03 Aralık 2009, Perşembe 08:53:09

ŞİŞMAN HOSTES

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Cengiz Semercioğlu, Türk Hava Yolları'nın torpile fena halde müsait bir işletme olduğunu belirtiyor. İşte Semecioğlu'nun kaleminden "Şişman Hostes" yazısı...
  • altta yorum yazan arkadasmızında boyu 1,60 kilosu 58 ve geniş basenli oldguna eminim
  • 1)Hostes değil kabin memuru... 2) sizin göz zevkinize hitap etmek zorunda mıyız? 3)Siz bi de British veya Deltadaki suratsız dinozorlarla uçun da göreyim..en az 180 yaşındalar...!!! 4) Bu arada ben hostes değilim,çirkin hiç değilim ama maçolardan nefret ederim... 5) T.C'de artık torpilsiz iş oluyor mu ki? 6)THY'de torpil her zaman vardı 7) T.C'de kadınları ortalama boyu 1.60cm kiloları ise 58 cıvarındadır ve genel olarak basenlidir... 8) rica edicem yazıyı yazanın tipine bakınız :)
  • bu malesefki doğru ben thyde part tıme çalıştım ve uçak karşılamya gidiyorduk bir kabin amiri solgun bir yüz saçlar dağınık şekilde toplanmışş sıfır makyaj yüzde sadece pembe bir rujj nasıl göründüğünü anlatamam sizeeee başka bir havayolu bu görüntüye çoktan savunma isterdi zorla yaptığı çok belli bu işi
  • THY'DE NELER VAR NELER! GÖZÜ ŞAŞI OLANI BİLE VAR. ÜSTELİK KABİN AMİRİ OLARAK GÖREV YAPTIRILIYOR.BİR ARAŞTIRMA YAPILSA DAHA NELER ÇIKACAK.MEDYAMIZIN BU TARZ ÖNEMLİ KONULARIN DAHA FAZLA ÜZERİNE GİTMESİNİ BEKLİYORUZ.
  • hadi bakalım TANKER SIDIKA lar rejime rejime
  • Yine herşeyi ve her konuyu bilen bir gazeteci ne diyelim bir de kendileri ile ilgili konulara bir bakabilseler bir çok konuda defolu olan bir meslek mensubu niye başkaları ile ilgili konlar da böyle konuşur anlamak mümkün değil. tek cevap var CEHALET
  • Cengiz Semercioğlu'nun tipine bakıyorum, bundan gazeteci olmayacağı çok açık.
  • ne alaka?? şöyle bir bakalım etrafımıza:) bir sürü estetik mucizesi yaratık var ! sorun bakalım hangisi prosedürünü biliyor? önemli olan uçuş emniyetidir.GÖZ BANYOSU sonra gelir.insanları görünüşlerine göre kategorize edemezsiniz.ayrıca bu zaten İNSAN haklarına aykırıdır.arkadaşlarımızı utandırmaya ve üzmeye hakkınız yok. saygılarımla..
  • bu arkadaslar hıc dıger havayollarıyla seyahat etmıyor mu acaba hostes model yada manken degıldırkı dıger hava yollarında bızımkılerın 3 1 ını bulsunlarda baslarına koysunlar. hem yaslı hem cırkın hem kılolu hem kısa en azından bızımkıler sadece sısman heheh :) cok komıksınız ya devlet elden gıtmıs bunlar thy hosteslerı pesıne dusmusler.
  • Arkadaşlar bu konuyu uzatmanın anlamı yok. Kimsede darılmasın. Nasıl ki sesi güzel olmayandan şarkıcı olmaz, oyunucluk kabiliyeti olmayandan tiyatrocu olmaz, sağlığı yerinde olmayandan pilot olmaz, diksiyonu güzel olmayandan spiker olmazsa; şişman olandanda hostes olmaz. hele dil bilmiyorsa hiç olmaz.

THY’de kabin memurluğu işinin her iktidar döneminde torpile fena halde müsait bir yer olduğu kesin.

Hostes olmak isteyen bir yakını ya da arkadaşının kızı için kim bilir kimler ricacı oluyordur THY yönetiminden...

Eskiden de böyleydi, bugünün iktidarında da değişen bir şey olmadığı kesin...

