26 Ekim 2012, Cuma 15:32:51

ŞİRKETLER THY'NİN MODELİNİ TAKİP EDİYOR

THY'nin Garanti Bankası ile 12 yılı aşkın zamandır yürüttüğü Miles&Smiles Kredi Kartı iş modeli Londra'da düzenlenen 6.Global Havayolu ve Seyahat Ödeme Sistemleri Zirvesi'nin gözdesi oldu.
  • THY nin tüm müdürlerinin ve başkanlarının soyismi aynı galiba... Sözcü gazetesi doğruları yazmış anlaşılan...
  • foyan ortaya cikti hamdi pasa,ne kadar sirin gorunmeye calissanda bayramdan sonra yolcusun,byebye
  • Ancak Avrupa'da "ucretsiz bilet" deyip sonra vergi istersen, o zaman havayolunu bir köşeye çekerler. ücretsiz demek ücretsiz demektir.
  • Nedense ürün geliştirme müdürünü şirkette de pek kimse sevmiyor. İyi bir insan ama kotu bir yoneticiymis. Nasıl oluyor anlamıyorum. Acaba meyve veren ağacı mı taslıyorlar ?
  • Bu adam hakkında neden devamlı kotu konusuluyor, olumsuz yazılıyor ? Hiç mı iyi birsey yapmadı ?
  • Özel bir okuldan 5bin udsd.ye alınan ünvan bu kadar para eder mi.hayret
  • ayiptir ayip,bu kadar piskinlikle ben yaptim diyor,sen koyunde celik comak oynarken ,bu isler kotarilmisti thy tarafindan.
  • Yeni modelin faydaları nedir merak ettim ? Eskiye göre üyeler daha fazla mı mil kazanabiliyor ya da THY daha çok mu kazanıyor ? Artık THY pazarda daha mı rekabetçi :) Garanti istemiştir, THY yapmıştır. Hiç bir havayolu şirketinin işine gelmez ! Bi taraflarıyla gülerek sunumu izlemişlerdir.
  • Dr. Topçu mu kurmuş 12 yıllık sistemi, aferin ona, yersen:)))
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

THY'nin Garanti Bankası ile 12 yılı aşkın zamandır yürüttüğü Miles&Smiles Kredi Kartı iş modeli Londra'da düzenlenen 6. Global Havayolu ve Seyahat Ödeme Sistemleri Zirvesi'nin gözdesi oldu.

Önemli havayolu, otel ve bankaların yöneticilerinin bir araya geldiği zirve, Co-Brand işbirlikleri alanında dünyanın en önemli organizasyonu olarak biliniyor.

THY Ürün Geliştirme Müdürü Dr. Bünyamin Topçu ve Garanti Bankası Ürün ve Marka Müdürü Aylin Kulein Ozinci, zirvede, Miles&Smiles Co-Brand kredi kartının başarı sırlarını bir sunum yaparak paylaştı.

US Airways, Air China, British Airways, Delta, El Al, EasyJet, Lufthansa ve KLM gibi ünlü havayollları temsilcileri Türk Hava Yolları Miles&Smiles Kredi Kartı kapsamında dünya'da ilk defa uygulaması yapılan yeniliklere ilişkin sunuma yoğun ilgi gösterdi. Sunumda, 3 milyon üyesi bulunan THY özel yolcu programı Miles&Smiles'ın en önemli ürünü olan Miles&Smiles co-brand kredi kartı iş modeli çerçevesinde finansal anlamda yaptıkları inovatif uygulamalarla, havayoluna, bankaya ve yolculara fırsatlarla dolu geri dönüşüm sağladıklarını aktaran Dr. Topçu, THY olarak dünyada ilk defa hayata geçirilen uygulamaların öncüsü olmaktan dolayı gurur duyduklarını ifade etti.

Dr. Topçu, ayrıca bankanın havayolu şirketine mil karşılığı ücret ödemesi, millerin ödül bilete döndüğü güne kadar bankaya vade sağlaması,yıl içerisinde farklı dönemlerde dinamik mil bedeli ücretlendirmesi yaptıklarını aktardı. Uluslararası uçuşlardan Kdv bedelinin hariç tutulmasından kaynaklanan indirimin banka ve havayolu şirketi arasında paylaşılması ile kurumlara ve dünyada ilk defa Miles&Smiles ile hayata geçirilen uygulamayla millerin paraya dönüştürülmesi ve vergilerin de millerle ödenebilmesi ile yolculara fayda sağladıklarını söyledi.

ŞİRKETLER THY'NİN MODELİNİ TAKİP EDİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
THY nin tüm müdürlerinin ve başkanlarının soyismi aynı galiba... Sözcü gazetesi doğruları yazmış anlaşılan...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
foya ~ 11 yıl önce
foyan ortaya cikti hamdi pasa,ne kadar sirin gorunmeye calissanda bayramdan sonra yolcusun,byebye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lingo ~ 11 yıl önce
Ancak Avrupa'da "ucretsiz bilet" deyip sonra vergi istersen, o zaman havayolunu bir köşeye çekerler. ücretsiz demek ücretsiz demektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yonetici ~ 11 yıl önce
Nedense ürün geliştirme müdürünü şirkette de pek kimse sevmiyor. İyi bir insan ama kotu bir yoneticiymis. Nasıl oluyor anlamıyorum. Acaba meyve veren ağacı mı taslıyorlar ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olumsuz ~ 11 yıl önce
Bu adam hakkında neden devamlı kotu konusuluyor, olumsuz yazılıyor ? Hiç mı iyi birsey yapmadı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dr phd ~ 11 yıl önce
Özel bir okuldan 5bin udsd.ye alınan ünvan bu kadar para eder mi.hayret

Yanıtla

Kalan karakter 1000
celik comak ~ 11 yıl önce
ayiptir ayip,bu kadar piskinlikle ben yaptim diyor,sen koyunde celik comak oynarken ,bu isler kotarilmisti thy tarafindan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Miles& ~ 11 yıl önce
Yeni modelin faydaları nedir merak ettim ? Eskiye göre üyeler daha fazla mı mil kazanabiliyor ya da THY daha çok mu kazanıyor ? Artık THY pazarda daha mı rekabetçi :) Garanti istemiştir, THY yapmıştır. Hiç bir havayolu şirketinin işine gelmez ! Bi taraflarıyla gülerek sunumu izlemişlerdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dr. Topçu:))) ~ 11 yıl önce
Dr. Topçu mu kurmuş 12 yıllık sistemi, aferin ona, yersen:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dunya ~ 11 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000