21 Mart 2013, Perşembe 13:21:23

SHGM'DEN MÜJDE GİBİ HABER

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, Uçak Koltuk Üretim Sanayii'nin EASA tarafından yetkilendirildiğini duyurdu.
  • Koltuk yapma yetkisi almissiniz guzelde birde simulator onay yetkisi alsaydinizda dovizler yurt disina gitmeseydi.adem efendi bunlari takip edecegine basogretmen havalarinda calistaylara kim gelmis kim gelmemis onlari takip ediyordu ve boylece yapmasi gereken isleride yapamiyordu.
  • hafif, ince ve rahat olsun. 130k euro olan business koltuk.
  • he he he amann ne kadar büyük iş başardınız bravo..görende uçak yaptınız zanneder...durmak yok vatandaşla kafa bulmaya devam..allah akıl fikir versin
  • Güzel gelışmeler tebrık esmıyoruz.

SHGM'nin twitter üzerinden yaptığı kısa açıklamada şöyle denildi:

"Uçak Koltuk Üretimi Sanayi A.Ş. (TSI), EASA tarafından ETSO  yetkilendirmesi yapılmıştır. Tebrik ediyoruz. Sektörümüz de devamını bekliyoruz"

Türk Hava Yolları (THY), THY Teknik ve Kibar Holding iştiraklerinden Assan Hanil Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile “Uçak Koltuk Üretimi Sanayi ve Ticaret A.Ş.” adı altında 2011 yılında kurulan şirketi, uçak koltukları tasarımı, üretimi, lojistik desteği, bakım-onarım ve  modifikasyonu ile satış-pazarlamasını gerçekleştirecek.

İlk aşamada ekonomi sınıfı, daha sonra da business sınıf koltuk üretimini planlayan şirketi, havacılık sektöründe büyük önem taşıyan ve yakıt tüketimini doğrudan etkileyen ağırlık konusu üzerine yoğunlaşarak, hafif ve kaliteli koltukları, rekabetçi fiyatlarla üretmeyi amaçlıyor.

SHGM'DEN MÜJDE GİBİ HABER

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

yetki ~ 11 yıl önce
Koltuk yapma yetkisi almissiniz guzelde birde simulator onay yetkisi alsaydinizda dovizler yurt disina gitmeseydi.adem efendi bunlari takip edecegine basogretmen havalarinda calistaylara kim gelmis kim gelmemis onlari takip ediyordu ve boylece yapmasi gereken isleride yapamiyordu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
daha ~ 11 yıl önce
hafif, ince ve rahat olsun. 130k euro olan business koltuk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lima ~ 11 yıl önce
he he he amann ne kadar büyük iş başardınız bravo..görende uçak yaptınız zanneder...durmak yok vatandaşla kafa bulmaya devam..allah akıl fikir versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SELİM ~ 11 yıl önce
Benim akıllı kardeşim sen bu koltukların tanesinin 130.000 euro civarı olduğunu bilmiyorsun herhalde.Bu işi başaranları kutluyorum
Teknık ~ 11 yıl önce
Güzel gelışmeler tebrık esmıyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000