24 Kasım 2009, Salı 07:43:11

Sise rağmen özel uçakla gittiler!

İstanbul'da oturan bilgisayar mühendisi Servet Koç ile doktor Burçin Koç, geçen cumartesi günü Sivas Büyük Otel'deki düğünlerine gitmek için binecekleri uçağın olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edilmesi üzerine, yıkıldı...
  • ya kardeş insan bi anons geçer bizde gelirdik uçakla 2 gün orda yattık sonrada otobüsle geldik ya 14 saat
  • turkiyede birde kriz var diyorlar.....habere bak habere......
  • İşte havacılığın farkı hızı ve konforu işte zamanın değeri ve işte mutluluğun önemi tüm bunları özetleyen bir kıssadan hikaye timsli olay....Genç çifte mutluluklar Havacı.
  • bundan çıkan sonuç THY inemez özel pilotlar iner mi demek oluyor yani THY risk almalı mı risk i nereye kadar almalı ölümüne mii

Damadın ağabeyi Selami Koç, kardeşinin düğüne yetişemeyeceğini öğrenince, genç çifte özel bir şirketten uçak kiraladı.Çift, özel jetle, davetlilerin hazır beklediği kendi düğünlerine yetişti.

Bilgisayar mühendisi Servet Koç ile doktor Burçin Koç, bir süre önce oturdukları İstanbul'da resmi nikahlarını kıydırdı. Çift, düğünlerini ise Servet Koç'un memleketi Sivas'ta yapmaya karar verdi. Düğünün 21 Kasım Cumartesi akşamı Sivas'take Büyük Otel'de yapılması için tüm hazırlıklar tamamlandı. Koç çifti, cumartesi sabahı da Türk Hava Yolları'nın İstanbul- Sivas seferini yapacak tarifeli uçağı ile Sivas'a gelmek için biletlerini aldı. Ancak, o gün İstanbul'daki yoğun sis nedeniyle tüm seferler karşılıklı olarak iptal edildi.

Büyük hayalkırıklığı yaşayan çift, düğüne yetişebilmek için çare aramaya başladı. Bu sırda genç çiftin yardımına Afganistan'da müteahhitlik yapan damadın ağabeyi Selami Koç yetişti. Selami Koç, kardeşinin düğüne yetişemeyeceğini öğrenince, genç çifte özel bir şirketten uçak kiraladı. Akşam saatlerinde kiralanan uçakla düğünlerine gecikmeli olarak yetişen genç çift, yakınları tarafından hava alanında karşılandı. Gelinlik ve damatlıklarını düğünlerinin yapıldığı otelde giyen Koç çifti, 2 saat gecikmeli katıldıkları düğünlerinde doyasıya eğlendi. Damat Koç, bütün olumsuzluklara rağmen düğüne yetişebilmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Koç, düğünlerine yetişmelerini sağlayan yakınlarına da teşekkür etti.

Milliyet

Sise rağmen özel uçakla gittiler!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
ya kardeş insan bi anons geçer bizde gelirdik uçakla 2 gün orda yattık sonrada otobüsle geldik ya 14 saat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
turkiyede birde kriz var diyorlar.....habere bak habere......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İşte havacılığın farkı hızı ve konforu işte zamanın değeri ve işte mutluluğun önemi tüm bunları özetleyen bir kıssadan hikaye timsli olay....Genç çifte mutluluklar Havacı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bundan çıkan sonuç THY inemez özel pilotlar iner mi demek oluyor yani THY risk almalı mı risk i nereye kadar almalı ölümüne mii

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000