21 Ağustos 2008, Perşembe 09:46:40

SİNOP’A TALEP PATLAMASI

Sinop Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Erol Derici, İstanbul-Sinop hattının yurtiçinde doluluk bakımından Türkiye sıralamasında ilk 5’te olduğunu söyledi.
  • Arkadasim sende THY de calisamamanin verdigi bir eziklik var.Ozel havayollarinin dolayisi ile Turk Sivil Havaciliginin gelisimini , ucret ve firma seceneklerinin kalite dogrultusunda artmasi herkesin temennisidir fakat unutmaki senin ulkenin bayragini 84 ulkeye THY tasir. Lutfen kendi kisisel hislerini bir yana birak.
  • Biz çok şükür yerimizden oldukça memnunuz.Siz daha yenı uçakla tanıştınız.bizler ise 10 yıldır uçuyoruz.daha alışıacaksınız bu duruma.zaten küçük uçak iniyormui124 kişilk:)
  • furkan kardes o sinoplular olmasa sen suan irakda olurdun bunu bil ve milli havayolumuz hakkinda ileri geri konusma yoksa sonucu kotu olur...ss in basina sinopun s inide unutma...
  • ARKADAŞLAR KİMSE KİMSEYİ KANDIRMASIN.SİNOP İLK BEŞTEYSE.BİZİM DOĞUDAKİ İLLER O ZAMAN BİRİNCİ SIRADADIR.MARDİNE İNEN HER THY UÇAĞI FULL GELİP GİDİYOR..LÜTFEN KENDİNİZİ KANDIRMAYIN SİNOPLULUARRR
  • BİLEN RUMUZLU ARKADAŞ ATLASJET SINOP A UCACAKTI FAKAT BAZI AC KURTLAR KOKUSUNU ALDI AVANTACILAR KOKUSUNU ALDI ONDAN DOLAYI ATLASJETE PERMİ VERİLMEDİ BU ULKEDE TICARET ODASIYLA OMUZ OMUZ A CALIŞMAYI İLK ATLASJET BAŞLATTI HATIRLATIRIM ÇANAKKALE UŞAK TOKAT SİİRT ISPARTA EDREMIT BUNLARI ATLAMAYALIM ASIL BAYRAK TASIYICIMIZ TURK SIRKETLERININ ESNEMESINI ISTEMIYO BU NASIL TICARET ANLAYIŞIDIR ANLAMIYORUM HEP BANA HEP BAN A AMA AZ KALDI SALTANATLARININ BITMESINE BUYUKBI ZEVKLE BEKLICEM BUNLARI SADECE HATIRLATIYIM DIYE YAZDIM SAYGISIZLIK ETTIYSEM AFFEDIN
  • Erol bey çok uğraştı.Yanlış yerlerde zaman da kaybetti.Ancak bilenlere, işten anlıyanlara danışınca milli havayolumuzdan netice alınabildi.Umarım bu talep 12 ay boyunca devam eder.Hayırlı olsun.

2002 yılında Sinop Havaalanı’nın kapatılmasından sonra yeniden uçuşlara açılması için işin peşini hiç bırakmadıklarını ifade eden Erol Derici, ” Havaalanının yeniden açılması konusunu hep gündemde tuttuk. Milletvekillerine baskı yaptık. İktidara anlattık ve kampanyalar düzenledik. 2007 yılında 32. Gün programında Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’a yolcu bulma sözü verdik. Nitekim 2007’de havaalanının eksikliklerinin tamamlanmasına ilişkin ihalesi yapıldı. 2007 sonunda bitirildi ve 13 Haziran’da A319 uçağı Sinop Havaalanı'na indi. Böylelikle havaalanımız resmen açılmış oldu“dedi.

