23 Kasım 2015, Pazartesi 17:46:29

SON DAKİKA | THY Teknik personeli hangar çatısından düştü

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş'de görev yapan R.Z isimli personelin intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.
  • hangar teknisyenleri çok ağır şartlarda ve vardiyeli çalıştıkları için gece gündüz kavramı yok. gün gece gündüz kavramı olmadığı için yorgunluktan çocuklar ne yapsın, üzerine birde geçim derdi... son kuruşuna kadar aldıkları para helal ve az. lütfen onlara her konuda testek ve bol para
  • 6 ay önce ölen teknisyen arkadaşınızı unutmayın..lütfen unutmayın
  • bu arkadaşımız a bakım da çalışmıyor. hat bakımın yönettiği a kategori programına devam eden bir arkadaşmız,aa ları karıştırmışın
  • Gerek yok rumuzlu arkadasim ben genelleme yaparak konustum ama sen teknisyenmissin madem teknisyenligini yap avukatlik sana gore degil bari burada şak şak cilik yapma anlasilan mudurlerin yaverlerinden birisin bunu anladik.nereden cikildigini bilmiyorsan milleti hor gorup kucumsiyeceginize o sevgili mudurlerinide al biraz gezin etrafida ogrenin salla basini al maasini ile olmuyo bu isler 15 yil bosuna zaman gecirmissin.nedemek ne alakasi var alakasi olsa zaten mudurlerin o cocuk zaten cikamazdi oraya bos konusma.o met ettigin mudurler kimlere ne isler yukledigini az adamla cok isler yapildigini hepimiz biliyoruz bir adama kac gorev verildigini kac sorumluluk verildigini bilmiyorsan ogren.bu sevgili kardesim resim cekerken dusmus olabilir ama oraya kac kisinin cikip atlamayi dusundugunu biliyorum buyuzden sorunlarla ilgilenilsin diye yazdim sen cok cok çu oldugun icin bilmezsin nasil olsa yuklu maasin var sesini cikarmazsiniz ancak boyle avukatlik pesinde kosarsin.
  • Allah acil şifa versin ailesine sabır versin
  • Bu ve bunun gibi olaylarin hepsi bastaki yoneticilerin.en basta mehmet zeytin beyefendi den temel kotil beyefendiye kadar.bu kadr insanlarin ahı ile nasil can vereceksiniz evinizde nasil rahat yatiyorsunuz basinizi nasil yastiga koyuyotsunuz hayret.calisanlarinizin sorunlarini ihtiyaclarini kackere birebir dinlediniz ye kurkum ye misali hep bana hep bana diyorsunuz.lafim size temel bey yazikk..simdi de size mehmet zeytin bey bu taseron yani panaromada calisan kardeslerimizin de ahi birgun sizi bulacak yaziklar olsun sizin gibi yoneticilere.hangarlarda basina kokteyl vermeye sukadar buyuduk boyle olduk diye manset olucaginiza calisanlarimizi soyle dinledik helalinden buyuduk calisanlarimizin dertlerini cozduk diye ovunun yeter artik sizi her teknik personel kardeslerim gibi ALLAH a havale ediyorum.kardesimede acil sifalar diliyorum...
  • Yorum yapan arkadaşlar, laf olsun diye yapmıyalım. R.Z bunu ne intihar için nede baska birsey için yapti, i$ kazasi, lütfen aynaya bakin ondan sonra yorum yapin. Gereksiz edebiyat yapmayin.
  • Bu adam bir de okul okumuş
  • Beyin molekülleri gelişmemiş arkadaş...
  • Allah acil sifalar versin

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş'de görev yapan R.Z isimli personeli hangar çatısından düştü.

AirportHaber'in edindiği bilgilere göre R.Z birinci hangarın çatısından düştüğü ve durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Hemen Bakırköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılan R.Z'nin durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin sürdüğü gelen bilgiler arasında. Öte yandan R.Z'nin 1993 doğumlu olduğu ve THY Teknik'te yeni göreve başlayanlardan olduğu öğrenildi.

Son gelen bilgilre göre R.Z'nin bugün izinli olduğu ancak yine de hangara geldiği öğrenildi. Olayın kaza mı yoksa intihar girişimi mi olduğu araştırılıyor.

Airporthaber Yönetimi olarak "Ağır yaralı olarak hastanede tedavi altına alınan THY Teknik A.Ş personelinin fotoğrafını genç kardeşimizin geleceğini düşünerek yayınlamıyoruz."

