16 Mayıs 2009, Cumartesi 17:19:17

Shop&Miles programı artık daha çok mil kazandıracak

Garanti Bankası, Shop&Miles'ı yenileyerek, müsterilerine yeni ayrıcalıklar sunduğunu bildirdi.
  • Garanti bankasi, bu kampanyaya 7-8 yil once basladiginda 1 TL ye (eskiden 1 milyon idi) 2 mil veriyordu. Sonra 1 TL ye 1,5 mil oldu. Simdi de 1 TL ye 1 mil. Su anda diger bankalarin kartlarindan kazanilan milleri harcamak daha avantajli.
  • 1 ytlye 1 mil verme ile kartin hicbir ozelligi kalmamistir, amerikan express icin 100 usd kart ucreti odeyene %25 ek mil verecekmis, yani 1 ytl ye 1,25 mil. Safiz ya... Ha birde yurtdisinda 2 kat mil havucu, garanti once yurtdisi kart harcamalarinda %2 kur cevirimindeki komisyonunu kaldirsin, kimsenin farkettigi yok, tak komisyon kesiyor...

Garanti'nin yenilik kapsamında, biri American Express, diğeri MasterCard logolu ve birbirini tamamlayan iki Shop&Miles kartı vererek müşterilerine daha fazla mil ve fırsat kazandırdığı kaydedildi.

Garanti Bankasından yapılan açıklamada, bankanın, yapılan alışverişlerin yanı sıra, başta THY olmak üzere Star Alliance üyesi 24 havayolundan kazanılan uçuş millerinin alışveriş milleriyle birleştiği Shop&Miles programını yenilediği belirtildi.

American Express'in prestij ve gücünü, MasterCard'ın temassız ödeme teknolojisi PayPass deneyimiyle bir araya getiren Shop&Miles'ın, müşterilerine bundan böyle iki kredi kartını aynı anda sunacağı vurgulanan açıklamada,  Shop&Miles kullanıcılarının, MasterCard logolu kartlarıyla dünyanın her yerinde rahatça alışveriş yapmanın yanı sıra, 1 liralık alışverişlerinde 1 mil kazanacakları, ayrıca, Master Card'ın PayPass özellikli çipi sayesinde 35 liranın altındaki tutarlar için bozuk para taşımadan özgürce alışveriş yapıp mil kazanmaya devam edecekleri ifade edildi.

Açıklamada, American Express logolu Shop&Miles kartın ise sunduğu prestijli hizmetler ve ayrıcalıklara ek olarak, yapılan alışverişlerde yüzde 25 oranında daha fazla mil kazanma şansı sunacağı belirtildi.

Garanti Bankasının aynı zamanda Shop&Miles kullanıcılarının en çok harcama yaptıkları sektörler olan havayolu, otel, seyahat, restoran ve giyimde yüzde 50 indirim, yurt dışındaki seçkin markalarda ise 2 kat mil kazandıracağına işaret edilen açıklamada, yeni kartların, ''Avans Mil'' ve Türkiye'de ilk kez ''Hediye Mil'' özelliğiyle sunulduğu bildirildi.

DEĞERLENDİRMELER

Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Mehmet Sezgin yaptığı değerlendirmede, Shop&Miles'ı 9 yıl önce Türkiye'nin ilk ve gerçek uçuş milli kredi kartı olarak kullanıma sunduklarını hatırlatarak, şunları kaydetti:

''Ortağımızın, sadece Türkiye'nin değil dünyanın en iyi havayolu firmaları arasında gösterilen Türk Hava Yolları olması, bugüne kadar mil kazandırma dinamiğini kusursuz bir şekilde kurmamıza imkan tanıdı. Şimdi ise Shop&Miles ile yine bir ilke imza atıyor, müşterilerimizi 2. nesil uçuş mili kredi kartı konseptiyle tanıştırıyoruz. Garanti Bankası’nın ödeme sistemlerinde her alandaki liderliği ve Türk Hava Yolları sayesinde rakipsiz olan Shop&Miles'ı, American Express, MasterCard PayPass ve &Club ile daha da güçlendirdik. Shop&Miles'ın yeni dünyasını anlatan iki kartla, müşterilerimize, bir kredi kartının içine sığdırılamayacak kadar çok özellik, tek hesap ve tek mil havuzunda özgür, kazançlı ve konforlu bir yaşam sunuyoruz.''

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil de değerlendirmesinde, yolcuların artık Türk Hava Yolları'ndan kaliteli hizmet almaya alıştığını, haklı olarak daha fazlasını istediklerini belirterek, kendilerinin de bu doğrultuda sürekli çalıştıklarını ve hizmetlerini geliştirdiklerini anlattı.

Shop&Miles programı artık daha çok mil kazandıracak

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Garanti bankasi, bu kampanyaya 7-8 yil once basladiginda 1 TL ye (eskiden 1 milyon idi) 2 mil veriyordu. Sonra 1 TL ye 1,5 mil oldu. Simdi de 1 TL ye 1 mil. Su anda diger bankalarin kartlarindan kazanilan milleri harcamak daha avantajli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
1 ytlye 1 mil verme ile kartin hicbir ozelligi kalmamistir, amerikan express icin 100 usd kart ucreti odeyene %25 ek mil verecekmis, yani 1 ytl ye 1,25 mil. Safiz ya... Ha birde yurtdisinda 2 kat mil havucu, garanti once yurtdisi kart harcamalarinda %2 kur cevirimindeki komisyonunu kaldirsin, kimsenin farkettigi yok, tak komisyon kesiyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000