30 Mayıs 2012, Çarşamba 13:14:34

SHGM NEREDEYDİ?

Türk Hava Yolları dün son yılların en zor gününü yaşarken Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü resmen uyudu. SHGM’den tek bir yetkili ne açıklama yaptı ne de denetim ekibi gönderdi. Uçuş emniyetini de sorgulayan olmadı.
  • Ben de son kez söylüyorum bizim taraftan sizin gibilere yani uzaktan gazel okuyanlara ya "tasmalı" ya da "ölü soyucu" deniyor. O nedenle sen kendi işine bak sen iftira ve shtekarlığına devam et BBP'den alacakların için de Allaha dua et. Çünkü baş vurmadığın yol kalmadı hepisi geri tepti seni duadan başka hiçbirşey kurtaramaz.
  • Burdan son kez söylüyorum,hem size hemde sizin aga babalarınız AKP ye.Tehlikeli oyun oynuyorsunuz, öyle büyüdük ,uçmayan kalmıyacak sloganları ile hiçbir yere varılmaz ve insanları canından edersiniz.Herşey kitaplarda ,kanunlarda çok açık yazıyor,dünyanın kabul ettigi kuralları siz kafanıza göre işinize geldigi gibi degiştirir adamcılık yaparsanız bu işin sonu hazinle ölüm ile biter çünkü havacılık hiçbir işe benzemez.SHGM olarak sahte kabadayılıklar ile tehditler ile iş yaptıgınızı sanmayın çünkü hiçbirşey yapmadıgınız gibi insan öldürmeye zemin hazırlıyor ve bundan nemalanıyorsunuz.dikkat edin madem müslümansınız Allahtan laf olsun diye degil gerçekten korkun onun adaleti korkunçtur.Ve ıspartada ölen tüm insanların yakınlarına tekrar burdan baş saglıgı diliyor haklı mücadelenize devam edin suçlular cezasını mutlaka bulsun diyorum.2 gündür eylem yapan tüm THY ekiplerine de gönülden destek veriyor ve yılmayın sonuna kadar savaşın bu işin galibi siz olacaksınız ..Korkmayın..
  • Bak azizim az öncelerde esip gürlüyordun ,tehdit hakaret küfür gırla gidiyordu, bak sana meydan okudum hadi anlat beni herkes duysun dedim su iddia ettigin BP olayının bile yalan oldugunu anlatamayarak ispatladın.sana diyecek lafım yok çünkü yalancı,müfteri,ikiyüzlü ve vicdansızsınız.57 insanın canını 3 kuruş menfaat için yok ettiniz ve hala daha utanmadan ortalıkta haklıymış pozları ile dolasacak kadar insanlıktan vicdandan ve haysiyetten yoksunsunuz.siz SHGM ve sivil havacılıkta mafya idiniz degilmi ? 3 lü saç ayagını çok güzel oluşturmustunuz degilmi size kimse bir şey yapamazdı degilmi ? sizi Yüce Türk Adaleti öyle bir tıkacak ki içeriye bir daha güneşin yüzünü ölüme 5 kala göreceksiniz.Yahu nizin ve SHGM ekibinin neler karıştırdıgını cümle alem biliyor hiç buralarda çıkıpda efelenmeyin kesin sesinizi yediginiz haltın bedelini girin cezaevine ve ödeyin.Siz ki 57 canın üzerinden elde ettiginiz paralar ile evinize gidip utanmadan o paralar ile çocugunuzun yüzüne bakabiliyorsunuz..tüh