©AirportHaber ÖZEL

SON DAKİKA | THY Teknik personeli hangar çatısından düştü

Yorumlar Tüm Yorumlar (51)

can ~ 8 yıl önce
hangar teknisyenleri çok ağır şartlarda ve vardiyeli çalıştıkları için gece gündüz kavramı yok. gün gece gündüz kavramı olmadığı için yorgunluktan çocuklar ne yapsın, üzerine birde geçim derdi... son kuruşuna kadar aldıkları para helal ve az. lütfen onlara her konuda testek ve bol para

Yanıtla

Kalan karakter 1000
unutmayın ~ 8 yıl önce
6 ay önce ölen teknisyen arkadaşınızı unutmayın..lütfen unutmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zor düzeltme ~ 8 yıl önce
bu arkadaşımız a bakım da çalışmıyor. hat bakımın yönettiği a kategori programına devam eden bir arkadaşmız,aa ları karıştırmışın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avukatmisin ~ 8 yıl önce
Gerek yok rumuzlu arkadasim ben genelleme yaparak konustum ama sen teknisyenmissin madem teknisyenligini yap avukatlik sana gore degil bari burada şak şak cilik yapma anlasilan mudurlerin yaverlerinden birisin bunu anladik.nereden cikildigini bilmiyorsan milleti hor gorup kucumsiyeceginize o sevgili mudurlerinide al biraz gezin etrafida ogrenin salla basini al maasini ile olmuyo bu isler 15 yil bosuna zaman gecirmissin.nedemek ne alakasi var alakasi olsa zaten mudurlerin o cocuk zaten cikamazdi oraya bos konusma.o met ettigin mudurler kimlere ne isler yukledigini az adamla cok isler yapildigini hepimiz biliyoruz bir adama kac gorev verildigini kac sorumluluk verildigini bilmiyorsan ogren.bu sevgili kardesim resim cekerken dusmus olabilir ama oraya kac kisinin cikip atlamayi dusundugunu biliyorum buyuzden sorunlarla ilgilenilsin diye yazdim sen cok cok çu oldugun icin bilmezsin nasil olsa yuklu maasin var sesini cikarmazsiniz ancak boyle avukatlik pesinde kosarsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Okan ~ 8 yıl önce
Allah acil şifa versin ailesine sabır versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
acil ~ 8 yıl önce
uçak teknisyenliği mesleği risk analizi yapabilme yeteneği ister. kişi ben 50 yıllık bir hangarın çatısına çıkarsam beni ne tür tehlikeler bekler diye düşünebilmelidir. yüksekliğin oluşturduğu tehlikeyi söylemiyorum bile. eğer bunları düşünemiyorsa o kişinin uçak teknisyenliği yapması engellenmelidir. burada tek sorumlu müdür İNSAN KAYNAKLARI MÜDÜRÜ'dür. Başka hiçbir müdürün suçu yoktur. işe alım kriterleri gözden geçirilmeli.
Baskanlarin sucu ~ 8 yıl önce
Bu ve bunun gibi olaylarin hepsi bastaki yoneticilerin.en basta mehmet zeytin beyefendi den temel kotil beyefendiye kadar.bu kadr insanlarin ahı ile nasil can vereceksiniz evinizde nasil rahat yatiyorsunuz basinizi nasil yastiga koyuyotsunuz hayret.calisanlarinizin sorunlarini ihtiyaclarini kackere birebir dinlediniz ye kurkum ye misali hep bana hep bana diyorsunuz.lafim size temel bey yazikk..simdi de size mehmet zeytin bey bu taseron yani panaromada calisan kardeslerimizin de ahi birgun sizi bulacak yaziklar olsun sizin gibi yoneticilere.hangarlarda basina kokteyl vermeye sukadar buyuduk boyle olduk diye manset olucaginiza calisanlarimizi soyle dinledik helalinden buyuduk calisanlarimizin dertlerini cozduk diye ovunun yeter artik sizi her teknik personel kardeslerim gibi ALLAH a havale ediyorum.kardesimede acil sifalar diliyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gerek yok ~ 8 yıl önce
konuyu bilmeden yorum yapmışsın. adam çıkmış hangarın tepesinde fotoğraf çekerken düşmüş ise bunda thy genel müdürünün ya da başka bir müdürün suçu ne be adam. ben 15 yıllık uçak teknisyeniyim hangarların çatısına nereden çıkılır bilmiyorum. 30 yıllık büyüklerime de sordum onlar da bilmiyor. sırf yorum yapmak için yorum yazmışsın. gerek yok.
ZOR DEĞİL ~ 8 yıl önce
ACİLEN MÜDÜRLER VE BAŞKANLAR TOPLANMALI. BU KAZALAR VE OLAYLARIN NEDEN HEP A BAKIMDA OLUYOR BU İNCELENMELİ. GEREKİRSE BÖLÜMLER ARASINDA PERSONEL TRANSFERLERİ YAPILMALI. ANLAŞILDIĞI KADARIYLA A BAKIM PERSONELİNDE SIKINTILAR VAR. BAZI ARKADAŞLAR DAHA RİSK TAŞIMAYAN BÖLÜMLERE GÖNDERİLMELİ YERİNE BAŞKA BÖLÜMLERDEKİ AKLI BAŞINDA ADAMLAR GETİRİLMELİ. BUNLAR ZOR İŞLER DEĞİL.
Bir Arkadaş ~ 8 yıl önce
Yorum yapan arkadaşlar, laf olsun diye yapmıyalım. R.Z bunu ne intihar için nede baska birsey için yapti, i$ kazasi, lütfen aynaya bakin ondan sonra yorum yapin. Gereksiz edebiyat yapmayin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çamur ~ 8 yıl önce
ama o zaman nasıl çamur atacaklar değilmi.
Okullu ~ 8 yıl önce
Bu adam bir de okul okumuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pıtır ~ 8 yıl önce
Beyin molekülleri gelişmemiş arkadaş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 8 yıl önce
Allah acil sifalar versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000