05 Ekim 2010, Salı 15:26:43

SİNGAPUR'A SEFER SAYISI ARTIRILIYOR

Türk Hava Yollarının (THY) Singapur ve Malezya'dan Sorumlu Müdürü Cengiz İnceosman, Singapur'a yaptıkları haftalık uçuş sayısını 5'ten 6'ya çıkardıklarını belirterek, ''Yaz aylarında bu sayıyı 7'ye çıkarmayı planlıyoruz'' dedi.
  • "İnceosman, Avrupa ve Türkiye'den bu ülkeye yapılan uçuşlarda THY'nin en çok tercih edilen firma olduğunu anlattı."... Demek Lufthansa, Singapoure Airlines, Air France vs tercih edilmiyor, en tercih edilen THY: Vay be....
  • cok ama cok güzel bir sehir. bence gercekten gidip görülmesi gereken ender yerlerden birisi. kesinlikle tavsiye ederim. viyanadan selamlar.
  • Singapur dünyanın en temiz ve katı yaşam kuralları olan bir ülke. Sokaklar tertemiz, her taraf sanki yeni boyanmış gibi, katı yaşam kuralları mevcut. Kurallara uymayanlara cezalar belli. Biz Türkleri göndereceksin singapura disipline olurlar. Mesela yere tükermemeyi, sigara izmariti atmamayı, arabadan dışarayı çöp atmamayı öğrenmek için.Asyanın en önemli conteynır limanına sahip, ayrıca 2009 yılında ihracatı 270 milyar dolar ithalatı da 250 milyar dolar. Tolam nüfusu İstanbuldan çok az gerisini siz düşünün..
  • singapur-tokat direk hat istiyoh
  • kanada montreal ve vancouver hattini ne zaman acacaksiniz, butun arap, iran ve Turkler bu haberi bekliyor
 Şişli Ramada Otel'deki tanıtım toplantısında konuşan İnceosman, THY'nin ilk uzun uçuş hattının Singapur olduğunu ve 24 yıldır bu hat üzerinde uçuş gerçekleştirdiklerini söyledi.

İnceosman, İstanbul'un ardından Ankara ve İzmir'de yapacakları tanıtım toplantılarındaki hedeflerini, ''Türkiye'deki acentelere, Singapur'daki yenilikler ve değişiklikler hakkında bilgi vermek, onları yolcularına sunabilecekleri yeni hizmetlerden haberdar etmek'' olarak açıkladı.

Singapur'un, Uzakdoğu uçuşlarında bir aktarma limanı olduğunu kaydeden İnceosman, yaptıkları tanıtım çalışmalarının karşılığını almaya başladıklarını söyledi. İnceosman, Avrupa ve Türkiye'den bu ülkeye yapılan uçuşlarda THY'nin en çok tercih edilen firma olduğunu anlattı.

Yoğun ilgi üzerine haftalık uçuş sayılarını 5'ten 6'ya çıkardıklarını ifade eden İnceosman, bu sayıyı yaz aylarında 7'ye çıkarmanın planlarını yaptıklarını kaydetti.

Singapur Turizm Bakanlığı Rusya ve Doğu Avrupa Sorumlusu Bridget Goh da ülkelerine yapılan uçuşlarda, dünya üzerindeki kalitesini kanıtlayan THY'nin tercih edilmesi gerektiğini belirtti. Bridget Goh, ''Türk halkını yakından tanımak istiyoruz. 'Onlar turistik bir geziden ne beklerler, nelerden hoşlanır?' Bunlar bizim için önemli. Çünkü ülkemize dönünce bu yönde çalışmalar yapacağız'' dedi.

Changi Airport Müdür Yardımcısı Sim Peiwen, Singapur üzerinden yapılan aktarma uçuşlarında yolculara birbirinden farklı kolaylıklar sağladıklarını ifade ederek, ''Diyelim ki THY seferiyle Singapur'a indiniz. Aktarma yapacağınız uçağın kalkmasına ise 4 saat var. Bu durumda sizi havaalanında oturtmak yerine, bir iki saatlik mini şehir turlarına çıkarıyoruz. Böylece hem Singapur'u görme şansına erişiyorsunuz, hem de sıkılmamış oluyorsunuz'' diye konuştu.

Konuşmaların ardından çekiliş yapıldı. Çekilişte 1 kişiye uçak maketi, 1 kişiye Changi Havaalanı'nda yapabileceği 150 TL'lik alışveriş çeki, 1 kişiye de 4 günlük gidiş, dönüş ve konaklama masrafları dahil olmak üzere Singapur tatili verildi.

(Zaman)

SİNGAPUR'A SEFER SAYISI ARTIRILIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
"İnceosman, Avrupa ve Türkiye'den bu ülkeye yapılan uçuşlarda THY'nin en çok tercih edilen firma olduğunu anlattı."... Demek Lufthansa, Singapoure Airlines, Air France vs tercih edilmiyor, en tercih edilen THY: Vay be....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
cok ama cok güzel bir sehir. bence gercekten gidip görülmesi gereken ender yerlerden birisi. kesinlikle tavsiye ederim. viyanadan selamlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Singapur dünyanın en temiz ve katı yaşam kuralları olan bir ülke. Sokaklar tertemiz, her taraf sanki yeni boyanmış gibi, katı yaşam kuralları mevcut. Kurallara uymayanlara cezalar belli. Biz Türkleri göndereceksin singapura disipline olurlar. Mesela yere tükermemeyi, sigara izmariti atmamayı, arabadan dışarayı çöp atmamayı öğrenmek için.Asyanın en önemli conteynır limanına sahip, ayrıca 2009 yılında ihracatı 270 milyar dolar ithalatı da 250 milyar dolar. Tolam nüfusu İstanbuldan çok az gerisini siz düşünün..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
singapur-tokat direk hat istiyoh

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kanada montreal ve vancouver hattini ne zaman acacaksiniz, butun arap, iran ve Turkler bu haberi bekliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000