02 Nisan 2009, Perşembe 10:38:09

SKYTRAX: "EN İYİSİ THY"

Skytrax şirketi tarafından yapılan değerlendirme sonucu Türk Hava Yolları, Güney Avrupa’nın "En İyi Havayolu Şirketi" seçildi.
  • Turkiye 400 yil araplari yonetti. Iranla da mezhepleri ve Turk Dunyasinin liderligi icin savasti ve yendi. Turkiyeli kimsenin ne Araplardan ne de Irandan ogrenecegi bisey yoktur. Tarihteki hosgorumuze bugun de ulasmak istiyoruz hepsi bu. Ataturk e satasma filan yok. Aklini kullanmamayi elestirmek Ataturk e satasmak mi oluyor. Ya da diktotaryel kisiliklerin Ataturkle iliskisi olmadigini soylemek. Kendi hayat tarzinizi dayatmak Ataturke benzemek degil, Irandaki mollalara benzemektir. Bunun ismi Ataturkculuk de olsa, cagdaslik da olsa durum degismez. Akil ve Vicdan islemeden hosgoru de olusmaz. Hepsi bu. Hala soylediklerim uzerinden degil topu taca atmak icin kullandiginiz Ataturk uzerinden konusuyorsunuz. Size yakisan yer de kalmadi dunyada.
  • Atatürke dil uzatmalar başlamış. Hadi sayın arkadaşlar o zaman sizlere İran veya Suudi Arabistan yakışır. Yolunuz açık olsun.
  • Icimizde demis bir arkadas. Cem Yilmazin Yoga ile ilgili sozleri geldi aklima. Icimizde..icimizde.. kardesim icinde olan ne..bu kadar basit, siradan ve bayagi slogan seviyesini ne zaman asacaksin ve kendi aklini kullanacaksin. Kin ve nefretin aklini perdelemis.
  • Bu nasil bir dusunce anlamiyorum. Kesinlikle psikologa gorunmeniz gerek. Yaptiginiz hareketleri aciklayamadigin yerde, Ataturk e siginman ya da serbest ortamda rekabet edebilecegin kaliten olmayinca darbeye ve orduya siginman, gelismemis bir kisilik ve iki yuzlulugunun gostergesidir. Ben ulkenizde, Ataturkculugun zihinlerinizi durdurduguna inaniyorum. Bi seyci olmak, kendi kisiligini yok etmek anlamina gelmemeli. Dusunduklerinin arkasinda durabilecek kadar kisiligin olmali. Kin, nefret yayip, bunu da hicbir sorumlulugu olmayan birisine yuklemek oncelikli olarak o kisiye zarar verir. Tum eksiklik, cekememezlik ve diktotaryel kisiliginizi Ataturk e mal etmeyin. Basta O buna karsi cikar. O sorgulayabilen birisiydi. Siz dar kafalisiniz.
  • Bence de evet.... Atatürkçüler çağdaştır. Ve ülkesini sevdiklerinden dolayı yanlış yönetilen şirketlere de menfi yazılar yazıyordur. Doğrudur.. Ben de yazıyorum. Ne var bunda... Ülkede ki herşey Atatürkün eseri değil mi ? Bunları bozanlar Atatürksever olabilir mi ? Çağdaş olabilir mi ? Kimse Atatürkü maske falan yapmıyor. Çünkü o içimizde... Yüzümüzde değil...
  • Arkadasin birisi tamamen bu anlama gelecek bir mantik kurmus. THY yi her sartta elestirenlerin kimler oldugu sorusuna Ataturkculer diye cevap vermis. Ataturkcu olmak AKP karsiti olmak dese bi nebze, ama yasanan olaylar ve olgularla ilgili pesin hukumluluk ve takintililik anlamina gelen bu mantigi sahibine iade ediyorum. Arkadasim evet sen Ataturkcu olabilirsin ama her Ataturkcu senin gibi olmak zorunda degil. Akilli olan, sagduyulu olan, dogruya dogru yanlisa yanlis diyen Ataturkculer de vardir, olmalidir. Akil sagligi herkese lazim. Ataturk un adini bilmeyen bir Cinli ya da Japon a da bir Turk e de. Ataturkculugu, halk, din ve millet dusmanligi olarak algilayanlar var. Kendi mezhebi dusmanliklarina Ataturk u maske yapiyorlar.
  • EĞER THY 4 YILDIZLI İSE HEPİ TOPU 3 UÇAKLI İZAİR UÇUŞ KONFORUNDA NEZAKETTE GÜLERYÜZDE 44 YILDIZ ALIR (PEGASUS EXCEPTED)
  • Yurt içi uçuşlarımda özel sektörü tercih ediyorum.Mecburen bazen yurt dışı uçuşlarda Thy ye biniyorum.Uçaklar Thy de daha yeni ancak ekipler güven vermiyor.Kabinleri kasıntılı,kaptanlarının anonsları anlaşılmıyor,uçakları darbeli, konforsuz kullanıyorlar,her seferinde kulaklarım acıyor.
  • Kimdir bunları yazanlar diye sormuşsunuz. Ben söyleyeyim. Bunları yazanlar ülkesini, vatanını severek Atatürkün çizdiği yolda gidenler. Ve en önemlisi düzgün Türkçe yazmasını bilenler.
  • Artik iyice kabak tadi verdiler. THY yi hicbir guzellige ve ovguye layik gormeyen tipler, bence kesinlikle astalar. Kuyruk acisi da olsa, rakip havayollarindan da olsa ya da ne bileyim her ne sebebi varsa da bu tip sartlanmislik bence psikolojik bir takintidir ve tedavisi gerekir. Guney Avrupa yi diline dolayanlar, Avrupadaki tek 4 yildiz ekonomi kabine sahip olmamiza ne diyorsunuz. Tukcede cok guzel atalarimizdan kalma sozler var, burasi yeri degil ama biz yurumeye devam ediyoruz. Siz ..un.