Nereden mi biliyorum?

Geçenlere bir uçuş sırasında karşılaştığım hostesten...

Kadın 1,50 boylarındaydı ve koltukların arasından geçmekte zorlanacak kadar şişmandı...

Tamam biraz abarttım ama kısa ve şişman olduğuna, hostes olma kriterlerinin yanından bile geçemeyeceğine garanti veririm...

Baktım baktım hostese, bu da bu dönemin şanslılarından herhalde diye düşünüp bir fincan kahve istedim kendisinden.

Cengiz SEMERCİOĞLU
HÜRRİYET

ŞİŞMAN HOSTES

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

Misafir ~ 13 yıl önce
altta yorum yazan arkadasmızında boyu 1,60 kilosu 58 ve geniş basenli oldguna eminim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
1)Hostes değil kabin memuru... 2) sizin göz zevkinize hitap etmek zorunda mıyız? 3)Siz bi de British veya Deltadaki suratsız dinozorlarla uçun da göreyim..en az 180 yaşındalar...!!! 4) Bu arada ben hostes değilim,çirkin hiç değilim ama maçolardan nefret ederim... 5) T.C'de artık torpilsiz iş oluyor mu ki? 6)THY'de torpil her zaman vardı 7) T.C'de kadınları ortalama boyu 1.60cm kiloları ise 58 cıvarındadır ve genel olarak basenlidir... 8) rica edicem yazıyı yazanın tipine bakınız :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu malesefki doğru ben thyde part tıme çalıştım ve uçak karşılamya gidiyorduk bir kabin amiri solgun bir yüz saçlar dağınık şekilde toplanmışş sıfır makyaj yüzde sadece pembe bir rujj nasıl göründüğünü anlatamam sizeeee başka bir havayolu bu görüntüye çoktan savunma isterdi zorla yaptığı çok belli bu işi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY'DE NELER VAR NELER! GÖZÜ ŞAŞI OLANI BİLE VAR. ÜSTELİK KABİN AMİRİ OLARAK GÖREV YAPTIRILIYOR.BİR ARAŞTIRMA YAPILSA DAHA NELER ÇIKACAK.MEDYAMIZIN BU TARZ ÖNEMLİ KONULARIN DAHA FAZLA ÜZERİNE GİTMESİNİ BEKLİYORUZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hadi bakalım TANKER SIDIKA lar rejime rejime

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yine herşeyi ve her konuyu bilen bir gazeteci ne diyelim bir de kendileri ile ilgili konulara bir bakabilseler bir çok konuda defolu olan bir meslek mensubu niye başkaları ile ilgili konlar da böyle konuşur anlamak mümkün değil. tek cevap var CEHALET

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Cengiz Semercioğlu'nun tipine bakıyorum, bundan gazeteci olmayacağı çok açık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ne alaka?? şöyle bir bakalım etrafımıza:) bir sürü estetik mucizesi yaratık var ! sorun bakalım hangisi prosedürünü biliyor? önemli olan uçuş emniyetidir.GÖZ BANYOSU sonra gelir.insanları görünüşlerine göre kategorize edemezsiniz.ayrıca bu zaten İNSAN haklarına aykırıdır.arkadaşlarımızı utandırmaya ve üzmeye hakkınız yok. saygılarımla..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu arkadaslar hıc dıger havayollarıyla seyahat etmıyor mu acaba hostes model yada manken degıldırkı dıger hava yollarında bızımkılerın 3 1 ını bulsunlarda baslarına koysunlar. hem yaslı hem cırkın hem kılolu hem kısa en azından bızımkıler sadece sısman heheh :) cok komıksınız ya devlet elden gıtmıs bunlar thy hosteslerı pesıne dusmusler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaşlar bu konuyu uzatmanın anlamı yok. Kimsede darılmasın. Nasıl ki sesi güzel olmayandan şarkıcı olmaz, oyunucluk kabiliyeti olmayandan tiyatrocu olmaz, sağlığı yerinde olmayandan pilot olmaz, diksiyonu güzel olmayandan spiker olmazsa; şişman olandanda hostes olmaz. hele dil bilmiyorsa hiç olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000