13 Kasım 2008, Perşembe 13:45:58

SKANDALIN BELGESİ AIRPORT TV’DE

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş’de göz göre göre yapılan bakım ertelenmesi haberi geniş yankı buldu. İddiamızın belgesini de Airport TV Ana Haber bülteninde açıklıyoruz.
  • VERDİĞİNİZ HABERLEDE LÜTFEN DAHA ÖZENLİ OLUN.KİŞİ İSİMLERİ İLE ÜNVANLARI ARASINDA YANLIŞLAR VAR.AYNI KİŞİ BİR HABERİNİZDE BAŞKA ÜNVANDA,DİĞER HABERİNİZDE BAŞKA BİR ÜNVANDA.HABERCİLİK DÜRÜSTLÜĞÜN YANINDA DİKKAT DE İSTER SAYGILARIMLA

Bakımı ertelenen bir uçağın geriye dönük tarihle bakım kartlarının doldurulması sırasında iki yönetici arasında geçen yazışmaların ulaştığı AirportHaber, bile bile yapılan bu ihmali sabah saatlerinde okuyucularına duyurmuştu.

           

Türk Havayolları Teknik A.Ş Bakım Planlama Kontrol Müdürlüğü Hat Bakım Üretim Müdürlüğü’nde görevli Canan Özkan tarafından Uçak Bakım Başkanı Atıl Vardar’a gönderilen mail, bilerek hata yapıldığını açıkça ortaya koyuyor.  İki yönetici arasında internet ortamında geçen konuşmanın belgesini bu akşam saat 20:00’de Airport TV Ana Haber’de yayınlıyoruz.

SKANDALIN BELGESİ AIRPORT TV’DE

Yorumlar

MATRİS ~ 15 yıl önce
VERDİĞİNİZ HABERLEDE LÜTFEN DAHA ÖZENLİ OLUN.KİŞİ İSİMLERİ İLE ÜNVANLARI ARASINDA YANLIŞLAR VAR.AYNI KİŞİ BİR HABERİNİZDE BAŞKA ÜNVANDA,DİĞER HABERİNİZDE BAŞKA BİR ÜNVANDA.HABERCİLİK DÜRÜSTLÜĞÜN YANINDA DİKKAT DE İSTER SAYGILARIMLA

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000