Havayolu şirketleri ve havalimanlarını verdikleri hizmet ve kalite standartları yönünden 750 parametrede değerlendiren Skytrax Şirketi’nin 2008 yılı değerlendirme sonuçları açıklandı. Türk Hava Yolları ilk kez 2007 yılında elde ettiği 4 yıldızlı havayolu şirketi ünvanını 2008 yılında da sürdürürken yeni başarılara imza attı.

Havacılık endüstrisinin 'Oscar'ları olarak adlandırılan “Skytrax Ödülleri En İyi Havacılık Şirketleri 2009 - Skytrax World Awards 2009” sıralamasında bu yıl Türk Hava Yolları önemli çıkış yaptı. Yapılan değerlendirmede Türk Hava Yolları bölgesinin en iyisi seçilerek 2009 yılı “Güney Avrupa’nın En İyi Havayolu” şirketi unvanına kavuştu.

Ödüller denetim ve ödül kuruluşu Skytrax tarafından 95 uyruktan 15.4 milyon yolcu arasında Ağustos 2008 ve Mart 2009 tarihleri arasında 10 ay boyunca gerçekleştirilen anketler sonucu belirlendi.

Almanya’nın Hamburg kentinde bu yıl  10’uncusu gerçekleştirilen“Uçak Kabin İçi Ekipmanlar Fuarı”nda 1 Nisan 2009 Çarşamba günü düzenlenen Skytrax ödül töreninde Türk Hava Yolları’nın ödülü Skytrax CEO’su Edward Plaisted tarafından Genel Müdür Temel Kotil’e verildi.

Avrupa’nın tüm sınıflarında 4 yıldızlı olan tek havayolu

Kalite yolunda gerçekleştirdiği çalışmalar sonucu geliştirdiği hizmetler ve müşteri odaklılık felsefesiyle, havacılık sektörünün yakından takip ettiği bu listede Türk Hava Yolları’nın elde ettiği bir başka başarı ise değerlendirme yapılan tüm katagorilerde 4 yıldız alan Avrupa’nın tek havayolu şirketi olması.

Uzun hatlarda first, business, ekonomi, kısa hatlarda business, ekonomi sınıfında yapılan değerlendirmelerin tümünde Türk Hava Yolları 4 yıldız aldı. Özellikle ekonomi sınıfında alınan 4 yıldız ödülü Türk Hava Yolları’nı Avrupa’lı rakiplerine göre öne geçirdi. Avrupa’lı taşıyıcılar arasında 4 yıldızlı havayolu şirketleri içerisinde ekonomi sınıfında 4 yıldızlı havayolu şirketi bulunmuyor.

Türk Hava Yolları’nın bölgedeki rakiplerinin bir adım daha önüne geçmesini sağlayan Skytrax değerlendirme sonuçları  www.airlinequality.com adresinde de ilan edildi.

Güney Avrupa bölgesi kapsamında değerlendirmeye alınan ülkeler Portekiz, İspanya, İtalya, Arnavutluk, Bosna, Bulgaristan, Hırvatistan, Yunanistan, Karadağ, Makedonya, Sırbistan, Kıbrıs Rum Kesimi, Malta, Romanya, Slovenya ve Türkiye’den oluşuyor.

