14 Eylül 2012, Cuma 11:33:10

SHGM UZMAN YARDIMCISI ARIYOR

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), internet sitesinden yaptığı duyuruda havacılık uzman yardımcısı alacağını duyurdu.
  • Sayın bakanım bu yazıyı umarım okursunuz. 2023'e hazırlanan sivil havacılığın genel müdürlüğü ortada bu işe bir el atılması lazım mutlaka. Hemde acilen.
  • Bir tane bile iyi yorum yoksa, bu iş iyidir başvurun!
  • tüm yazılanlar doğru.shgm önce kendine bir çekidüzen vermeli sonra etrafına gerekli prosedürleri uygulamalı.örnek olarak şuanki ingilizce problemi.pilotların teknisyenlerin ingilizce seviyesine bakana kadar kendi bünyesinde çalıştırdığı elemanlarının önce seviyesini kontrol etsin bakalım kaçı doğru dürüst bilgiye sahip.yıllardır tüm dökümanları ingilizce yazan ve okuyan bizler bilmiyor konumuna düştük.yazık yazık sürekli insanların önüne engeller çıkarılıyor.her ülke kendi insanına her türlü kolaylığı sağlarken nedense bizimkiler hergün yeni bir sorunla karşımıza çıkıyorlar.bari gelsinler uçaklarıda onlar uçursun teknik olrak onlar baksın.tabi dökümanları anlarlarsa.masa başından ahkam kesmeye benzemiyor bu işler.
  • Allah kimseyi SHGM'ye düşürmesin, arkadaş bahsetmiş, işlemler ilerlemiyor, çekmecelerde lisanslar, işlem görmesi gereken evraklar kayboluyor, unutuluyor, yetkili kişiler ya izine çıkıyor, ya tatile gidiyor, kimsede imza yetkisi yok. Saçma sapan işleyen bi kurum. Birde Easa'ile müzakereler devam ediyor diyorlar, güldürmeyin adamı allahaşkına, mahalle bakkalı SHGM'den daha sistematik, düzenli ve hızlı çalışır.
  • Arkadasin dedigi gibi SHGM'ye 1000 tane uzman da alsalar ingilizce dedikleri gibi Corporate Culture'si değişmez, şirket kültürü hep adam kayırma üzerine, gercekten oyle cunku ben bunu yasadim. 5 veya 15 dakikalık işlem için gönderdiğim evrağım tam 4 ay degil tam 4 sene sonra lisanslarimi imzalatabildim ve 5 tane sirkette giremedim kazandigim halde, benim ekmegimle oynadilar ve aynı işlem için gönderen diger arkadaslar F/O oldular ve Kaptanlaga yukeldiler 4 sene icerisinde. Boyle yüzlerce örnek var. SHGM=Senden Hayır Gelmez, kendini bir ceki duzen ver SHGM...
  • En az 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, iktisat ve işletme fakülteleri veya bunlara denkliği Yüksek Öğretim Kurulu tarafından onaylanmış yabancı fakülte veya yüksek okullardan mezun olmak. Bu bölümlerin havacılıkla ilgisi ne anlayamadım biri acıklayabilir mi?
  • uzmanların ve hatta baştakilerin ehliyetini görelim önce...
  • SHGM'ye 1000 tane uzman da alsan değişmez, şirket kültürü hep adam kayırma üzerine. 5 dakikalık işlem için gönderdiğim evrağım tam 6 ay sonra geldi, benden sonra aynı işlem için gönderen bir başkası bir haftada aldı. bunun gibi yüzlerce örnek var. SHGM=Senden Hayır Gelmez Müdürlüğü.
  • shgm'de uzman var mı ki yardımcısı alınıyor :) SHGM'nin verdiği maaş açlık sınırının altındaydı en son hatırladığım kadarıyla.
  • THY'nin aradığı uzman yardımcısı ilanı ile SHGM'nin aradığı uzman yardımcısı ilanının kelimesi kelimesine aynı olması da tabi ki ayrı bir mevzu. :)

Sivil Havacılık Genel Müdürüğü (SHGM) bugün internet sitesi üzerinden yaptığı duyuruda 20 havacılık uzman yardımcısı alınacağını bildirdi.

SHGM'den yapılan duyuru şöyle;

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğüne Yarışma Sınavı İle 5431 Sayılı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Teşkilat Ve Görevleri Hakkında Kanunun 25. Maddesi Gereğince İdari Hizmet Sözleşmesine Tabii Olarak İstihdam Edilmek Üzere 20 Adet "Havacılık Uzman Yardımcısı"  Alınacaktır.

SHGM'YE BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN


- THY YETİŞTİRMEK ÜZERE UZMAN ARIYOR -

Türk Hava Yolları da internet sitesinden yaptığı duyuruda yetiştirilmek üzere uzman yardımcısı alacağını duyurdu.