  • Son kez tüm Airporthaber okuyucularının önünde sana soruyorum BP'den alacağınızı aldınızmı? o Alman bozuntusu neden kayıp oldu. Hemen tısma bu kazalardan sadece sen nemalanmadınki onlarca avukat, pilot, gazeteci bozuntusu, ölü soyucu nemalandı. Hatta senin sahtekar olduğun ortaya çıktığı için paranı alamadın o yüzden sağa sola saldırıp duruyorsun ama avcunu yalamaya devam et. Efendi olsaydın sağa sola iftira atmanın ötesinde daha ciddi bir iki şey söyleseydin sende paranı fazlasıyla alırdın. Seni izlemeye devam edeceğiz çünkü senin tüm palavraların bayatladı artık kimse sana artık inanmıyor.
  • Hani neden anlatmadın veya anlatamıyorsun BP ve 5 bin TL muhabbetini ? çünkü öyle bir sey yok bu yorumları okuyan herkes zaten senin uslubundan senın kım oldugunu ve benım kım oldugumu anladı ve kımın yalan soyledıgınıde gordu artık daha fazla uzatmaya gerek yo..ucuzsun ve cahılsın ve hatta palavracı ıftıracısın.uzgunum senın ıle daha fazla muhatap olamayacagım cunku degmezsın..
  • Shgm her zaman olduğu gibi dik duruşunu sergilemiştir. Boşuna eleştirmeye kalkmayın,en basarılı kamu kurumlarından biridir.
  • THY'nin Grev haberinin altına Isparta kazasıyla ilgili yorum yazma densizliğini göstermek bir ruh hastalığı kanıtıdır. Birde senin palavralarını ciddiye alanlar oldu ya ben asıl ona çok üzülüyorum Unutma sen o palavralarınla bu ülkenin TSK'ne dil uzatıp çamur attın onların belgesini iyi sakla 50 Km den uçak düşüren Avaks uçağı 3 bin mt'den uçan helikopter için neden havalandı bu hangi akıla mantığa sığdı bende merak ediyorum
  • Bakıyorumda Televizyonlar da bayağı sevmişsin Helikopter kazasındaki palavralarınla çıkıp artıs olduğunu sanıyorsun sen kanal-7'ye çıktın orda bari ilahi veya mevlüt okusaydın daha meşhur olurdun şimdi de ısparta kazası palavralarınla çıkmaya çalışıyorsun ama bekle ben zaten seni televizyona çıkarıp artis yapacam herşey zamanla tabi
  • NE OLDU HADI ANLAT DIYORUM TISSSSSSSS..ISTE CUMLE ALEM GORUYOR KIMIN YALANCI VE PALAVRACI OLDUGUNU...ARTIK BENIM SIZLER GIBI PALAVRACILARA AYIRACAK ZAMANIM YOK..HELE HELE SIZIN GIBI UCUZLARA HIC ZAMANIM YOK..MAHKEMEDE GORUSURUZ..VE DE CEZAEVINDE ZIYARETTE :))))))))))9
  • Ne oldu 5'i duyunca bayağı gerildin de Helikopter meselesinde açıkladığın belgeleri duyduk Askeri uçaklar 50 km'den helikopter düşürebiliyormuşlar ama 5 bin mt'den uçan helikopteri düşürmek için havalanmışlar üzerinde sağınadn solunda uçmuşlar helikopteri düşürmüşler vb ya kardeşim sen hiç hayatında uçak gördünmü onun ön iniş takımı veya kanatları ne işe yarar biliyormusun iftiraların yetmedi şimdi de sıra geldi Isparta kazasına Temmuz ayı içerisnde yapılacak mahkemeye gelmezsen ve bildiklerinin o mahkemede açıklamazsan seni ne ilan edecğimi o zaman göreceksin seni orda bekliyorum.... Son kez soruyorum BP'den alacak 5 alındımı alınmadımı?