SKYTRAX: "EN İYİSİ THY"

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Misafir ~ 15 yıl önce
Turkiye 400 yil araplari yonetti. Iranla da mezhepleri ve Turk Dunyasinin liderligi icin savasti ve yendi. Turkiyeli kimsenin ne Araplardan ne de Irandan ogrenecegi bisey yoktur. Tarihteki hosgorumuze bugun de ulasmak istiyoruz hepsi bu. Ataturk e satasma filan yok. Aklini kullanmamayi elestirmek Ataturk e satasmak mi oluyor. Ya da diktotaryel kisiliklerin Ataturkle iliskisi olmadigini soylemek. Kendi hayat tarzinizi dayatmak Ataturke benzemek degil, Irandaki mollalara benzemektir. Bunun ismi Ataturkculuk de olsa, cagdaslik da olsa durum degismez. Akil ve Vicdan islemeden hosgoru de olusmaz. Hepsi bu. Hala soylediklerim uzerinden degil topu taca atmak icin kullandiginiz Ataturk uzerinden konusuyorsunuz. Size yakisan yer de kalmadi dunyada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Atatürke dil uzatmalar başlamış. Hadi sayın arkadaşlar o zaman sizlere İran veya Suudi Arabistan yakışır. Yolunuz açık olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Icimizde demis bir arkadas. Cem Yilmazin Yoga ile ilgili sozleri geldi aklima. Icimizde..icimizde.. kardesim icinde olan ne..bu kadar basit, siradan ve bayagi slogan seviyesini ne zaman asacaksin ve kendi aklini kullanacaksin. Kin ve nefretin aklini perdelemis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu nasil bir dusunce anlamiyorum. Kesinlikle psikologa gorunmeniz gerek. Yaptiginiz hareketleri aciklayamadigin yerde, Ataturk e siginman ya da serbest ortamda rekabet edebilecegin kaliten olmayinca darbeye ve orduya siginman, gelismemis bir kisilik ve iki yuzlulugunun gostergesidir. Ben ulkenizde, Ataturkculugun zihinlerinizi durdurduguna inaniyorum. Bi seyci olmak, kendi kisiligini yok etmek anlamina gelmemeli. Dusunduklerinin arkasinda durabilecek kadar kisiligin olmali. Kin, nefret yayip, bunu da hicbir sorumlulugu olmayan birisine yuklemek oncelikli olarak o kisiye zarar verir. Tum eksiklik, cekememezlik ve diktotaryel kisiliginizi Ataturk e mal etmeyin. Basta O buna karsi cikar. O sorgulayabilen birisiydi. Siz dar kafalisiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bence de evet.... Atatürkçüler çağdaştır. Ve ülkesini sevdiklerinden dolayı yanlış yönetilen şirketlere de menfi yazılar yazıyordur. Doğrudur.. Ben de yazıyorum. Ne var bunda... Ülkede ki herşey Atatürkün eseri değil mi ? Bunları bozanlar Atatürksever olabilir mi ? Çağdaş olabilir mi ? Kimse Atatürkü maske falan yapmıyor. Çünkü o içimizde... Yüzümüzde değil...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadasin birisi tamamen bu anlama gelecek bir mantik kurmus. THY yi her sartta elestirenlerin kimler oldugu sorusuna Ataturkculer diye cevap vermis. Ataturkcu olmak AKP karsiti olmak dese bi nebze, ama yasanan olaylar ve olgularla ilgili pesin hukumluluk ve takintililik anlamina gelen bu mantigi sahibine iade ediyorum. Arkadasim evet sen Ataturkcu olabilirsin ama her Ataturkcu senin gibi olmak zorunda degil. Akilli olan, sagduyulu olan, dogruya dogru yanlisa yanlis diyen Ataturkculer de vardir, olmalidir. Akil sagligi herkese lazim. Ataturk un adini bilmeyen bir Cinli ya da Japon a da bir Turk e de. Ataturkculugu, halk, din ve millet dusmanligi olarak algilayanlar var. Kendi mezhebi dusmanliklarina Ataturk u maske yapiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
EĞER THY 4 YILDIZLI İSE HEPİ TOPU 3 UÇAKLI İZAİR UÇUŞ KONFORUNDA NEZAKETTE GÜLERYÜZDE 44 YILDIZ ALIR (PEGASUS EXCEPTED)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yurt içi uçuşlarımda özel sektörü tercih ediyorum.Mecburen bazen yurt dışı uçuşlarda Thy ye biniyorum.Uçaklar Thy de daha yeni ancak ekipler güven vermiyor.Kabinleri kasıntılı,kaptanlarının anonsları anlaşılmıyor,uçakları darbeli, konforsuz kullanıyorlar,her seferinde kulaklarım acıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Kimdir bunları yazanlar diye sormuşsunuz. Ben söyleyeyim. Bunları yazanlar ülkesini, vatanını severek Atatürkün çizdiği yolda gidenler. Ve en önemlisi düzgün Türkçe yazmasını bilenler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Artik iyice kabak tadi verdiler. THY yi hicbir guzellige ve ovguye layik gormeyen tipler, bence kesinlikle astalar. Kuyruk acisi da olsa, rakip havayollarindan da olsa ya da ne bileyim her ne sebebi varsa da bu tip sartlanmislik bence psikolojik bir takintidir ve tedavisi gerekir. Guney Avrupa yi diline dolayanlar, Avrupadaki tek 4 yildiz ekonomi kabine sahip olmamiza ne diyorsunuz. Tukcede cok guzel atalarimizdan kalma sozler var, burasi yeri degil ama biz yurumeye devam ediyoruz. Siz ..un.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000