İlerleyen günlerdeki hedeflerinden de bahseden Derici şöyle konuştu:

“Hem THY hem de DHMİ ile sürekli temas halindeydik. Hiç boş bırakmadık. Bir kere Türkiye’deki özellikle İstanbul’daki ve Avrupa’da yaşayan Sinopluları tespit ettirdik. Sinop’tan otobüs yolculuğu yapanların sayısını bulduk. Bunları bir rapor halinde THY’ye sunduk. Bu olmazsa ‘B’ planını uygulayıp AtlasJet’le temasa geçecektim. THY’ye yüzde 60 doluluk garantisini verdik. Odamızın giriş katını THY’ye büro olarak kullanmaları için ücretsiz verdik. 15 Temmuz’da Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri olmak üzere 3 gün İstanbul-Sinop seferlerimiz karşılıklı başladı.”

Hattın açılışından hemen sonra uçaklarda yer bulunamadığının altını çizen Derici, THY’den yeni sefer talep ettiklerini ve Cuma gününe de uçak koydurduklarını ifade etti.

İLK 5’TEYİZ

Havaalanı’nın açılmasıyla kente büyük bir hareketlilik geldiğini dile getiren Derici: “Esnafın yüzü gülüyor. Turizm canlandı. Bir önceki aya göre yüzde 50 artış var. Hafta sonu işletmelerimi gezdim. Herkesin yüzü gülüyor. Uçaklardaki doluluk oranı açısından Türkiye’de ilk 5’teyiz” dedi.

SİNOP’A TALEP PATLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Sup ~ 16 yıl önce
Arkadasim sende THY de calisamamanin verdigi bir eziklik var.Ozel havayollarinin dolayisi ile Turk Sivil Havaciliginin gelisimini , ucret ve firma seceneklerinin kalite dogrultusunda artmasi herkesin temennisidir fakat unutmaki senin ulkenin bayragini 84 ulkeye THY tasir. Lutfen kendi kisisel hislerini bir yana birak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SİNOPPPPPP ~ 16 yıl önce
Biz çok şükür yerimizden oldukça memnunuz.Siz daha yenı uçakla tanıştınız.bizler ise 10 yıldır uçuyoruz.daha alışıacaksınız bu duruma.zaten küçük uçak iniyormui124 kişilk:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ss ~ 16 yıl önce
furkan kardes o sinoplular olmasa sen suan irakda olurdun bunu bil ve milli havayolumuz hakkinda ileri geri konusma yoksa sonucu kotu olur...ss in basina sinopun s inide unutma...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FURKAN ~ 16 yıl önce
ARKADAŞLAR KİMSE KİMSEYİ KANDIRMASIN.SİNOP İLK BEŞTEYSE.BİZİM DOĞUDAKİ İLLER O ZAMAN BİRİNCİ SIRADADIR.MARDİNE İNEN HER THY UÇAĞI FULL GELİP GİDİYOR..LÜTFEN KENDİNİZİ KANDIRMAYIN SİNOPLULUARRR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DLM SUPERVISOR ~ 16 yıl önce
BİLEN RUMUZLU ARKADAŞ ATLASJET SINOP A UCACAKTI FAKAT BAZI AC KURTLAR KOKUSUNU ALDI AVANTACILAR KOKUSUNU ALDI ONDAN DOLAYI ATLASJETE PERMİ VERİLMEDİ BU ULKEDE TICARET ODASIYLA OMUZ OMUZ A CALIŞMAYI İLK ATLASJET BAŞLATTI HATIRLATIRIM ÇANAKKALE UŞAK TOKAT SİİRT ISPARTA EDREMIT BUNLARI ATLAMAYALIM ASIL BAYRAK TASIYICIMIZ TURK SIRKETLERININ ESNEMESINI ISTEMIYO BU NASIL TICARET ANLAYIŞIDIR ANLAMIYORUM HEP BANA HEP BAN A AMA AZ KALDI SALTANATLARININ BITMESINE BUYUKBI ZEVKLE BEKLICEM BUNLARI SADECE HATIRLATIYIM DIYE YAZDIM SAYGISIZLIK ETTIYSEM AFFEDIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilen ~ 16 yıl önce
Erol bey çok uğraştı.Yanlış yerlerde zaman da kaybetti.Ancak bilenlere, işten anlıyanlara danışınca milli havayolumuzdan netice alınabildi.Umarım bu talep 12 ay boyunca devam eder.Hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000