Ön Koşullar
T.C. vatandaşı olmak.
İstanbul’da ikamet ediyor olmak.
01.01.2012 tarihi itibariyle 30 yaşından gün almamış olmak.
Adli sicil kaydı veya adli sicil arşiv kaydı bulunmamak.
Erkek adaylar için, askerliğini yapmış veya tecil ettirmiş olmak.
En az 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, iktisat ve işletme fakülteleri veya bunlara denkliği Yüksek Öğretim Kurulu tarafından onaylanmış yabancı fakülte veya yüksek okullardan mezun olmak.
İyi derecede İngilizce bilmek ve geçerli İngilizce yeterlilik belgesine sahip olmak (KPDS İngilizce 70 ve üzeri, TOEFL PBT 500 ve üzeri, TOEFL IBT 61 ve üzeri, TOEFL CBT 173 ve üzeri, IELTS Akademik 5,5 ve üzeri dil belgesine sahip olmak).
İkinci dil tercih sebebi olacaktır.

THY'YE BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN
 

SHGM UZMAN YARDIMCISI ARIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Artık yeter ~ 12 yıl önce
Sayın bakanım bu yazıyı umarım okursunuz. 2023'e hazırlanan sivil havacılığın genel müdürlüğü ortada bu işe bir el atılması lazım mutlaka. Hemde acilen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Bir tane bile iyi yorum yoksa, bu iş iyidir başvurun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
tüm yazılanlar doğru.shgm önce kendine bir çekidüzen vermeli sonra etrafına gerekli prosedürleri uygulamalı.örnek olarak şuanki ingilizce problemi.pilotların teknisyenlerin ingilizce seviyesine bakana kadar kendi bünyesinde çalıştırdığı elemanlarının önce seviyesini kontrol etsin bakalım kaçı doğru dürüst bilgiye sahip.yıllardır tüm dökümanları ingilizce yazan ve okuyan bizler bilmiyor konumuna düştük.yazık yazık sürekli insanların önüne engeller çıkarılıyor.her ülke kendi insanına her türlü kolaylığı sağlarken nedense bizimkiler hergün yeni bir sorunla karşımıza çıkıyorlar.bari gelsinler uçaklarıda onlar uçursun teknik olrak onlar baksın.tabi dökümanları anlarlarsa.masa başından ahkam kesmeye benzemiyor bu işler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SHGM ~ 12 yıl önce
Allah kimseyi SHGM'ye düşürmesin, arkadaş bahsetmiş, işlemler ilerlemiyor, çekmecelerde lisanslar, işlem görmesi gereken evraklar kayboluyor, unutuluyor, yetkili kişiler ya izine çıkıyor, ya tatile gidiyor, kimsede imza yetkisi yok. Saçma sapan işleyen bi kurum. Birde Easa'ile müzakereler devam ediyor diyorlar, güldürmeyin adamı allahaşkına, mahalle bakkalı SHGM'den daha sistematik, düzenli ve hızlı çalışır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir 2012 ~ 12 yıl önce
Arkadasin dedigi gibi SHGM'ye 1000 tane uzman da alsalar ingilizce dedikleri gibi Corporate Culture'si değişmez, şirket kültürü hep adam kayırma üzerine, gercekten oyle cunku ben bunu yasadim. 5 veya 15 dakikalık işlem için gönderdiğim evrağım tam 4 ay degil tam 4 sene sonra lisanslarimi imzalatabildim ve 5 tane sirkette giremedim kazandigim halde, benim ekmegimle oynadilar ve aynı işlem için gönderen diger arkadaslar F/O oldular ve Kaptanlaga yukeldiler 4 sene icerisinde. Boyle yüzlerce örnek var. SHGM=Senden Hayır Gelmez, kendini bir ceki duzen ver SHGM...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Phantom ~ 12 yıl önce
En az 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, iktisat ve işletme fakülteleri veya bunlara denkliği Yüksek Öğretim Kurulu tarafından onaylanmış yabancı fakülte veya yüksek okullardan mezun olmak. Bu bölümlerin havacılıkla ilgisi ne anlayamadım biri acıklayabilir mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
liyakat önemli mi? ~ 12 yıl önce
uzmanların ve hatta baştakilerin ehliyetini görelim önce...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
S-H-G-M ~ 12 yıl önce
SHGM'ye 1000 tane uzman da alsan değişmez, şirket kültürü hep adam kayırma üzerine. 5 dakikalık işlem için gönderdiğim evrağım tam 6 ay sonra geldi, benden sonra aynı işlem için gönderen bir başkası bir haftada aldı. bunun gibi yüzlerce örnek var. SHGM=Senden Hayır Gelmez Müdürlüğü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uzman ~ 12 yıl önce
shgm'de uzman var mı ki yardımcısı alınıyor :) SHGM'nin verdiği maaş açlık sınırının altındaydı en son hatırladığım kadarıyla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY Uzman Yardımcısı ~ 12 yıl önce
THY'nin aradığı uzman yardımcısı ilanı ile SHGM'nin aradığı uzman yardımcısı ilanının kelimesi kelimesine aynı olması da tabi ki ayrı bir mevzu. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000