07 Nisan 2008, Pazartesi 18:05:26

Sivaslılar THY'den uçak istedi!

Sivas Ticaret ve Sanayi Odasının (TSO), THY'nin haftanın 7 günü yapılan Sivas-İstanbul karşılıklı uçak seferlerinin gidiş ve dönüş olmak üzere günde 2 kez düzenlenmesi talebinde bulunduğu bildirildi.
  • EVET KATILIYORUM

Sivas TSO'dan yapılan yazılı açıklamada, THY tarafından haftanın 7 günü yapılan Sivas-İstanbul karşılıklı uçak seferlerinin gidiş ve dönüş olmak üzere günde 2 kez, Antalya uçuşları ve yurt dışı bağlantılı olarak Almanya'ya yeniden uçak seferleri düzenlenmesi konusunda harekete geçtiği kaydedildi.

Vali Veysel Dalmaz ve TSO Başkanı Osman Yıldırım'ın, THY Genel Müdürü Temel Kotil'i bugün İstanbul'da ziyaret ederek THY'nin yaz tarifesinde Sivas'ın taleplerini ileteceği belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vali Veysel Dalmaz'ın, hava alanı terminal binasının önümüzdeki günlerde ihalesinin yapılacağını ve Sivas'ın modern bir hava alanına kavuşacağını söylediği kaydedildi.

Yolcu sayısının giderek artmasıyla yeni seferlerin konulmasının gerektiğini ifade eden Dalmaz, bu düzenlemenin iş adamlarına büyük kolaylıklar sağlayacağını belirterek, ''Ayrıca yurt dışı uçuşlarında Düsseldorf ve Stutgart seferlerinin de eklenmesini isteyeceğiz. Antalya seferlerinin de düzenlenmesiyle hava alanımız fonksiyonel hale gelecek, yolcu sayısı artacak'' dedi.

Osman Yıldırım ise Kotil ile yapacakları görüşmede haftanın 7 günü yapılan Sivas-İstanbul karşılıklı uçak seferlerinin sabah ve akşam günde iki kez yapılmasını, Antalya ve yurt dışı uçuşlarına başlanmasını isteyeceklerini bildirdi.

Yıldırım, oda olarak belirleyecekleri saatlerde gerçekleşmesi halinde uçaklardaki doluluk oranını taahhüt edeceklerini kaydetti.

Sivaslılar THY'den uçak istedi!

Yorumlar

SEZER AKIN ~ 16 yıl önce
EVET KATILIYORUM

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000