Havacılık sektöründe grev yapılmasını yasaklayan kanun tasarısının mecliste görüşüleceği gün Hava-İş Sendikası’nın ani bir kararla tek günlük eylem yapması dün Türk Hava Yolları’nın zor bir gün geçirmesine neden oldu. Uçuş emniyetinin daha çok önem kazandığı anlarda Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, THY’de yaşanan bu olağanüstü gelişmeyi görmezlikten geldi.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün dün yaşanan olaylara duyarsız kalması sorgulanmaya başlandı. SHGM’nin bu acil durumun uçuş emniyetini aksatıp aksatmadığını kontrol amaçlı denetim yaptırmadığını THY’ye karşı pozitif ayrımcılık yaptığı eleştirilerinin yapılmasına neden oldu.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün bu zor dönemde İzmir’de yapılmakta olan Afrika Ülkeleri toplantısına odaklanması da eleştiriler arasında yer aldı.

SHGM’nin THY’de yaşanan grev nedeniyle kriz masası oluşturmadığı hatta Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekşi ile Genel Müdür Yardımcısı Bahri Kesici’nin THY uçaklarına binmeyerek Pegasus Havayolları ile İzmir’e gittiği iddia edildi.

SHGM NEREDEYDİ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Ben de son kez söylüyorum bizim taraftan sizin gibilere yani uzaktan gazel okuyanlara ya "tasmalı" ya da "ölü soyucu" deniyor. O nedenle sen kendi işine bak sen iftira ve shtekarlığına devam et BBP'den alacakların için de Allaha dua et. Çünkü baş vurmadığın yol kalmadı hepisi geri tepti seni duadan başka hiçbirşey kurtaramaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bak kardesim diyene ~ 12 yıl önce
Burdan son kez söylüyorum,hem size hemde sizin aga babalarınız AKP ye.Tehlikeli oyun oynuyorsunuz, öyle büyüdük ,uçmayan kalmıyacak sloganları ile hiçbir yere varılmaz ve insanları canından edersiniz.Herşey kitaplarda ,kanunlarda çok açık yazıyor,dünyanın kabul ettigi kuralları siz kafanıza göre işinize geldigi gibi degiştirir adamcılık yaparsanız bu işin sonu hazinle ölüm ile biter çünkü havacılık hiçbir işe benzemez.SHGM olarak sahte kabadayılıklar ile tehditler ile iş yaptıgınızı sanmayın çünkü hiçbirşey yapmadıgınız gibi insan öldürmeye zemin hazırlıyor ve bundan nemalanıyorsunuz.dikkat edin madem müslümansınız Allahtan laf olsun diye degil gerçekten korkun onun adaleti korkunçtur.Ve ıspartada ölen tüm insanların yakınlarına tekrar burdan baş saglıgı diliyor haklı mücadelenize devam edin suçlular cezasını mutlaka bulsun diyorum.2 gündür eylem yapan tüm THY ekiplerine de gönülden destek veriyor ve yılmayın sonuna kadar savaşın bu işin galibi siz olacaksınız ..Korkmayın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bak kardesim diyene.. ~ 12 yıl önce
Bak azizim az öncelerde esip gürlüyordun ,tehdit hakaret küfür gırla gidiyordu, bak sana meydan okudum hadi anlat beni herkes duysun dedim su iddia ettigin BP olayının bile yalan oldugunu anlatamayarak ispatladın.sana diyecek lafım yok çünkü yalancı,müfteri,ikiyüzlü ve vicdansızsınız.57 insanın canını 3 kuruş menfaat için yok ettiniz ve hala daha utanmadan ortalıkta haklıymış pozları ile dolasacak kadar insanlıktan vicdandan ve haysiyetten yoksunsunuz.siz SHGM ve sivil havacılıkta mafya idiniz degilmi ? 3 lü saç ayagını çok güzel oluşturmustunuz degilmi size kimse bir şey yapamazdı degilmi ? sizi Yüce Türk Adaleti öyle bir tıkacak ki içeriye bir daha güneşin yüzünü ölüme 5 kala göreceksiniz.Yahu nizin ve SHGM ekibinin neler karıştırdıgını cümle alem biliyor hiç buralarda çıkıpda efelenmeyin kesin sesinizi yediginiz haltın bedelini girin cezaevine ve ödeyin.Siz ki 57 canın üzerinden elde ettiginiz paralar ile evinize gidip utanmadan o paralar ile çocugunuzun yüzüne bakabiliyorsunuz..tüh

