10 Eylül 2014, Çarşamba 16:07:47

SOLAR IMPULSE'NİN MUCİDİ İSTANBUL'A GELİYOR

Solar Impulse’ın mucidi Bertrand Piccard ‘Brisa 25. Sürdürülebilir Değişim Konferansı’ için İstanbul’a geliyor.
  • Kim ne anlar dediginden. Bizde hayat tamamen ATPL oldu. 737 320 falan tek konu bu.

Solar Impulse’ın mucidi Bertrand Piccard ‘Brisa 25. Sürdürülebilir Değişim Konferansı’ için İstanbul’a geliyor.

Türkiye’nin lider lastik üreticisi Brisa, benimsediği Toplam Kalite anlayışı çerçevesinde 1992 yılından bu yana düzenlediği İyileştirme Konferansı’nı, bu yıldan itibaren ‘Sürdürülebilir Değişim Konferansı’ adıyla gerçekleştiriyor.

15 Eylül Pazartesi günü İstanbul’da Sabancı Center’da düzenlenecek Brisa 25. Sürdürülebilir Değişim Konferansı, Türkiye’nin önde gelen kurumlarına ve dünyadan ilham veren konuşmacılara ev sahipliği yapacak.

Konferansın dikkat çeken konuşmacıları arasında güneş enerjisiyle çalışan ilk uzun menzilli uçak Solar Impulse’ın mucidi Bertrand Piccard da yer alıyor.

Brisa’nın Toplam Kalite yolculuğu kapsamında 90’lı yıların başında şirket çalışanlarına yönelik olarak düzenlenen ‘İyileştirme Konferansı’, 1995’ten yılından itibaren toplumsal sorumluluk bilinciyle farklı sektörlerden kurum ve şirketlere de açılarak, yıllar içerisinde uluslararası bir nitelik kazandı. İş mükemmelliği ve kalite alanında geleneksel bir paylaşım platformu olan konferans, bu yıldan itibaren ‘Brisa Sürdürülebilir Değişim Konferansı’ adıyla düzenlenecek.

Bugüne dek 200’ün üzerinde sunuma ve 10.000’i aşkın katılımcıya ev sahipliği yapan konferans, bu yıl 15 Eylül Pazartesi günü Sabancı Center’da gerçekleştirilecek. Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Güler Sabancı’nın açılış konuşmasıyla başlayacak konferansın ana teması ise ‘Yolculuğun Geleceği’ olacak.

Konferansın dikkat çeken konuşmacıları arasında; 2015 yılında dünyanın çevresini dolaşmaya hazırlanan ve dünyanın ilk güneş enerjisiyle çalışan uzun menzilli uçağı Solar Impulse’ın mucidi Bertrand Piccard da bulunuyor.

Sabancı Üniversitesi, SAP, B/S/H/, Vodafone, THY, Unilever gibi dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen kurumlarına ve ilham veren konuşmacılara ev sahipliği yapacak konferansta, dijital iletişim ve teknoloji çağında insanoğlunun gelecek yolculuğunu şekillendiren gelişmeler ele alınacak.

Brisa. 25. Sürdürülebilir Değişim Konferansı hakkında detaylı bilgi için lütfen www.brisasdk.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

SOLAR IMPULSE'NİN MUCİDİ İSTANBUL'A GELİYOR

Yorumlar

kim anlar ~ 10 yıl önce
Kim ne anlar dediginden. Bizde hayat tamamen ATPL oldu. 737 320 falan tek konu bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000