04 Mart 2013, Pazartesi 14:41:19

ŞENTÜRK ÇAVUŞ’A VEDA

Atatürk Havalimanı’ndaki THY Teknik Hangarı önünde meydana gelen elim kaza sonucu hayatını kaybeden HABOM personeli Şentürk Çavuş son yolculuğuna uğurlandı.
  • Şentürk kardeşimiz vahşi kapitalist anlayışın bir kurbanı olmuştur.İnsana değer vermeyen, sadece kârı hedefleyen bu anlayış daha fazla can almadan durdurulmalı.Bu olay bir iş cinayetidir ve resimde görünenler kardeşimizin katilidir.
  • o gelmiş bu gelmemiş o şuymuş diğeri ..... ya ne oluyoruz böyle ,buradaki üzücü durumda bile insanlar başkaları hakkında kinlerini kusuyorlar yada öfkelerini diyelim. Herkes birbirine saygılı olsa sanıyorum engeller daha çabuk aşılır. Yeterki aşmak isteyelim , dimi ?
  • Allah rahmet eylesin. keşke sen hayatta olsan da bizler düşük ücretlerle çalışan hiç bi işe yaramayan personel olmaya devam etsek. mekanın cennet ve S.A.V. ın yanı olsun.
  • illa 'birilerinin' bişeylerin farkına varması için gencecik bi insanın ölmesi mi gerek..! yazık günah.. bu kadar insanın vebalini nasıl ödeyeceksiniz..Allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun..
  • okadar üzgünüm kii acımı tarif edemem mekanın cennet olsun o gülüşünü özleyeceğim fuarda beraberdik bu fotoyu ben çekmiştim iyikide çekmişim o gülen yüzün hep benimle, hep kalbimde olacakk güle güle dostum...........
  • mekanın cennet olsun allah kalanlara sabır versin...
  • arkadasimiza Allahtan rahmet ailesine sabir diliyorum.. Bu konuyu nerden tutsak elimizde kalir herkes vicdanina hesap versin ne diyelim.olan gencecik arkadasimiza oldu...
  • Resimde gozuken ucucunun da ucucu teknisyen oldugunu belirtelim.
  • burada yetkisiz bu kişilere iş veren suçludur diye düşünüyorum.bu olayda ceza verilmezsa maalesef bu ülkenin evlatları her yerde bu kadar kolayca ölmeye devam eder
  • bircanımızı ciğerimizi aldılar.başka canı ciğeri almasınlar.

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. hangarı önünde uçak ile foseptik aracı arasında kalarak hayatını kaybeden 29 yaşındaki HABOM personeli Şentürk Çavuş son yolculuğuna uğurlandı.

İstanbul Altınşehir’deki İbrahim Gür Eski Tepe Camii’nde düzenlenen cenaze törenine Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, THY Teknik A.Ş Genel Müdürü İsmail Demir başta olmak üzere Çavuş’un ailesi, sevenleri ve çok sayıda mesai arkadaşı katıldı. THY Teknik Yönetimi’nin cenazeye katılmak isteyen personele izin verdiği ve Türk Hava Yolları’na gereken bildirimin yapıldığı öğrenildi.

AirportHaber Ailesi olarak yaşanan elim kaza sonrası hayata veda eden merhum Şentürk’e Allah’tan rahmet, başta Çavuş Ailesi ve THY Teknik Ailesi olmak üzere, tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

ŞENTÜRK ÇAVUŞ’A VEDA

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

İş cinayeti ~ 11 yıl önce
Şentürk kardeşimiz vahşi kapitalist anlayışın bir kurbanı olmuştur.İnsana değer vermeyen, sadece kârı hedefleyen bu anlayış daha fazla can almadan durdurulmalı.Bu olay bir iş cinayetidir ve resimde görünenler kardeşimizin katilidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne oluyoruz... ~ 11 yıl önce
o gelmiş bu gelmemiş o şuymuş diğeri ..... ya ne oluyoruz böyle ,buradaki üzücü durumda bile insanlar başkaları hakkında kinlerini kusuyorlar yada öfkelerini diyelim. Herkes birbirine saygılı olsa sanıyorum engeller daha çabuk aşılır. Yeterki aşmak isteyelim , dimi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
habomcu ~ 11 yıl önce
Allah rahmet eylesin. keşke sen hayatta olsan da bizler düşük ücretlerle çalışan hiç bi işe yaramayan personel olmaya devam etsek. mekanın cennet ve S.A.V. ın yanı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çok yazık... ~ 11 yıl önce
illa 'birilerinin' bişeylerin farkına varması için gencecik bi insanın ölmesi mi gerek..! yazık günah.. bu kadar insanın vebalini nasıl ödeyeceksiniz..Allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
canım arkadaşım ~ 11 yıl önce
okadar üzgünüm kii acımı tarif edemem mekanın cennet olsun o gülüşünü özleyeceğim fuarda beraberdik bu fotoyu ben çekmiştim iyikide çekmişim o gülen yüzün hep benimle, hep kalbimde olacakk güle güle dostum...........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sinan ~ 11 yıl önce
mekanın cennet olsun allah kalanlara sabır versin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
no comment ~ 11 yıl önce
arkadasimiza Allahtan rahmet ailesine sabir diliyorum.. Bu konuyu nerden tutsak elimizde kalir herkes vicdanina hesap versin ne diyelim.olan gencecik arkadasimiza oldu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknisyen ~ 11 yıl önce
Resimde gozuken ucucunun da ucucu teknisyen oldugunu belirtelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
medya12 ~ 11 yıl önce
burada yetkisiz bu kişilere iş veren suçludur diye düşünüyorum.bu olayda ceza verilmezsa maalesef bu ülkenin evlatları her yerde bu kadar kolayca ölmeye devam eder

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eniştesi ~ 11 yıl önce
bircanımızı ciğerimizi aldılar.başka canı ciğeri almasınlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000