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Son kez tüm Airporthaber okuyucularının önünde sana soruyorum BP'den alacağınızı aldınızmı? o Alman bozuntusu neden kayıp oldu. Hemen tısma bu kazalardan sadece sen nemalanmadınki onlarca avukat, pilot, gazeteci bozuntusu, ölü soyucu nemalandı. Hatta senin sahtekar olduğun ortaya çıktığı için paranı alamadın o yüzden sağa sola saldırıp duruyorsun ama avcunu yalamaya devam et. Efendi olsaydın sağa sola iftira atmanın ötesinde daha ciddi bir iki şey söyleseydin sende paranı fazlasıyla alırdın. Seni izlemeye devam edeceğiz çünkü senin tüm palavraların bayatladı artık kimse sana artık inanmıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bak kardesim diyene sonnnnnn ~ 12 yıl önce
Hani neden anlatmadın veya anlatamıyorsun BP ve 5 bin TL muhabbetini ? çünkü öyle bir sey yok bu yorumları okuyan herkes zaten senin uslubundan senın kım oldugunu ve benım kım oldugumu anladı ve kımın yalan soyledıgınıde gordu artık daha fazla uzatmaya gerek yo..ucuzsun ve cahılsın ve hatta palavracı ıftıracısın.uzgunum senın ıle daha fazla muhatap olamayacagım cunku degmezsın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Shgm ~ 12 yıl önce
Shgm her zaman olduğu gibi dik duruşunu sergilemiştir. Boşuna eleştirmeye kalkmayın,en basarılı kamu kurumlarından biridir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
THY'nin Grev haberinin altına Isparta kazasıyla ilgili yorum yazma densizliğini göstermek bir ruh hastalığı kanıtıdır. Birde senin palavralarını ciddiye alanlar oldu ya ben asıl ona çok üzülüyorum Unutma sen o palavralarınla bu ülkenin TSK'ne dil uzatıp çamur attın onların belgesini iyi sakla 50 Km den uçak düşüren Avaks uçağı 3 bin mt'den uçan helikopter için neden havalandı bu hangi akıla mantığa sığdı bende merak ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Bakıyorumda Televizyonlar da bayağı sevmişsin Helikopter kazasındaki palavralarınla çıkıp artıs olduğunu sanıyorsun sen kanal-7'ye çıktın orda bari ilahi veya mevlüt okusaydın daha meşhur olurdun şimdi de ısparta kazası palavralarınla çıkmaya çalışıyorsun ama bekle ben zaten seni televizyona çıkarıp artis yapacam herşey zamanla tabi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BAK KARDESIM DIYENE ~ 12 yıl önce
NE OLDU HADI ANLAT DIYORUM TISSSSSSSS..ISTE CUMLE ALEM GORUYOR KIMIN YALANCI VE PALAVRACI OLDUGUNU...ARTIK BENIM SIZLER GIBI PALAVRACILARA AYIRACAK ZAMANIM YOK..HELE HELE SIZIN GIBI UCUZLARA HIC ZAMANIM YOK..MAHKEMEDE GORUSURUZ..VE DE CEZAEVINDE ZIYARETTE :))))))))))9

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Ne oldu 5'i duyunca bayağı gerildin de Helikopter meselesinde açıkladığın belgeleri duyduk Askeri uçaklar 50 km'den helikopter düşürebiliyormuşlar ama 5 bin mt'den uçan helikopteri düşürmek için havalanmışlar üzerinde sağınadn solunda uçmuşlar helikopteri düşürmüşler vb ya kardeşim sen hiç hayatında uçak gördünmü onun ön iniş takımı veya kanatları ne işe yarar biliyormusun iftiraların yetmedi şimdi de sıra geldi Isparta kazasına Temmuz ayı içerisnde yapılacak mahkemeye gelmezsen ve bildiklerinin o mahkemede açıklamazsan seni ne ilan edecğimi o zaman göreceksin seni orda bekliyorum.... Son kez soruyorum BP'den alacak 5 alındımı alınmadımı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000