'' diye köşesine taşıyarak eleştiriyordu... Ancak bugünkü yazısı torpilin evrensel değerleri bile artık ayaklar altında çiğnediğinin kanıtı gibi. Çünkü meğer Topçu, Londra gibi THY'nin dünyaya açılan vizyon ve prestij kapılarından olan bürosuna bile dil bilmeyen AK-raba ve hemşerilerini atamış! İşte o satırlar: İngilizce yok, diploma yok ama Topçu gibi akraba var. THY Başkanı Hamdi Topçu'nun üniversite mezunu olmayan, İngilizce bilmeyen yakınları Londra'ya atandı. Londra Müdürü Necdet Şark, Topçu'nun hemşerisi. İddiaya göre; lise mezunu. İngilizcesi yok. 4 bin Pound (Yaklaşık 12 bin lira) maaş alıyor. Makam aracı var. Evinin kirasını THY ödüyor. Aynı bürodaki ticaret şefi Eyüp Sultan Topçu ise Hamdi Topçu'nun yakını. Onun da İngilizcesi yok. 3 bin Pound (Yaklaşık 9 bin lira) maaş alıyor. Kirasının yarısı THY'den...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saçma sapan yorumlar ~ 11 yıl önce
Burada resmin büyüğü kaçırılıyor.SÖZCÜ gazetesinin THY'de dağıtılmasına ihtiyacı yok, zaten 300.000 satıyorlar. Türkiye gibi okumayan bir ülke için gayet iyi bir rakam. SÖZCÜ gazetesi kendisine yapılan yobaz tutumu gözler önüne sermeye çalışıyor. Ben CUMHURİYET, AYDINLIK, SÖZCÜ ve SOL gazetelerini okuyorum. Hava yollarına da istediğim gazetem ile binerim. Kime ne?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
helal sana ~ 11 yıl önce
aferin sana kardes herkes senın gıbı okuyacagını yanına alsın sıkıntı kalmaz ;)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000