15 Ocak 2010, Cuma 15:23:19

SHGM eğitimlere devam ediyor

SHGM, Kontrol Pilotu Seminerlerine Devam ediyor...
  • sen onu buraya değil sivil havacılığa bildir uygun olmadığını ,izne çıkacağını.. laf olsun torba dolsun diye yazmışsın haaa
  • Gerçekten faydalı olacağına inanıyorum. Birde her bir seminer için güncel bir konu seçilirse daha iyi olur. Şubat 4 bizlere pek uçgun olamayak genelde Şubat tatilinde bir kısmımız izne çıkıyoruz.

Uçuş ve TİP intibak eğitimi ile uçuş yetenek ve yeterlilik testlerinin yürütülmesinde standardın sağlanması amacıyla Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitimler devam ediyor.

SHGM tarafından 25 Kasım 2009 tarihinde THY Eğitim Başkanlığında düzenlen TİP Yetkisi Kontrol Pilotu (TRE) Semineri’nden sonra, Anadolu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu’nda 23 Aralık 2009 tarihinde Uçuş Kontrol Pilotu (FE) Semineri düzenlendi.

Yüksek sayıda katılımla gerçekleşen SHGM seminerlerinden Tip Yetkisi Kontrol Pilotu (TRE) Semineri’nin ikincisinin ise 04 Şubat 2010 tarihinde THY Uçuş Eğitim Başkanlığı Konferans Salonu’nda düzenlenmesi planlanıyor.

Çeşitli nedenlerle bir önceki seminere katılamayan tip yetkisi kontrol pilotlarının (TRE), bu seminere katılmaları büyük önem arz ediyor. SHGM, Kontrol Pilotu Seminerlerini önümüzdeki yıllarlarda da sürdürmeyi ve yılda asgari iki kez düzenlemeyi hedefliyor.

SHGM eğitimlere devam ediyor

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
sen onu buraya değil sivil havacılığa bildir uygun olmadığını ,izne çıkacağını.. laf olsun torba dolsun diye yazmışsın haaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Gerçekten faydalı olacağına inanıyorum. Birde her bir seminer için güncel bir konu seçilirse daha iyi olur. Şubat 4 bizlere pek uçgun olamayak genelde Şubat tatilinde bir kısmımız izne çıkıyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000