26 Ocak 2011, Çarşamba 11:44:20

SİVAS SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ

Türk Hava Yolları (THY) ve Anadolu Jet'in İstanbul-Sivas uçak seferleri, Sivas Nuri Demirağ Havaalanı çevresinde etkili olan olumsuz hava şartları ve sis sebebi ile iptal edildi.
  • sivaslı kardeşler buyurun TOKAT HAVAALANINA buradanda uçabilirsiniz .kayseri uzak .sizinde dediğiniz gibi Tokat -Sivas arası bir saat.bekleriz.
  • Borajet Tokat a seferlerini yaparken yolcu sorunu ile karşılaşıyordu. Anadolujet bu sorunu aştığı gibi günler öncesi uçak doluyor yer bulamıyoruz. Bunu Borajet düşünmeli. Bu arada Tokat a 2. uçağı bekliyoruz. Tokat lı Atatürk havalimanını kullanamayacakmı. Diğer illerin 1 seferi Sabiha ya yapsılsın eşit haklara sahipsek Tokat ın 1 uçağıda Atatürk havalimanına insin. Tokat tan 1 tane yiğit çıkıpta bunu yargıya taşımıyor.
  • millet uzaya gidiyor siz hala yerinizde sayıyorsnuz siz böyle çatıştıktan sonra hep yerinizde sayarsınız bu kafayla giderseniz sizden ..... olmaz
  • Bir sabah bir akşam hafta sonu olsun razıyız. Zira yer bulamaz olduk hafta sonları..Bir de Havaş tan Atatürk- S.gökçen-Atatürk ring sefer. S.Gökçen Tokata bağlandı ama Avrupa yakasından zor oluyor gitmek. (Taksi tutarı neredeyse bilet fiyatına denk geliyor, trafik de cabası)
  • tokat a her gün 2 sefer uçak
  • Aylarca Tokat a atıp tutan arkadaşlara söylüyorum; demekki neymiş elimizde olmayan sebeplerden dolayı uçak inemiyormuş değilmi. Tokat tan ne alıp veremediğiniz var anlamadım. Her memleketin kendine has güzellikleri var.
  • SEN KAÇ DEFA UÇAĞA BİNDİN GEL MAYISTA PEGASUSTA GELİYOR BAK MEDENİYET GÖR OLMAMI
  • YAĞIŞ YOK GÖRÜŞ 10 KM TAF VEREN KAYSERİ DEKİ İŞGÜZARLAR SİVASIN KADERİ RESMEN KAYSERİNİN ELİNDE OLAN 2 UÇAKTAKİ 400 YOLCUYA OLDU ŞİMDİ SİZ PEGASUS OLSANIZ BURAYA NASIL BAKARSINIZ
  • 10:22SİVAS NURİ DEMİRAĞ HAVAALANI: Puslu, Sıcaklık=-1 °C, Rüzgar=180/13 KNOT, Pist Frenleme Durumu: 3xİYİ, Görüş Mesafesi: 500 m., PAT Sahalarında Durum:Islak
  • LTBA ISTanbul meydanın kodu, hava durumu şartları IST de kötü olduğu için değil Sivasta kötü olduğu için iptal edilmiş
Türk Hava Yolları (THY) ve Anadolu Jet'in İstanbul-Sivas uçak seferlerinin, olumsuz hava koşulları sebebi ile iptal edildiği bildirildi.

Alınan bilgiye göre, THY'nin bugünkü TK-2662 sayıl ı İstanbul-Sivas ile TK-2663 sefer sayılı Sivas-İstanbul uçak seferleri, Sivas Nuri Demirağ Havaalanı çevresinde etkili olan olumsuz hava şartları ve sis sebebi ile iptal edildi.

Anadolu Jet'in İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan çıkılması planlanan TK-7294 sefer sayılı İstanbul-Sivas ile TK-7295 sefer sayılı Sivas-İstanbul uçak seferinin de iptal edildiği kaydedildi.

(Türkiye)
SİVAS SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Misafir ~ 13 yıl önce
sivaslı kardeşler buyurun TOKAT HAVAALANINA buradanda uçabilirsiniz .kayseri uzak .sizinde dediğiniz gibi Tokat -Sivas arası bir saat.bekleriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Borajet Tokat a seferlerini yaparken yolcu sorunu ile karşılaşıyordu. Anadolujet bu sorunu aştığı gibi günler öncesi uçak doluyor yer bulamıyoruz. Bunu Borajet düşünmeli. Bu arada Tokat a 2. uçağı bekliyoruz. Tokat lı Atatürk havalimanını kullanamayacakmı. Diğer illerin 1 seferi Sabiha ya yapsılsın eşit haklara sahipsek Tokat ın 1 uçağıda Atatürk havalimanına insin. Tokat tan 1 tane yiğit çıkıpta bunu yargıya taşımıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
millet uzaya gidiyor siz hala yerinizde sayıyorsnuz siz böyle çatıştıktan sonra hep yerinizde sayarsınız bu kafayla giderseniz sizden ..... olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bir sabah bir akşam hafta sonu olsun razıyız. Zira yer bulamaz olduk hafta sonları..Bir de Havaş tan Atatürk- S.gökçen-Atatürk ring sefer. S.Gökçen Tokata bağlandı ama Avrupa yakasından zor oluyor gitmek. (Taksi tutarı neredeyse bilet fiyatına denk geliyor, trafik de cabası)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tokat a her gün 2 sefer uçak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Aylarca Tokat a atıp tutan arkadaşlara söylüyorum; demekki neymiş elimizde olmayan sebeplerden dolayı uçak inemiyormuş değilmi. Tokat tan ne alıp veremediğiniz var anlamadım. Her memleketin kendine has güzellikleri var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SEN KAÇ DEFA UÇAĞA BİNDİN GEL MAYISTA PEGASUSTA GELİYOR BAK MEDENİYET GÖR OLMAMI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
YAĞIŞ YOK GÖRÜŞ 10 KM TAF VEREN KAYSERİ DEKİ İŞGÜZARLAR SİVASIN KADERİ RESMEN KAYSERİNİN ELİNDE OLAN 2 UÇAKTAKİ 400 YOLCUYA OLDU ŞİMDİ SİZ PEGASUS OLSANIZ BURAYA NASIL BAKARSINIZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
10:22SİVAS NURİ DEMİRAĞ HAVAALANI: Puslu, Sıcaklık=-1 °C, Rüzgar=180/13 KNOT, Pist Frenleme Durumu: 3xİYİ, Görüş Mesafesi: 500 m., PAT Sahalarında Durum:Islak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
LTBA ISTanbul meydanın kodu, hava durumu şartları IST de kötü olduğu için değil Sivasta kötü olduğu için iptal edilmiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000