13 Ağustos 2009, Perşembe 12:03:09

SHGM yeni sistemini hayata geçiriyor

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü havayollarının göndermiş olduğu taleplerin cevaplarına, slot döküm taleplerine ve yanıtlarına, kazanılmış hak bildirim raporlarına tek tuşla cevap verebilecek yeni Score Sistemi’ni hayata geçirmeye hazırlanıyor.
  • Personel aynı ise iş yine yokuşta demektir. SHGM Slot Personelinin hegomanyasından acilen kurtulmalıdır. Vizyonlarını bozuyor,köstekliyor ,yatıyor,kaytarıyor,kötülüyor bilesiniz.
  • Komiksin..
  • Sistemi ŞİRKET TEKELİNDEN kurtarmak çok başarılı bir hamle. Tebrik eder ayni kadrolar ile bu konu yürütülecekse vah ki vah demek lazım. Sistemler modern,aktif,talebe cevap vermeye uygun ya çalışanlar. Şirketler illallah dedi buradakilerden,artık kan değişimi de yapılır personel tekelinden de kurtulur umarız SHGM.
  • ŞUANDA UÇUŞ TAKİP PROGRAMI DENEME AŞAMASINDA AMA, O BİLE ÇALIŞMIYOR. BU SİSTEM NASIL ÇALIŞACAK BEKLEYİP GÖRMEK LAZIM

SHGM, THY bünyesinde bulunan slot tahsisini sağlayan Score Sistemi’nin dünyada kullanılan son versiyonun lisans kullanım hakkını satın aldı. Üretici firmadan alınan bu sistem sayesinde, IATA takvimine uygun havayollarına gönderilmesi gereken datalar tek tuşla çıkarılabilecek.

2006 yılında Atatürk Havaalanı’nda SHGM koordinesinde yeniden yapılandırılan SHGM Slot Koordinasyon Merkezi’nde, havayollarının gerekli altyapı çalışmalarını tamamlamasının ardından yeni Score Sistemi için çalışmalar başlatıldı.

Uygulamaya konacak olan bağımsız, modern ve daha verimli bu sistem; bilgisayar ortamında, havayollarının göndermiş olduğu taleplere gönderilen cevabı (SAL), slot döküm taleplerini ve yanıtlarını (SIR) ve kazanılmış hak bildirim datalarının (SHL) oluşturulmasına imkan sağlayacak.

Score Sistemi kurulumu için gerekli teknik altyapı çalışmaları SHGM tarafından tamamlanmış olmakla beraber, sistemin kullanılmasına yönelik test çalışmaları ise devam ediyor. Alınan bu yeni sistemin, Ağustos 2009 sonu itibariyle Slot Koordinasyon Merkezi’nce kullanıma hazır hale getirilmesi planlanıyor.

SHGM yeni sistemini hayata geçiriyor

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Personel aynı ise iş yine yokuşta demektir. SHGM Slot Personelinin hegomanyasından acilen kurtulmalıdır. Vizyonlarını bozuyor,köstekliyor ,yatıyor,kaytarıyor,kötülüyor bilesiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Komiksin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sistemi ŞİRKET TEKELİNDEN kurtarmak çok başarılı bir hamle. Tebrik eder ayni kadrolar ile bu konu yürütülecekse vah ki vah demek lazım. Sistemler modern,aktif,talebe cevap vermeye uygun ya çalışanlar. Şirketler illallah dedi buradakilerden,artık kan değişimi de yapılır personel tekelinden de kurtulur umarız SHGM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ŞUANDA UÇUŞ TAKİP PROGRAMI DENEME AŞAMASINDA AMA, O BİLE ÇALIŞMIYOR. BU SİSTEM NASIL ÇALIŞACAK BEKLEYİP GÖRMEK LAZIM

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000