08 Nisan 2008, Salı 18:52:28

Sibel Can’ın çocukları uçamadı!

Sanatçı Sibel Can, oğulları Emir ile Engincan'ı, Fenerbahçe-Chelsea maçını izlemek için İngiltere'ye gönderemedi.
  • SHGM'yi kutlarım. Şimdi sırada en az kapatılan şirketler kadar, hatta daha bile berbat olan World Focus / Ankair var. Bu şirket uçak düşürecek kadar amatör zihniyetlerin elinde. Eminim çok yakında SHGM bu şirkete de aynı çözümle yaklaşacaktır...yaklaşmaldır da.....

İki oğlunu Londra'ya uğurlamak için Atatürk Havalimanı'na gelen ünlü sanatçı, THY'den bilet işlemi yaptırmak için sıraya girdi. Güvenlik görevlileri, Can'ı küçük oğlu Engincan'ın evraklarını kontrol ederken, pasaportunda İngiltere konsolosluğunun verdiği vizede 'Ancak anne ve babasıyla seyahat edebilir' ibaresi bulunduğunu fark etti.

Engincan ve Emir'in, yanlarında refakatçi olmadan Londra'ya uçamayacağını öğrenen Can, kendi pasaportu da yanında olmadığı için sıkıntı yaşadı.

Sibel Can, büyük üzüntü yaşayan çocuklarını, "Maçı, televizyonda izlediğimiz zaman kazanıyoruz" diyerek teselli etmeye çalıştı.

Biletleri iptal ettirmek zorunda kalan Can, Fenerbahçe'nin Chelsea'yi 2-1 yeneceği tahmininde bulunarak, "Çocukları Londra'da eşim karşılayacaktı. Ama olmadı. Biz de televizyondan izleriz''dedi. Engincan da, sarı lacivertli ekibin 3-2 galip geleceğini söyledi.

 

Sibel Can’ın çocukları uçamadı!

Yorumlar

avalon1166 ~ 16 yıl önce
SHGM'yi kutlarım. Şimdi sırada en az kapatılan şirketler kadar, hatta daha bile berbat olan World Focus / Ankair var. Bu şirket uçak düşürecek kadar amatör zihniyetlerin elinde. Eminim çok yakında SHGM bu şirkete de aynı çözümle yaklaşacaktır...yaklaşmaldır da.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000